Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 21, 2010 21:30 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

wiem, ile kasy pochłoneło leczenie
mam nadzieje ze troche kolczyków pojdzie :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Nie lis 21, 2010 22:01 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Ech, ja tam bym wolała, żeby ten koci fundusz po prostu długo długo nie był znowu potrzebny :( ...

Ryczę.
A rano znów do tych idiotek :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lis 21, 2010 22:29 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Na smutki kłopoty zmartwienia i żale
lekiem są kociaste , innych nie ma wcale
masz ich pod dostatkiem , spróbuj przegnać troski
otulona w futra , ogonki i noski ..............

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 21, 2010 23:22 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Ryczę ciurkiem.
A te debilki znowu jutro będą dyskutować o infekcjach pochwy i dziwć się, dlaczego się z nimi nie integruję :roll:

Idę do łóżka. Dziś też zapalę Bidonkowi cynamonowego tealighta :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lis 21, 2010 23:42 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Będzie dobrze :ok:
Nie słuchaj ich i skup na pracy. :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lis 21, 2010 23:58 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Aha. Bo miałam napisać.

Na leczenie mojego koślawego Słoneczka :( dostałam od Was:
100 zł - przelew od Deli
150 zł - (100 zł od Bubora, 50 zł od AgiPap - przelew od Marcelibu)
30 zł - od Pauliny Z. (Alyaa?), dostałam dziś gotówką od Marcelibu
15 zł - przelew od yavien za kolczyki Xandry
Razem: 295 złotych.
W tej chwili nie bardzo już jestem w stanie przedstawić jakiekolwiek rachunki, dowody wpłat itp. :oops: - mam tylko jakieś paragony - potwierdzenia operacji bankowych z adresami lecznic, chyba nie ma sensu tego skanować ?
Na próby uratowania Bidonka poszło (łącznie z lekami, zakupami w aptece, taksówkami itp.) razem minimum jakieś 900 złotych, przypuszczam, że więcej. Pozostaje mi mieć nadzieję, że mi wierzycie :oops: :oops: :oops:
Jeśli uda mi się oszczędzić jakąkolwiek kasę z listopadowej pensji, dołożę ją do naruszonego ostatnio tak znacznie 'kociego funduszu zdrowotnego' odłożonego na tym drugim, nieużywanym przeze mnie na co dzień koncie...

Jeszcze raz dziękuję Kochani :1luvu:
Tylko tak strasznie szkoda, że pieniądze nie mogą wszystkiego :(((((

Wielbłądzio

Post » Pon lis 22, 2010 0:04 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Nawet nie żartuj z tymi rachunkami , szkoda że się nie udało :( .........................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 22, 2010 7:15 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Postaram się coś dorzucić, tylko podaj nr konta, bo nie mam ;)

Muszę też za bilet oddać :oops: (byłam, widziałam, bardzo mi się podobało :) )
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon lis 22, 2010 7:27 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Zgadzam się z Buborem, nawet się nie wygłupiaj z rozliczeniem jakimiś rachunkami :twisted:

Ja jak jechałam z Tosią(*) w piątek na wyniki i badania w innej lecznicy niż moi to powiedziano mi, że to wszystko to koszt około 200 złotych. Z bankomatu wzięłam 300 tak na wszelki wypadek jakby było potrzeba. Wydałam tylko 60 czyli za test i ten zastrzyk. Ile bym dała, żeby wszystko mi poszło, i nawet żeby zabrakło, byleby tylko dało się ją uratować :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lis 22, 2010 8:01 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Dziewczyny - tak bardzo Wam współczuję :( , niestety, śmierć jest największą stratą dla pozostających tu, Oni, TAM, już są szczęśliwi, zdrowi i piękni jak kiedyś
tak trzeba myśleć bo inaczej się nie da

Wielbłąd, z rachunkami się nie wygłupiaj, choroby zawsze kosztują

xandra

Post » Pon lis 22, 2010 9:25 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

AgaPap pisze:Ja jak jechałam z Tosią(*) w piątek na wyniki i badania w innej lecznicy niż moi to powiedziano mi, że to wszystko to koszt około 200 złotych. Z bankomatu wzięłam 300 tak na wszelki wypadek jakby było potrzeba. Wydałam tylko 60 czyli za test i ten zastrzyk. Ile bym dała, żeby wszystko mi poszło, i nawet żeby zabrakło, byleby tylko dało się ją uratować :(

Ja też oddałabym o wiele więcej, wszystko co mam, mogłabym nawet napożyczać - byle tylko żyła :( :( :(

Aniko - cieszę się, że fajnie spędziłaś sobotnie popołudnie :) , za żaden bilet nie musisz oddawać. Ja bym i tak nie poszła :(
Konto wysyłam :oops:

Wielbłądzio

Post » Pon lis 22, 2010 9:36 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Panienka-mamuśka kupiła dla Przemusia przez Allegro fotelik samochodowy. Zapłacila, minął już tydzień, a fotelika ni ma. Jakże strasznie mi przykro :twisted: :wink:
Druga mamuśka (podwójna nawet, choć latek ma zaledwie 25 - no ale cóż, niektóre kobiety od wczesnej młodości usiłują myśleć nie tą częśćią ciala, która do tego służy :roll: ), ta z sekretariatu, poszła sobie na zwolnienie i muszę za nią latać po piętrach z papierkami.
Q**a, jak ja chciałabym mieć jakąś lepszą pracę i nie musieć dłużej słuchać i oglądać tych idiotek :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Pon lis 22, 2010 9:44 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Dziewczyny, miejcie litość dla moich biednych oczu :(
Do tej malutkiej czcionki to ja muszę mikroskopu używać, lupa już nie działa :(

U mnie na topie jest teraz "Taniec z gwiadami"

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon lis 22, 2010 10:21 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

Alyaa pisze:Dziewczyny, miejcie litość dla moich biednych oczu :(
Do tej malutkiej czcionki to ja muszę mikroskopu używać, lupa już nie działa :(
U mnie na topie jest teraz "Taniec z gwiadami"

Naciśnij sobie guziczek "cytuj", wtedy można czytać w normalnym rozmiarze.

O "Tańcu z gwiazdami" też często toczą się u mnie dyskusje...
Ale ostatnio nade wszystko o infekcji pochwy siostry tej mamuśki :roll:

Wielbłądzio

Post » Pon lis 22, 2010 10:29 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Biduś [`]. Gramek zostaje.

jakie życie, takie przeżycia ;)

xandra

[poprzednia][następna]