ale mi sie nie podoba że zwalasz wine na..siebie. Przeciez trucizny mu nie dawalas nie? stan ostry to na pewno lepiej niz przewlekly, da sie zaleczyc,
ps biedna wetka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Wrzask Cycka może być słyszany nawet w Olsztynie
Femka pisze:Wrzask Cycka może być słyszany nawet w Olsztynie
Femka pisze:mośka, Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Podobno jak na kogoś srak naptaka oznacza to rychłe wzbogacenie sięFemka pisze:To JA jestem biedna. To MNIE Cycek zbełtał swoją kupą i sikami![]()
a bardziej po polskiemu, Lemoniadko?Lemoniada pisze:Femka pisze:mośka, Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Ja chyba też nie umiem, bo zrozumiałam tak samo jak mośkaPodobno jak na kogoś srak naptaka oznacza to rychłe wzbogacenie sięFemka pisze:To JA jestem biedna. To MNIE Cycek zbełtał swoją kupą i sikami![]()
A skoro Ciebie osrał Cycek o gabarytach znacznie większych od ptasich - biedną nazywać się nie powinnaś
No, klocka zwaliFemka pisze:a bardziej po polskiemu, Lemoniadko?Lemoniada pisze:Podobno jak na kogoś srak naptaka oznacza to rychłe wzbogacenie sięFemka pisze:To JA jestem biedna. To MNIE Cycek zbełtał swoją kupą i sikami![]()
A skoro Ciebie osrał Cycek o gabarytach znacznie większych od ptasich - biedną nazywać się nie powinnaś
Lemoniada pisze:A tak chciałam być kulturalna i przemycić nagą prawdę w otoczce subtelnej aluzji![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 103 gości