Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 21:13 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Krzysiekbolo pisze:Świnia, świnia. A skoro świnia, to nie ma chałpy- tylko chlew.
Chrum. :mrgreen:
:ryk: :ryk: :ryk:

Toteż się postanowiłam nim nie przejmować, takich świń to ja mogę mieć na pęczki :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon sie 22, 2011 21:22 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No to co, spać chyba by trzeba...jutro nowy dzionek tak gdzieś w okolicach 4.30 :mrgreen: .
Dobrej nocki dla Was i ogonków :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon sie 22, 2011 21:23 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Spokojnej nocy :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon sie 22, 2011 21:49 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
Krzysiekbolo pisze:Świnia, świnia. A skoro świnia, to nie ma chałpy- tylko chlew.
Chrum. :mrgreen:

Toteż się postanowiłam nim nie przejmować, takich świń to ja mogę mieć na pęczki :ryk: :ryk: :ryk: .

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon sie 22, 2011 21:52 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Dobrej nocy wszystkim :ok:
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 23, 2011 7:23 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No powiem Wam, że buraków jest wielu..
Najpierw ten "pracodawca" Małgosi, a teraz to:
Becia ogłasza Fundację gdzie sie da, chcemy zdobyć jak najwięcej głosów w KrakVecie, wiadomo. I patrzcie:
http://www.forumtorun.pl/showthread.php ... #post52924

Becia to Becia, ktoś to ja.
Ach..
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto sie 23, 2011 8:50 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

caluski dla kociakow vip0
gerardbutler

Post » Wto sie 23, 2011 8:51 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

justyna p pisze:No powiem Wam, że buraków jest wielu..
Najpierw ten "pracodawca" Małgosi, a teraz to:
Becia ogłasza Fundację gdzie sie da, chcemy zdobyć jak najwięcej głosów w KrakVecie, wiadomo. I patrzcie:
http://www.forumtorun.pl/showthread.php ... #post52924

Becia to Becia, ktoś to ja.
Ach..

co za palant:((((((((((((((((((((
gerardbutler

Post » Wto sie 23, 2011 8:52 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Palant i burak! Niestety.
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto sie 23, 2011 11:24 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Krzysiekbolo pisze:biznezmen=wlazciciel=świnia
Tu się zgodzę.
Ale czy dziad?

No Krzysiu, teraz to mi troszkę podpadłeś :twisted:

ja też jestem właściciel, z tym biznesmenem to bym nie przesadzała :roll: , ale za świnię to ja się muszę bardzo konkretnie obrazić :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto sie 23, 2011 13:17 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jakiś idiota ten facet a sieciówkę wykorzystaj , wsiądź w 24 i przyjedź na 1000 lecie :D .
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto sie 23, 2011 13:20 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:Jakiś idiota ten facet a sieciówkę wykorzystaj , wsiądź w 24 i przyjedź na 1000 lecie :D .

Małgosia pewnie dziś jeździ od rana, bo wcale jej przy kompie nie ma :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sie 23, 2011 14:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:
Tu się zgodzę.
Ale czy dziad?

ja też jestem właściciel, z tym biznesmenem to bym nie przesadzała :roll: , ale za świnię to ja się muszę bardzo konkretnie obrazić :evil: :evil: :evil:

Kamari

Ja też jestem biznesmen i właściciel. Ale świnią nie jestem.

Ja pisałem o biznezmenach i wlazcicielach- to taki typ biznesmena, to biznesmen, który jest świnią.

Tak więc podstaw do obrazy nie ma :wink:
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 23, 2011 14:32 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:
Tu się zgodzę.
Ale czy dziad?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto sie 23, 2011 15:15 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Małgosiu, strasznie przykro, ale moze to i lepiej , bo to jakis zupełnie niepowazny facet jest, właśnie taki byznezmen , co to słoma z papci wychodzi, a przy wypłacie to moze by sie okazało, ze on chwilowo...... itd :evil:
Marysiu, Ty się na Krzysia nie obrazaj, ja dokładnie rozumiem, o co mu chodziło.
Kultura to jest chyba jedyna rzecz, której nie da się nauczyć, mimo 5 fakultetów i kasy na miarę Kulczyka. Albo się ją ma wyssaną z mlekiem matki, albo pozostanie się burakiem do końca życia. Małgosia ją ,ma :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]