Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 14, 2011 0:15 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Małgosiu, słoneczko, nie załamuj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Chyba każdy ma takie momenty, gdy wydaje się, że już więcej nie udżwignie :cry:
Guziczek odszedł, nie wiemy dlaczego, ale już nie cierpi, ile kociąt odchodzi w ciszy i zapomnieniu :evil: , a on był KOCHANY

kamari pisze:Pewnie pisałaś wcześniej o swojej pracy, czy jej braku, ale nie umiem tego znaleźć. Napisz jeszcze raz, kto wie, może wspólnymi siłami uda się coś wymyślić :ok:

Gosia jest bezrobotna, pewna Pani dała jej nadzieję, miała zadzwonic - i .... jak zwykle :evil:

Bazyliszkowa pisze:Małgosiu, wiem, że dasz radę.
"a po nocy przychodzi dzień dzień, a po burzy spokój" - tak mówi jedna stara piosenka i to jest prawda.
Przytulam :ok:

A ciąg dalszy tej kultowej dzis piosenki " Budki suflera " - " nagle ptaki budzą się, tłukąc sie do okien "
Małgosiu, wyobraż sobie , ze ptaszki tłuką do Twoich okien i co wtedy footra robią? - toż to szał futrzatych ciał :lol: :ok: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 14, 2011 7:13 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Dzis też tu jestem :wink: Ale deszczowy dzień się zapowiada :?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lip 14, 2011 7:19 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Cześć słodziaki....U nas dziś wstrętnie leje od rana i grzmi.Nawet odważna zwykle Dzidzia opuściła parapet,chyba jest zdegustowana taką aurą.Mam nadzieję,że u Was świeci piękne słonko.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw lip 14, 2011 7:47 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Hej Małgosiu :) Nastał nowy dzień, mam nadzieję, że dla Ciebie lepszy i uśmiech zagości na twej twarzy... Miłego dnia
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw lip 14, 2011 8:11 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Witaj, mam nadzieję, że przegoniłaś złe myśli :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lip 14, 2011 9:52 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Witam, mogę dołączyć? Ja też opłakuję Guziczka i cały czas trzymałam kciuki za Plamka mimo, że się nie odzywałam.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lip 14, 2011 10:07 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

" rumuni " w swoich pudłach :D ,tak na przywitanie :!:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Dziewczyny,dzięki za wszystkie słowa wsparcia :1luvu: .
Dzisiaj już tak sobie,ale wczoraj to było naprawdę fatalnie.
Cienko juz u mnie " pod sufitem ",zwyczajnie cały czas mam pod górkę i czasem jak mi się tak nazbiera,to się coś przeleje i nie wyrabiam.Nie należę do " jęczydeł ",ale jestem tylko człowiekiem i nawet mnie,tak mimo wszystko optymistycznego człowieka,czasem dopada.A jeszcze ten Guziczek....i czara goryczy sie przepełniła.
Po raz kolejny dziękuję,że jesteście :1luvu: .Wasze pozytywne " przekazy " bardzo mi pomogły :D .
Tak sobie głowę nabiłam,że zapomniałam napisać o najważniejszym.
Testy Plamka przełożone,nawrót chlamydii,leczymy.
To sk.........two jest wszechobecne w jego organiźmie od lat i powraca co jakis czas.Z lewego oka sie leje,śpikami pryska po wszystkim,nosuś zapakowany.
W zeszłym roku dostawał antybiotyk w tabletkach,nie pamiętam nazwy,miał brać przez 6 dni po pół tabletki...jak brał,było względnie dobrze,dwa lub trzy dni po kuracji horror od początku.Teraz próbujemy wytępić cholerstwo Sumamedem w tabletkach,Na Pusia zawiesina podziałała,Plam ma w tabletach,ponoc mocniejsze i skuteczniejsze.
Poza tym Plamo ma sie znakomicie :D ,zdecydowanie lepiej i szybciej zagaja się ta łapusia,która była gorsza 8O .
Reszta kombinatorów też ma się dobrze,Zofia przyniosła mi rano myszkę i kleszcza :evil: .Kleszcza na sobie oczywiście.Musi była gdzieś dalej,bo ja to juz nie pamiętałam,jak kleszcz wygląda,moje footra nie przynoszą,a sprawdzane pod tym kątem są codziennie,bo na tym punkcie mam hyzia.
Iza ma rację,ktoś mi pracę obiecał i olał :( .
Ano cóż,czego ja sie spodziewałam :( :?: .
Piszcie optymistycznie,co u was,ja wejdę na wątek Guziczka,muszę coś napisać....o matko :cry: :!:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 14, 2011 10:08 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

alab108 pisze:Witam, mogę dołączyć? Ja też opłakuję Guziczka i cały czas trzymałam kciuki za Plamka mimo, że się nie odzywałam.

Oczywiście,bardzo mi miło,pięknie witam :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lip 14, 2011 10:13 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Fajnie, że jesteś i to w trochę lepszym nastroju.
Z tą pracą to faktycznie mega-problem. :( Ale w końcu MUSI się coś znaleźć. :ok: :ok: :ok:

A jeśli chcesz coś optymistycznego, to zapraszam do obejrzenia nowych fotek na wątku Skorka :)

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lip 14, 2011 10:16 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Bazyliszkowa pisze:Fajnie, że jesteś i to w trochę lepszym nastroju.
Z tą pracą to faktycznie mega-problem. :( Ale w końcu MUSI się coś znaleźć. :ok: :ok: :ok:

A jeśli chcesz coś optymistycznego, to zapraszam do obejrzenia nowych fotek na wątku Skorka :)

Ha,juz byłam :D .
A to sie fantastycznie chłopaki dogadują :ryk: !

vip

Post » Czw lip 14, 2011 10:25 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Gosia, a jakiej pracy szukasz?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lip 14, 2011 10:43 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Jak napiszę " jakiejkolwiek ",to zabrzmi głupio...ale to prawda i tyle.
Mogę nawet czyścić szalety miejskie,byle mi ktoś za to zapłacił.
Nie jestem wykształcona,pracowałam jako pokojowa,sprzątaczka,analista produkcji,a ostatnio jako operator montażu zacisków hamulcowych.Potrafię obsługiwać komputer całkiem nieźle,znam się na specjalistycznych programach magazynowych,mam książeczkę sanepidowską...a pracy i tak nie mam :( .
Jestem zalogowana na wszystkich programach internetowych,które sie tym zajmują,śledzę wszystkie gazety z ogłoszeniami,szukam na własna ręke i nic. :( :( :( .

vip

Post » Czw lip 14, 2011 11:02 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Chrzanić wykształcenie, za przeproszeniem, ważne są umiejętności. Zresztą dzisiaj co druga pani w warzywniaku ma magistra :mrgreen:
Wychodzi mi, że masz umysł bardziej ścisło - techniczny, zgadza się?

Programy magazynowe są trudne, czyli jesteś w stanie nauczyć i innych rzeczy związanych z komputerem/internetem...ja tylko głośno myślę...

Napisz co jeszcze umiesz robić. Chodzi mi o różne umiejętności, takie, których nie wykorzystywałaś w pracy. Jesteś manualna? szyjesz, malujesz...itd ?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw lip 14, 2011 11:09 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

kamari pisze:Chrzanić wykształcenie, za przeproszeniem, ważne są umiejętności. Zresztą dzisiaj co druga pani w warzywniaku ma magistra :mrgreen:
Wychodzi mi, że masz umysł bardziej ścisło - techniczny, zgadza się?

Programy magazynowe są trudne, czyli jesteś w stanie nauczyć i innych rzeczy związanych z komputerem/internetem...ja tylko głośno myślę...

Napisz co jeszcze umiesz robić. Chodzi mi o różne umiejętności, takie, których nie wykorzystywałaś w pracy. Jesteś manualna? szyjesz, malujesz...itd ?

Zdolności manualne posiadam,pracowałam przy montażu biżuterii srebrnej,lutowałam maleńkie części naszyjników,robiłam piękne pierścionki i kolczyki....jestem szybka,dokładna i sprawna-to tylko odpowiedź na pytanie,żadne chwalipięctwo :mrgreen: .
Z szyciem tak sobie,ale z maszyną sobie radzę jakoś,prostsze rzeczy nie są dla mnie problemem.
W sumie wydaje mi sie,ze dość szybko się uczę,jak tak grzebię w pamięci to przyswajanie sobie nowych rzeczy przychodziło mi zawsze bez większego wysiłku. :mrgreen:

vip

Post » Czw lip 14, 2011 11:10 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

no i trzeba było tak od razu :ok: ja robię biżuterię ze srebra :D coś wymyślimy, tylko daj podumać i przyślij mi na pw swój numer telefonu
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]