Dziekuje @ewelina. Lilly ma tak piekny wyraz i mieciutka glowke, ze nieraz nie moge sie na nia napatrzec. Tylko do zdjec nie chce pozowac. Emila chociaz przez to moge zlapac i wytarmosic i mi przylozy lapka.
@Psiama...

Dziekuje. Chociaz sobie co dzien na nowo mowie, ze musze sie chamowac, ale nie potrafie. Tak mi geba urosla i tak mowie. Chociaz nie raz to tak glupiutko wyglada, bo sie wyrazic nie potrafie po polsku uczono.

Po niemiecku byscie mnie nie poznaly. To szkola wyzsza wychodzi ze mnie i zastraszam ludzi nie raz. Jeden facet (taki krotki amor) mi kiedys powiedzial, ze wlasnie na moja mowe stoi i go to ..., jak sie wyrazam jak bestia inteligencji.
Lilly chociaz uwolniona z kolnierza trzesie glowka i probuje piorka znowu napstroszyc. Ale bogu dzieki zaczela znowu jesc! Emil czlapek zachowuje sie jak by mial 3 miesiace. No i nawyki zmienia. Na wieszak na kaloryfer go nigdy nie wdostalam, teraz Lilly z tamtad przegania. Ze przychodzi po pieszczoty to tez jest nadal szok. A jak lampe mam wlaczona to jest taki bialy az patrzec nie idzie.