Kociara82 pisze:bardzo piekny wierszyk
Kurcze, przez te kilka dni upierdliwej migreny nawet praktycznie nie zajrzalam do antologii![]()
Ale obiecuje, ze w najblizszych dniach nadrobie zaleglosci
To niech ta migrena już sobie idzie, a sio, a sio, a sio!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:bardzo piekny wierszyk
Kurcze, przez te kilka dni upierdliwej migreny nawet praktycznie nie zajrzalam do antologii![]()
Ale obiecuje, ze w najblizszych dniach nadrobie zaleglosci
vega013 pisze:MaryLux pisze:szary blask księżyca
oświetlił ulice
zajrzał w ciemne okna
rozjaśnił piwnice
skulone trzy koty
wypatrzył pod krzakiem
aniołowi drogę
pokazał zygzakiem
InkaInecko, jak dobze, ze som aniołki, któle siem kotkami opiekujom i ksienzyc im pomaga. Ślicnie to opisałaś, bo ślicne wielsyki pises. Oliwka poplosiła, zeby Duza cytała nam Twoje wielsyki na doblanoc. Tofamy te kotecki, któlymi siem aniołki opiekujom. Inecko, Ty tez pochodzis z takich kotecków?
Psysyłam Ci moje najsłodse lizu, lizu, lizu...
Malutka Gabi, scenśliwa, bo juz zdlowa
vega013 pisze:O rany!!! Ineczko, co ta malusia nawypisywała!!! A ile błędów zrobiła!!! Duża powiedziała, że nie szkodzi. Gabi jest malutka i pisze tak, jak potrafi. Duża twierdzi, że Gabi jeszcze się nauczy, tak jak ja się nauczyłam. Na razie przepraszam Cię Ineczko za błędy mojej malutkiej siostrzyczki.
Oliwka bardzo zmartwiona
Kociara82 pisze:Oliwuniu, troszke bledow narobila, ale najwazniejsze, ze napisala, co czuje, to co chciala napisacA to madra kotenka jest, wiec szybko nauczy sie poprawnie pisac
Z reszta, kto by sie tym przejmowal... Inka sepleni i jakos nikomu to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie-wszyscy to uwielbiaja
Kociara82 pisze:lubisiamy Ciebie, Inus i wszystko co sie z Toba wiaze![]()
jasdor pisze:I tak bardzo lubisiamy Twoje wiersycki. Są takie cudne w swojej prostocie i takie wymowne![]()
Jutro wywiązuję się z obietnicy i przesyłam $$$
Haker1 pisze:Ja nie tylko lubisiam ciebie.
Ja ciebie kocham.
Haker
Kociara82 pisze:o wlasnie, sluszna uwaga, Hakerku![]()
Ja przeciez tez koffam InusieI Psoteczka i Kuku
![]()
Anka pisze:Ineczko, jakoś tak za rzadko tu jestem. Dzisiaj przejrzałam kilkanaście ostatnich stron i bardzo się wzruszyłam. Pięknie piszesz, prostu, zwyczajnie, a tyle w tym emocji, tyle wzruszenia.
Pisz, dużo pisz, proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 75 gości