koconek pisze:anioł, nie anioł, już taki los....![]()
![]()
![]()
Tja

Los marny:) co tu duzo gadac.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koconek pisze:anioł, nie anioł, już taki los....![]()
![]()
![]()
Aga, bardzo proszę, żebyś natychmiast przestała mnie prowokować do dyskusji.aga9955 pisze:Femka pisze:anioła, powiadasz![]()
hm...
trochę się naczytałam o aniołach, ale jakoś ni w ząb żaden nie przypominał Ciebie![]()
co Ty powiesz Femus.....??? To o zlych aniolach czytalas. Ja jestem ten najlepszy
Słońce?aga9955 pisze:Anja pisze:Anja pisze:Cieszę się, że widać światełko w tunelu
Pisałam tamto w nocy, a teraz chyba muszę skrygować na: pędzący pociąg
Oj slonce troche wylazi , wiec nabieram mocy.
aga9955 pisze:Femciu
Ja od rana siedze nad przelewami i co jakis czas wywala mnie z konta bo mi sie sesja konczy![]()
![]()
Nie moge ni w zab sie dzis skupic.
![]()
Wszystko przez kupe w lodowce:)
aga9955 pisze:Mam nadzieje ,ze zadnen z szanownych samcow nie pomysli ,ze to czekolada. W sreberku.
pewnie nie będę w stanie jej zauważyć, jak zaczniemy ją przepędzaćaga9955 pisze:Anka niedlugo bedziesz w Poznaniu wiec sppoko luz;) przepedzimy zime;)
Anja pisze:pewnie nie będę w stanie jej zauważyć, jak zaczniemy ją przepędzaćaga9955 pisze:Anka niedlugo bedziesz w Poznaniu wiec sppoko luz;) przepedzimy zime;)![]()
a tak przy okazji spytam, czy mam wałówkę przywozić, bo u Ciebie lodówka skarbami zajęta
aga9955 pisze:Nie mam problemu z tym ,ze kupa jest w lodowce:)
![]()
jestem oswojona z kupnym tematem jak wiadomo.
nie przesadzaj z tą higieną, kupa ludzka rzeczmimbla64 pisze:...Ale jak tak czytam i czytam, to chyba dziś po przyjściu z pracy lodówkę umyję dokładnie
Femka pisze:nie przesadzaj z tą higieną, kupa ludzka rzeczmimbla64 pisze:...Ale jak tak czytam i czytam, to chyba dziś po przyjściu z pracy lodówkę umyję dokładnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości