Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::Poch ja jestme po prostu ciekawa jakie bedzie mial futerko.....i mi obojetne....takie jak teraz jest po prostu latwe w pielegnacji,Gutek zas w pielegnacji jest ekstremalny ,Smakusia bezproblemowa, ciekawa jestme jak bedzie
dalia pisze:anulka111 pisze::Poch ja jestme po prostu ciekawa jakie bedzie mial futerko.....i mi obojetne....takie jak teraz jest po prostu latwe w pielegnacji,Gutek zas w pielegnacji jest ekstremalny ,Smakusia bezproblemowa, ciekawa jestme jak bedzie
bedzie duże i wlochate z powalajacym spojrzeniem
anulka111 pisze:dalia pisze:anulka111 pisze::Poch ja jestme po prostu ciekawa jakie bedzie mial futerko.....i mi obojetne....takie jak teraz jest po prostu latwe w pielegnacji,Gutek zas w pielegnacji jest ekstremalny ,Smakusia bezproblemowa, ciekawa jestme jak bedzie
bedzie duże i wlochate z powalajacym spojrzeniem
Jak dla mnie , to Rys ma niewinne spojrzneie, co spojrze na niego ,to jego mina wyraza prosbe o glaski....jakos nie wyobrazam go sobie z nadasana wersja pysia -choc kolezanka ostatnio stwierdzila....ze spojrzal na nia groznieprzy glaskaniu na jej kolanach, moze za malo intensywnie glaskala
anulka111 pisze:model nie wspolpracuje niestetyyyyyyyyyyyy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MB&Ofelia i 44 gości