i za twoje zdrówko
ponoć pomaga ludziom na kotach nie sprawdzałam Moderator: Estraven
i za twoje zdrówko
ponoć pomaga ludziom na kotach nie sprawdzałam

. Dopajać zawsze warto, najlepiej dolewać wodę do żarcia ( chyba, że nie lubi "zup" ) bo nie będzie się dodatkowo stresował podawaniem wody np. strzykawką...

, o wit. C nie ma co gadac teraz jak i o tym zakwaszaniu pasta w tym wypadku, wiec juz o tym nie mysle.
dziękujemy za wsparcie i kciukasy.shalom pisze:Sliver, nie wasza wina, że się gubicie, każdy chce ufać lekarzowi, również temu od zwierzaków. A jak się faceta pośle to często już w ogóle nie wiadomo co i jakgdzieś przeoczyłam płeć lekarza
![]()
Ja chcę ten list otwarty do weterynarzy podesłać swojej wetce, bo wydaje mi się, ze ona wie i rozumie, ale wiadomo, to jej interes i na tym też zarabia. Ale ma też wielkie serce do bezdomniaków i nie wpycha mi nic na siłę, a ostatnio zaczęła nawet pytać zaciekawiona. Z drugiej strony nie dziwię się niektórych nawet bardziej chętnym wetom, że sprzedają na choroby specjalistyczne karmy, bo przecież ludzie właśnie tego chcą, super chrupali, specjalnych, zbilansowanych, łatwych w podaniu. Jakby któryś wet zaproponował coś naturalnego i trudniejszego to chyba nie spotkałby się z entuzjazmem.
Jakbys potrzebowała zakwasić mocz to spróbuj najpierw może cytrynianu wapnia.
Czekam z niecierpliwością na wyniki.
sliver_87 pisze:Dziś pobraliśmy siuśki
jozefina1970 pisze:Nie znam się kompletnieale czy w moczu powinno być białko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości