anita5 pisze:............
Okropnie mnie rozśmieszyła, jak jej dałam na miseczkę suche RC, żeby może łaskawie spróbowała, a ona powąchała i zaczęła zakopywać z takim wstrętem.![]()
..........
Och jej - mała księżniczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:............
Okropnie mnie rozśmieszyła, jak jej dałam na miseczkę suche RC, żeby może łaskawie spróbowała, a ona powąchała i zaczęła zakopywać z takim wstrętem.![]()
..........
katebush pisze:widze ze nie tylko ja mam slabosc do kocich brzuszkowAnitko ona chciala Cie pocalowac, a ze jest malutka, to jeszcze nie bardzo jej wyszlo
![]()
mar9 pisze:a bo kocie brzuszki same prowokują do całowania![]()
ostatnio Jędruś wymyslił nową zabawę: gdy ja sprzątam kuwety w łazience (na kolanach oczywista) to on przychodzi do mnie, najpierw poociera sie o wszystko (muszla, kabina, szafka) a potem przewraca się i wywala brzucho do całowania, a że jeszcze jajeczny jest to wygląda to... hmmm trochę obscesowo![]()
![]()
mój słodki kichuś
![]()
![]()
anita5 pisze:mar9 pisze:a bo kocie brzuszki same prowokują do całowania![]()
ostatnio Jędruś wymyslił nową zabawę: gdy ja sprzątam kuwety w łazience (na kolanach oczywista) to on przychodzi do mnie, najpierw poociera sie o wszystko (muszla, kabina, szafka) a potem przewraca się i wywala brzucho do całowania, a że jeszcze jajeczny jest to wygląda to... hmmm trochę obscesowo![]()
![]()
mój słodki kichuś
![]()
![]()
Dobre!![]()
On musi być słodki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości