BUBU 2 MA CUDOWNY DS U KATARZYNY1207 [*]ŻEGNAJ BUBU:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 21, 2010 19:23 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Żyję... i "dopakowuję" się znowu sosikiem .... :mrgreen: Mniam ... jak ja uwielbiam grzyby ... Miszczuniu też ma ochotę ... :twisted: ale ponieważ ostatnio nie narozrabiał więcej niż normalnie ...to chyba mu nie dam ... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto wrz 21, 2010 19:28 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:Żyję... i "dopakowuję" się znowu sosikiem .... :mrgreen: Mniam ... jak ja uwielbiam grzyby ... Miszczuniu też ma ochotę ... :twisted: ale ponieważ ostatnio nie narozrabiał więcej niż normalnie ...to chyba mu nie dam ... :wink:

O! Właśnie, grzyby! Dobrze że mi przypomniałaś :mrgreen: Musze odczyścić i zamrozić i ususzyć.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 23, 2010 21:20 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Kciuki za kocurrry.

:ok: :kotek:

U nas też niewesoło, maupa ma przewlekły stan zapalny oskrzeli, wyszło na rtg ... od wiosny trzy antybiotyki, w końcu nie odpuściłam, i dobrze, wyszła też powiększona aorta ... ech.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt wrz 24, 2010 7:48 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:Żyję... i "dopakowuję" się znowu sosikiem .... :mrgreen: Mniam ... jak ja uwielbiam grzyby ... Miszczuniu też ma ochotę ... :twisted: ale ponieważ ostatnio nie narozrabiał więcej niż normalnie ...to chyba mu nie dam ... :wink:

O! Właśnie, grzyby! Dobrze że mi przypomniałaś :mrgreen: Musze odczyścić i zamrozić i ususzyć.

też bardzo lubię grzyby ale trochę się ich boję :roll:
za zdrówko :ok: :ok: :ok: chorutków i ... jedzących grzybki też :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt wrz 24, 2010 10:15 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

mar9 pisze:
Gibutkowa pisze:

też bardzo lubię grzyby ale trochę się ich boję :roll:
za zdrówko :ok: :ok: :ok: chorutków i ... jedzących grzybki też :wink: :ok: :ok: :ok:

Zawsze można kupić w sklepie albo na targu i zapytać o licencję. Albo pójść do sanepidu żeby sprawdzili.

Kasia jakieś wieści z frontu?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt wrz 24, 2010 10:42 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Jedzący grzybki żyją .... :mrgreen:
Bubuś ma straszną anginę i zapalenie krtani, wczoraj miał 40 st. gorączki ... :( biedulek głos stracił całkiem i zamiast wyć w drodze do weta (i u weta) to tylko rzęził... Nic nie chciał jeść ... Po pierwszej serii zastrzyków troszkę lepiej - dzisiaj już wszamał całego gerberka z indyka i rano strzelił mi dwa baranki ...I jestem w szoku - u weta na wieść o naszym przyjeździe była pełna mobilizacja ...a tu Bubuś 8O się zachował", i nawet pozwolił sobie temperaturę zmierzyć ... :wink: Zobaczymy, czy dzisiaj też tak będzie ...
Reszta footer "jakoś" ... co noc KTOŚ mi zostawia dwa zielone pawie :( I nie mogę namierzyć kto ... :?
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt wrz 24, 2010 10:47 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Proszę bardzo, Bubuś jak chce to potrafi się u weta zachować. Oby mu się dzisiaj nie odmieniło :wink:
Kciuki za szybkie namierzenie złoczyńcy od pawików i zdrowie Bubusia :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt wrz 24, 2010 10:56 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

biedny Bubulek..... :( - a pawiki mogą być jego - przy anginach lub zapaleniu krtani niestety często się zdarzają..... - ale dlaczego zielone??? 8O - może któryś kociasty jakąś roślinkę Ci szamie niezbyt zdrową, delikatnie mówiąc... :?:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt wrz 24, 2010 11:19 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Pawiki nie Bubusia, bo Bubuś w "izolatce", znaczy się ze mną i Sznurówką w sypialni...roślin szkodliwych nie mam (wszystkie sprawdziłam), a poza tym ubytków nie widać...Nawet jak szamały owies (dopóki jeszcze nie został zaszczany przez Bubusia :mrgreen: ) to też nie było zielonych pawików... Mam jakieś niedobre przeczucie (tfu tfu), że to pawiki wątrobowo-trzustkowe ... :( i nie Parysa, bo wyniki wątrobowe ma idealne ... Przez weekend będę namierzać...izolować w różnym zestawie i mam nadzieję że złapię sprawcę ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto wrz 28, 2010 21:27 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Bubuś już po ostatnim zastrzyku , jest ok ...(ale niestety i głos mu wrócił całkowicie :mrgreen: ) Już z ulicy wetka słyszała, że Bubuś do niej "idzie" ... :ryk: I ktoś mi chyba kota podmienił - zamiast Bubusia terrorysty, dzisiaj u wetki był Bubuś miziak 8O mruczał na stole ... Co nie przeszkodziło mu "zemścić" się na sam koniec i opróżnić na stole gruczoły okołoodbytowe ... :twisted: niestety część strzału trafiła też na moją kurtkę ... I musiałam wracać w "aromatycznym" samochodziku ponad 20 km z wyjącym standardowo Bubusiem :mrgreen: :mrgreen: Ale przynajmniej wiem, że wydzielina czyściutka ... :D
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto wrz 28, 2010 23:51 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

:ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 29, 2010 11:50 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:Bubuś już po ostatnim zastrzyku , jest ok ...(ale niestety i głos mu wrócił całkowicie :mrgreen: ) Już z ulicy wetka słyszała, że Bubuś do niej "idzie" ... :ryk: I ktoś mi chyba kota podmienił - zamiast Bubusia terrorysty, dzisiaj u wetki był Bubuś miziak 8O mruczał na stole ... Co nie przeszkodziło mu "zemścić" się na sam koniec i opróżnić na stole gruczoły okołoodbytowe ... :twisted: niestety część strzału trafiła też na moją kurtkę ... I musiałam wracać w "aromatycznym" samochodziku ponad 20 km z wyjącym standardowo Bubusiem :mrgreen: :mrgreen: Ale przynajmniej wiem, że wydzielina czyściutka ... :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 29, 2010 15:37 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Kociara82 pisze:
katarzyna1207 pisze:Bubuś już po ostatnim zastrzyku , jest ok ...(ale niestety i głos mu wrócił całkowicie :mrgreen: ) Już z ulicy wetka słyszała, że Bubuś do niej "idzie" ... :ryk: I ktoś mi chyba kota podmienił - zamiast Bubusia terrorysty, dzisiaj u wetki był Bubuś miziak 8O mruczał na stole ... Co nie przeszkodziło mu "zemścić" się na sam koniec i opróżnić na stole gruczoły okołoodbytowe ... :twisted: niestety część strzału trafiła też na moją kurtkę ... I musiałam wracać w "aromatycznym" samochodziku ponad 20 km z wyjącym standardowo Bubusiem :mrgreen: :mrgreen: Ale przynajmniej wiem, że wydzielina czyściutka ... :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No i co się recholi ... :evil: jazda naprawdę była w ekstremalnych warunkach .... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro wrz 29, 2010 15:52 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

To się nazywa "atrakcje dodatkowe" :mrgreen: :ryk:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 29, 2010 20:18 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

:roll: no co za Baby ... :evil: żadna mnie nie pożałowała...tylko się nabijają ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]