widze,ze smierc kota Doroty nie tylko na mnie tak wplynela..
takie glupoty mi sie snily,ze szkoda nawet pisac..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:dokładnie tak jak mi Asia,budziłam się kilka razy,a czuję się jakbym czymś w łeb dostała
Później ,jak mi nie przejdzie,walnę się z młodym na naszym łóżku i się zdrzemnę,obudzi mnie na żarło i tak i tak
MaryLux pisze:Też tak miałam
Szura pisze:Jasiu kochana, nie tylko Srebrzyk robi takie numeryJa tych maluchów szukałam pół dnia
To szafka w ktorej trzymam kuchenne przydasie. Jak one tam weszły pozostanie ich słodką tajemnicą
Image
Szura pisze:Szura pisze:Jasiu kochana, nie tylko Srebrzyk robi takie numeryJa tych maluchów szukałam pół dnia
To szafka w ktorej trzymam kuchenne przydasie. Jak one tam weszły pozostanie ich słodką tajemnicą
Image
Miało być KASIUPRZEPRASZAM
maciejowa pisze:Jestem. Nogi mnie bolą.
maciejowa pisze:Ostatnio jakaś słaba jestem. A dzisiaj na dodatek wstałam naprawdę wcześnie i jestem zmęczona. I chyba dlatego wszystkie końcówki mi drżały a teraz mnie boląCzekam z utęsknieniem na piątkową wizytę u ortopedy,a na razie jutro gastrolog...
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ostatnio jakaś słaba jestem. A dzisiaj na dodatek wstałam naprawdę wcześnie i jestem zmęczona. I chyba dlatego wszystkie końcówki mi drżały a teraz mnie boląCzekam z utęsknieniem na piątkową wizytę u ortopedy,a na razie jutro gastrolog...
gastrolog jest bleeeeeeeeeee..
mialam w lecie badanie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 40 gości