Ja lubuje się w zielonych,typu zielistka,bluszcza,scindapsus i te inne
Haha,czyli nie tylko sobie dałaś odpoczynek to innym "niespodziewajkę" hehe

Moderator: Estraven
kussad pisze:Moja mała miewa łupież podczas linienia - znacie jakieś sposoby na usunięcie?
kussad pisze:Czy znacie może metodę na usunięcie z futra ładunku elektrycznego - nasza mała aż kopie
kussad pisze: Co wiecie na temat szczepień zwierząt – psów i kotów, przeciwko czemu którymi szczepionkami i ich częstotliwości - właśnie nas to czeka i zastanawiam się co zrobić]
kussad pisze:[b]Misia zrobiła się bardziej atrakcyjna niż zwykle.
Zaszczepimy się za miesiąc p/wściekliźnie – dla mnie lepiej finansowo...., zrobiła się wyjątkowo nieruchawa – tylko mi brakuje do szczęścia jej przeziębienia a natychmiast siada albo się kładzie. Pozostałe przeciwko chorobom zakaźnym mamy aktualne – podobno wystarczy zaszczepienie p/chorobom zakaźnym suci za rok
kussad pisze: Przy okazji tzn. gdy wyjedzie TZ odpiszę jakie mamy kocie szczepienia. W tym roku mamy spokój ale brakuje nam chociaż raz szczepienia p/wściekliźnie zwłaszcza że mieszkamy z psem.
kussad pisze: Niedawno zażywałam tran ten w kapsułkach dość dużych i musiałam opakowanie chronić przed włamaniem. Wiem że koty kochaja ryby i z ciekawości jak zareaguje na to nasz mały położyłam kapsułkę na talerzyku tak jak kiedyś witaminkę. Mikuś nie połykał tego w całości tylko rozgryzał żuł i zjadał ze smakiem całą resztę
kussad pisze:Mikuś uwielbia tran w kapsułkach, nie wiem czy polubi go suczka.![]()
kociczka39 pisze:kussad pisze:Jak często i na co szczepicie swoje kicie?
Ja teraz Miśkę w tym roku będę szczepić
Wcześniej feovaxem szczepiłam,a teraz nie wiem ,zobacze
Miska ciężko szczepienie przeszła i wetka mówiła,że jak jest w domu to wystarczy co 2-3 lata
kussad] znalazłam odpowiedź na jedno z moich pytań u Radlinków.
[quote="fiona.22 pisze:Alyaa pisze:Presto i Pigo właśnie zostali zaszczepienie na choroby zakaźne i wściekliznę.
Kurcze na wściekliznę lepiej nie szczepić kotów nie wychodzących. Po wściekliźnie lubią się robić nowotwory niestety
Erin pisze:Ewo, Ty nie szczepiłaś wcześniej swoich futer?
Erin pisze:O, a skąd wiesz, że mam w planach?![]()
Jak trzeba, zawiadomisz
kussad pisze:Wspominałaś na innym wątkuMuszę sobie poczytać o adjuwantach
![]()
Erin pisze:kussad pisze:Wspominałaś na innym wątkuMuszę sobie poczytać o adjuwantach
![]()
O, śledzą mnie![]()
Poczytaj, poczytaj - to dość ważne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 147 gości