BANDA KULAWEGO - DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 8:33 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

Ale miłe przebudzenie :)
Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob wrz 26, 2009 8:45 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

dzień dobry :D
bardzo było fajnie oczy otworzyć :1luvu:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob wrz 26, 2009 10:05 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

Ale cudnie :1luvu: . To jest wspaniałe i urocze uczucie :D .

Meonik nie pozwala mi się cała noc odwrócić do niego plecami - natychmiast jestem skrobana w kark. Tak więc od ponad tygodnia śpię całą noc na jednym boku, pysio w pysio.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 26, 2009 10:13 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

Marcelibu pisze:Meonik nie pozwala mi się cała noc odwrócić do niego plecami - natychmiast jestem skrobana w kark. Tak więc od ponad tygodnia śpię całą noc na jednym boku, pysio w pysio.

Ja tak śpię od ponad pięciu lat. :|
Do tego, w pakiecie, mam conocne pobudki, bo kotek sobie przypomina, że kochakochakocha i zaczyna się wtulać i mruczećmruczećmruczeć. :roll:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Sob wrz 26, 2009 10:17 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

varia pisze:
Marcelibu pisze:Meonik nie pozwala mi się cała noc odwrócić do niego plecami - natychmiast jestem skrobana w kark. Tak więc od ponad tygodnia śpię całą noc na jednym boku, pysio w pysio.

Ja tak śpię od ponad pięciu lat. :|
Do tego, w pakiecie, mam conocne pobudki, bo kotek sobie przypomina, że kochakochakocha i zaczyna się wtulać i mruczećmruczećmruczeć. :roll:

:1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob wrz 26, 2009 11:33 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

Bry, my spimy w tzw spinacz , glownie z powodu Budka :roll: :mrgreen: Koty w łóżku sa tylko na tymczasie- wieczorkiem i rankiem :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob wrz 26, 2009 12:00 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

Za dziąsełka Femci :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Witam Was słonecznie
mizianko dla Kociastych posyłam :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob wrz 26, 2009 16:02 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

Dziewczyny
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :balony: :balony: :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :balony: :balony: :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Na godzinę 13.00 pojechałam do wetki, bo do tego czasu powinny przyjechać badania Femci. Ale nie było, nie dowieźli. A ja miałam złe przeczucia. Wyszłam z gabinetu jak zbity pies. Ale od czego mafia łódzko-warszawska :mrgreen: Ostatnie dni pokazały, że nie istnieją dla nas żadne ludzkie przeszkody :ryk: zadzwoniłam do Marcelibu i poprosiłam o znalezienie w necie numeru telefonu do szpitala Korczaka, w którym robione są badania krwi. Marcelibu szybciutko podała numer, ja zadzwoniłam i bardzo uprzejma pani (bardzo, bardzo jej dziękuję) podała wyniki Femuszki. Mocznik 54 z kawałkiem, a kreatynina 1,6. Pani, już bez szczegółowych wyników, powiedziała, że reszta też wszystko w normie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziewczyny, moja Femcia nie jest wcale taka bardzo nerkowa. I nikt mi nie wmówi, że karma nerkowa nie jest dobra i nie powinna być polecana. Femcia jeszcze półtora roku temu miała kreatyninę 2.1, a potem przez wiele miesięcy (chyba trzy kolejne badania kontrolne) było 1.9.
Wróciłam ofkors do wetki z tą radosną informacją, a kochana, życzliwa Duża w Zielonym zapodała, że w laboratorium na peeewnooo się pomylili :mrgreen: Tym razem darowałam wetce życie :lol:
W poniedziałek na 11 odstawiam Femcię na zabieg. Wetka ząbki naprawi i Femuszka będzie zdrowiutka i znów z apetytem będzie chrupać swoje renalki.

W tej sytuacji raz w tygodniu Femcia dostawać będzie mięsko. Dla bezpieczeństwa będzie to wieprzowinka (wołowinka to jednak zbyt duże ryzyko), ale Femcia i tak będzie przeszczęśliwa. Od trzech lat jest trzymana na bezwzględnej diecie nerkowej. I dalej na niej będzie.

Nawet sobie nie wyobrażacie, jaka to wielka radość. Tak strasznie się boję o tę koteczkę. Drżę na każde jej nietypowe zachowanie. Nawet podejrzewałam, że te dziąsła to efekt podwyższonego mocznika, że już się zaczęło to, czego się tak strasznie boję. A tu taka niespodzianka.
No i teraz już wiem, dlaczego ostatnio Femcia ma permanentnie włączonego szwendacza z marudzeniem w pakiecie :ryk:
Ech, kocham dzisiaj cały świat. Kocham wszystkich ludzi. Nawet varię :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Sob wrz 26, 2009 16:06 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

takie bardzo glosne BUM z poludnia, to byl kamien spadajacy z mojego serca.
bardzo sie ciesze
calusy dla Femki malej i duzej ;)
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Sob wrz 26, 2009 16:07 Re: BANDA KULAWEGO - zapalenie dziąseł Femci

Femka pisze:Ech, kocham dzisiaj cały świat. Kocham wszystkich ludzi. Nawet varię :mrgreen:

Na przyszłość kapelutek na łebek zakładaj, jak na słonko wychodzisz. Obrazek

varia

Post » Sob wrz 26, 2009 16:10 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Adrianapl pisze:takie bardzo glosne BUM z poludnia, to byl kamien spadajacy z mojego serca.
bardzo sie ciesze
calusy dla Femki malej i duzej ;)
właśnie się zastanawiałam, co tak łomotnęło od południa :mrgreen:

Dziękuję, Aduś, z całego serca.

varia, moja miłość do Ciebie ma jednak swoje granice :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Sob wrz 26, 2009 16:17 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Femka pisze:varia, moja miłość do Ciebie ma jednak swoje granice :mrgreen:

Ojtam, dla miłości nie ma barier. Obrazek

varia

Post » Sob wrz 26, 2009 16:18 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

I widzisz!!!!!!!! Wszystko dobrze :D :piwa: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Marcelibu

Post » Sob wrz 26, 2009 16:18 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

no pewnie
do Olsztyna pojechałam, to i do Poznania mogę
z kałachem...
:mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Sob wrz 26, 2009 16:19 Re: BANDA KULAWEGO - VIVAT RENAL I K/D - Femcine wyniki :):):)

Marcelibu pisze:I widzisz!!!!!!!! Wszystko dobrze :D :piwa: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

no :D :D :D
dzięki za pomoc :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]