Moderator: Estraven
ale kurcze tu u mnie jest zakręt za zakrętem ..kociczka39 pisze:dzikus pisze:
edit:
chodzi o badania alergiczne
Za te badania tysiąc wyjdzie?O matko!!!!
dzikus pisze:kociczka39 pisze:dzikus pisze:
edit:
chodzi o badania alergiczne
Za te badania tysiąc wyjdzie?O matko!!!!
tak mnie ocenili ..
zabers pisze:kociczka39 - Ja zajełam się bazarami podczas akcji 63 kotów. Jeździłam do przytuliska (sprzątanie, wyciąganie kolejnych kotów) aż do chwili, kiedy musiałam przerwać na 2 tygodnie ze względu na poszczepienną kwarantannę Gluśka. Akurat tak się złożyło, ze forsa nam padła na łeb na szyję i wtedy rada, nie rada przysiadłam na pół dnia i z bólem skleciłam pierwszy. Potem dalej jeździłam, ale już weszłam w bazarki i teraz w zasadzie jestem głównie od tego (mamy jeszcze 7 eksmitek do szybkiego wydania do DT/DS, a oprócz tego 2 w płatnym DT i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam). Oprócz tego wystawiam na innych potrzebujących (aktualnie Agn, Czia, FKP). Sama zbieram fanty, proszę znajomych, zeby poszukali, ostatnio mama mi podrzuciła. I jakoś się kręci to handlowanie.
To co, dzikus? Moja propozycja jest aktualna.
dzikus pisze:Olu, jesteś cudowna i dzięki serdeczne za propozycję![]()
Ja jednak wstrzymuję się jeszcze z tymi badaniami .. próbujemy nowych specyfików.
kociczka39 pisze:dzikus pisze:Olu, jesteś cudowna i dzięki serdeczne za propozycję![]()
Ja jednak wstrzymuję się jeszcze z tymi badaniami .. próbujemy nowych specyfików.
Ale na te specyfiki tez musisz mieć....

kociczka39 pisze:dzikus pisze:Olu, jesteś cudowna i dzięki serdeczne za propozycję![]()
Ale na te specyfiki tez musisz mieć....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości