Moderator: Estraven
SecretFire pisze:Moja Lilly rozbija sobie boki, tak szybko przed tym sprzetem zwiewa.Co on z nim chce robic?

SecretFire pisze:Sprobuj do niego przemowic i powiedz, ze nie ladnie i bez papu do lozka go wyslesz. Watpie, ze go bedzie obchodzilo. Albo moze chcesz nowy odkurzacz, tak jak ja, to mu pozwol. Albo Ci podrzuce moj
pewnie jeszcze kilka lat nie wiedziałabym, że chcę nowe żelazko i deskę do prasowania... SecretFire pisze:No wlasinieJak chce, zeby oni cos popsuli, to jak diabel specjalnie robi, sie nie popsuje. A noz widelec, jak nie chce... Tak sie dorobilam nowego radia i glosnikow do komputera
![]()
Chociaz zaluje maly gowniarz?
Nawet się nie przestraszył, jak to wszytko się wyrypało ... to ja zawału dostałam... katarzyna1207 pisze:SecretFire pisze:Sprobuj do niego przemowic i powiedz, ze nie ladnie i bez papu do lozka go wyslesz. Watpie, ze go bedzie obchodzilo. Albo moze chcesz nowy odkurzacz, tak jak ja, to mu pozwol. Albo Ci podrzuce moj
Kilka dni temu Kropek przekonał mnie, że chciałam nowe żelazko ... No i co ja bym bez takiego kotecka zrobiła...pewnie jeszcze kilka lat nie wiedziałabym, że chcę nowe żelazko i deskę do prasowania...

SecretFire pisze:Jak bedziesz go miala dosc, to na urlop do mnie wyslej. Mam kuuupe rzeczy, ktorych chce sie jeszcze pozbyc.

katarzyna1207 pisze:Kropencjusz nawet nie wie, że dzięki Bubu znowu się zrobił znany ...![]()
Biedny Miszczuniu ... dzisiaj u weta posiusiał się ze strachu ..., grzybek powoli się leczy, ale trzeba było jeszcze doszczepić...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Kropencjusz nawet nie wie, że dzięki Bubu znowu się zrobił znany ...![]()
Biedny Miszczuniu ... dzisiaj u weta posiusiał się ze strachu ..., grzybek powoli się leczy, ale trzeba było jeszcze doszczepić...
BidulekTaki niby zadziorny, taki odważny a jednak... Przypomniało mi się o tym jak mówiłaś o małych rankach i strupkach na jego ciele... Nigdy nie dowiemy się skąd one się tam wzięły...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości