Birfanka pisze:A lepsze bedzie naczynie do pieczenia zeliwne, czy ceramiczne?
Osobiście piekę w żeliwnym, ale wydaje mi się, że to nie ma znaczenia.
Piekłam nawet w szklanej formie kiedyś - żadnego wpływu na smak to nie miało.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:A lepsze bedzie naczynie do pieczenia zeliwne, czy ceramiczne?
Dziekuje, to bedzie prosciej nawetcasica pisze:Birfanka pisze:A lepsze bedzie naczynie do pieczenia zeliwne, czy ceramiczne?
Osobiście piekę w żeliwnym, ale wydaje mi się, że to nie ma znaczenia.
Piekłam nawet w szklanej formie kiedyś - żadnego wpływu na smak to nie miało.
Z czego, prosze?anulka111 pisze:mnie wychodza fajne mieska z brytfanki
casica pisze:A ja wyrażę ostrożny entuzjazm - wreszcie trafiłam w suchą karmę![]()
Wydaje się, że Porta 21 spełnia oczekiwania wszystkich. Nawet Zawieszka - największa grymaśnica w kwestii suchego, zajada z apetytem. Ryśka (no ale wiadomo, Salcesonia zje każdą ilość) wskakuje na blat kuchenny i usiłuje mi wskazać, że mam już natychmiast otworzyć torbę i sypnąć smakowitościami.
Tak więc chyba pozostaniemy przy Porta 21.
casica pisze:Następnym razem przymierzam się do tej bo nie zawiera zbóż
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... rma/171696
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 38 gości