Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:Ale uparciuszek z niej!
kociczka39 pisze:Dzisiaj Moja Ukochana Cioteczko raniutko się chciałam z Dużą pobawić,ale była nieprzytomna, opowiadała później Dużemu że o 5 rano mi sie chciało zabawy,mmrrraaauuu a później sobie byłam sama,bo Duzi na jakieś zakupy pojechali,a że przywieźli mi pełno żarełka to im wybaczyłam,mmmrrraaauuu.Rano poganiałam muchy,mmmrrraaauuu.
Dzisiaj Duzi mi chcieli wyczyścić uszka,ale jeszcze im się nie dałam.Nie lubię czyszczonka uszków ,mmmrrraaauuuu.
kociczka39 pisze:Szura pisze:Ale uparciuszek z niej!
O jest uparta jest jest,tak trzeba sposobów na nią szukać, że żelazną cierpliwość trzeba mieć.Pazury już mam opanowane,jeszcze te usiska,tez ten sam sposób robię,jest lepiej ale jeszcze nie tak jakbym chciała
muac pisze:kociczka39 pisze:Szura pisze:Ale uparciuszek z niej!
O jest uparta jest jest,tak trzeba sposobów na nią szukać, że żelazną cierpliwość trzeba mieć.Pazury już mam opanowane,jeszcze te usiska,tez ten sam sposób robię,jest lepiej ale jeszcze nie tak jakbym chciała
e tam droczy sie z toba ot tak z milosci, kto sie czubi itd
Erin pisze:kociczka39 pisze:Dzisiaj Moja Ukochana Cioteczko raniutko się chciałam z Dużą pobawić,ale była nieprzytomna, opowiadała później Dużemu że o 5 rano mi sie chciało zabawy,mmrrraaauuu a później sobie byłam sama,bo Duzi na jakieś zakupy pojechali,a że przywieźli mi pełno żarełka to im wybaczyłam,mmmrrraaauuu.Rano poganiałam muchy,mmmrrraaauuu.
Dzisiaj Duzi mi chcieli wyczyścić uszka,ale jeszcze im się nie dałam.Nie lubię czyszczonka uszków ,mmmrrraaauuuu.
Kochana Myszeczko, Duzi mają inny cykl snu i o piątej rano są pół przytomni, nie to, co koteczki. Bądź wyrozumiała dla swoich Ludziów. Moja banda też mnie budzi w weekendy o tej bandyckiej porze, a ja nosem się podpieram.
Głaski Kochanie
kociczka39 pisze:Erin pisze:kociczka39 pisze:Dzisiaj Moja Ukochana Cioteczko raniutko się chciałam z Dużą pobawić,ale była nieprzytomna, opowiadała później Dużemu że o 5 rano mi sie chciało zabawy,mmrrraaauuu a później sobie byłam sama,bo Duzi na jakieś zakupy pojechali,a że przywieźli mi pełno żarełka to im wybaczyłam,mmmrrraaauuu.Rano poganiałam muchy,mmmrrraaauuu.
Kochana Myszeczko, Duzi mają inny cykl snu i o piątej rano są pół przytomni, nie to, co koteczki. Bądź wyrozumiała dla swoich Ludziów. Moja banda też mnie budzi w weekendy o tej bandyckiej porze, a ja nosem się podpieram.
Głaski Kochanie
Dziękuję Kochana Cioteczko,mrumru dla Ciebie z obcieruskami i barankami.Dałam Dużej pospać,coś tam przez sen ściemniała,że niby ze mną się bawi,ale już,jakoś sobie dałam radę,później sobie odbiłam te jej ściemy,mmmrrraaauuu
kociczka39 pisze:Cześć Słonka te Małe i te Duże:))
Łoj to co tam się Twojej Dużej dzieje Moja Inuś?
Erin pisze:kociczka39 pisze:Erin pisze:kociczka39 pisze:Dzisiaj Moja Ukochana Cioteczko raniutko się chciałam z Dużą pobawić,ale była nieprzytomna, opowiadała później Dużemu że o 5 rano mi sie chciało zabawy,mmrrraaauuu a później sobie byłam sama,bo Duzi na jakieś zakupy pojechali,a że przywieźli mi pełno żarełka to im wybaczyłam,mmmrrraaauuu.Rano poganiałam muchy,mmmrrraaauuu.
Głaski Kochanie
Dziękuję Kochana Cioteczko,mrumru dla Ciebie z obcieruskami i barankami.Dałam Dużej pospać,coś tam przez sen ściemniała,że niby ze mną się bawi,ale już,jakoś sobie dałam radę,później sobie odbiłam te jej ściemy,mmmrrraaauuu
Tak Myszeczko? A co robiłaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości