Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 21:26 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

A oto sprawcy niedzielnego zamieszania :roll:

Obrazek

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Wto paź 20, 2009 21:29 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Duża von Focha pisze:A oto sprawcy niedzielnego zamieszania :roll:

Obrazek
Jejku jakie maluszki :1luvu: :1luvu: Dobrze się skończyło?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 20, 2009 21:45 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

shira3 pisze: Obrazek
Jejku jakie maluszki :1luvu: :1luvu: Dobrze się skończyło?[/quote]

Skończy się jeszcze lepiej, jak jeden z nich zawita do Ciebie :mrgreen: Dziewuszki też na moje oko są w pakiecie :mrgreen:

A o kotkach można poczytać tu: viewtopic.php?f=1&t=101923

Duża w zastępstwie śpiącego Mirmiłka

Duża von Focha

Post » Wto paź 20, 2009 21:54 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Ratunku! Tutaj też? 8O 8O :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto paź 20, 2009 21:59 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Ej tam, od razu ratunku :wink: Po prostu kociemu jedynactwu mówimy stanowcze nie :twisted:
Obejrzałam Rudolfa, wygląda na to, że na szczęście stężenie kremu depilacyjnego było za słabe na kocie futro :catmilk: Uff! :D
Oni mnie kiedyś wykończą :evil:

Duża von Focha

Post » Śro paź 21, 2009 12:25 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Duża von Focha pisze:Ej tam, od razu ratunku :wink: Po prostu kociemu jedynactwu mówimy stanowcze nie :twisted:
Obejrzałam Rudolfa, wygląda na to, że na szczęście stężenie kremu depilacyjnego było za słabe na kocie futro :catmilk: Uff! :D

POPIERAM - NIE DLA JEDYNAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Śro paź 21, 2009 13:02 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

MartaAgnieszka pisze:
Duża von Focha pisze:Ej tam, od razu ratunku :wink: Po prostu kociemu jedynactwu mówimy stanowcze nie :twisted:

Zmówiły się? 8O 8O 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro paź 21, 2009 13:20 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

shira3 pisze:
MartaAgnieszka pisze:

Zmówiły się? 8O 8O 8O

Raczej oszalały :roll:

Mir zdroworozsądkowy

Duża von Focha

Post » Śro paź 21, 2009 15:34 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

miauczy kotek pisze:Hej przyjaciele,

wpadam rzadko, bo moja Paniusia jakos po nocach przychodzi i od razu do wyra sie kladzie. Mowi, ze wszystko ja przerasta, i to poniekad prawda, bo ostanio taka wtope zaliczyla, ze ja ubrechtany przez caly wieczor bylem. Umowila sie na podpisanie umowy przedwstepnej, a przy podpisywaniu przypomnialo jej sie, ze nie jest wlascicielem :ryk:
No takich cyrkow to u nas dawno nie bylo. :ryk:

Srule oczywiscie nic nie kumaja, bo sa ciezkawe w mysleniu, ale widzialem, ze Berta prawa reka paniusi, to az pod stol ze wstydu weszla.

A mnie sie poprawilo, slyszalem, jak gadala przez telefon ze swoja starsza panią, ze mi jakies psychotropy daje, zebym sie tak nie drapal.

Ostatnio nie wiem czemu, wydrapalem sobie z trzy centymetry siersci i mnie pozniej strasznie pieklo i bolalo.
Troche glupio przyznac, ale to chyba z tesknoty za ta paniusia. Wyjechala na tydzien bez slowa i zostawila mnie samego z ta banda. Chcialem utrzymac porzadek, ale sie nie dalo i tak sie zestresowalem, ze az choroby sierocej dostalem.

Ale teraz juz mi lepiej, i ciagle uchachany chodze :lol:

Nie ma to jak dobry towarek, walerianka sie przy tym chowa :dance: :dance:

Chcieliscie jakies zdjecia. Na razie wrzuce tego podlego Rudziela, zebyscie mieli pojecie, co przechodze.

Reszta pozniej, jak moja Paniusie przestanie to wszystko przerastac

Obrazek

Mir, zdrowiej, zycie jest cudne :aniolek:

Kuba, ja właśnie zajarzyłem, że Twoja Paniusia maczała palce w przeprowadzce Rudolfa do nas :evil:
Przez tą jesień mi wydajność intelektualna znacząco spadła :(
Chłopie, nic się nie martw Rudzielem, on ma się niedługo wyprowadzić :D

Mir pocieszający

ps. Madziu, witamy na wątku :1luvu:

Duża von Focha

Post » Śro paź 21, 2009 15:36 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

mirmił ja ci nie chce nic mówić, ale pamiętaj, że po przeprowadzce zamieszka z wami walentyna. oswajaj się z myślą, że czasy jedynactwa bezpowrotnie mijają :mrgreen:
kluska złośliwa
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro paź 21, 2009 15:38 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Dzień dobry :D Jak zdróweczko Mirmiłku :?:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro paź 21, 2009 15:39 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Kluska, ja przecież mieszkam z Julką i Rudolfem, tak więc o jedynactwie teraz nie ma mowy :roll:

Mir z rodzeństwem

Duża von Focha

Post » Śro paź 21, 2009 15:40 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

kotka doroty pisze:Dzień dobry :D Jak zdróweczko Mirmiłku :?:

A dziękuję, dziękuję, lepiej :D Babcia mnie znowu na zastrzyk zawiozła :evil: Stawiałem zaciekły opór na widom transportera, ale został on przełamany :evil:

Mir ponownie skłuty

Duża von Focha

Post » Śro paź 21, 2009 15:41 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

no tak, ale miałeś nadzieję, że będziesz jedyny, a tu nic z tego :mrgreen: julka i rudolf to raczej kuzyni skoro to koty babci :D a może wujostwo? :lol:
kluska zagubiona
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro paź 21, 2009 16:50 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Hej Mir !!!!!!!!!!!!!!
Mogę Cię pocieszyć że ja dziś dostałam zastrzyk w pupę. Jutro też dostane :(
Luna
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

[poprzednia][następna]