Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:"Na wieczne wirowanie na bezszelestną mękę, na gniazda nie zaznanie na przeklinanie piękna..." Cudowna coda.
kinga w. pisze:ostatnie kryterium to metka, a ściślej skład surowcowy. Czasem coś jest całkiem miłe, a okazuje sie np wiskozą z elastanem a ja nie znoszę syntetyków. Z wyjątkiem polarów.
Dorota pisze:kinga w. pisze:"Na wieczne wirowanie na bezszelestną mękę, na gniazda nie zaznanie na przeklinanie piękna..." Cudowna coda.
Tak.
I nie tylko.
A w muzyce (mam sloniowe ucho, czyli Stworca mnie ukaral tym,
iz moge przezywac mocno, ale "odtworzyc" moge dopiero
po ilustamkrotnym wysluchaniu).
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:"Na wieczne wirowanie na bezszelestną mękę, na gniazda nie zaznanie na przeklinanie piękna..." Cudowna coda.
Tak.
I nie tylko.
Dorota, uwierz mi, to czasem łaska. Dzięki temu ze słysze nie moge oglądać np. "jak oni śpiewają" o "idolu" nie było mowy przynajmniej wcześniejszych odcinków, "szansa na sukces" nieraz boli, a na festiwalach po prostu czasem nie wyrabiam. Dysonanse potrafią sprawiać fizyczny ból.
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:"Na wieczne wirowanie na bezszelestną mękę, na gniazda nie zaznanie na przeklinanie piękna..." Cudowna coda.
Tak.
I nie tylko.
Dorota, uwierz mi, to czasem łaska. Dzięki temu ze słysze nie moge oglądać np. "jak oni śpiewają" o "idolu" nie było mowy przynajmniej wcześniejszych odcinków, "szansa na sukces" nieraz boli, a na festiwalach po prostu czasem nie wyrabiam. Dysonanse potrafią sprawiać fizyczny ból.
kalair pisze:kinga w. pisze:Bożena, doszło? O załącznik mi chodzi, oczywiście.
No chyba nie...![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Bożena, doszło? O załącznik mi chodzi, oczywiście.
No chyba nie...![]()
![]()
A ślepa to ja jestem.![]()
No, to już nie wiem. Wysłałam Ci wave'a. Jednego. Kurcze, powinno dojść...
bazylica pisze:czasem na różnych pocztach musisz popróbować
lub podzielić na kawałki
Duża doświadczona
kinga w. pisze:bazylica pisze:czasem na różnych pocztach musisz popróbować
lub podzielić na kawałki
Duża doświadczona
No, to z tego nic. Pocztę mam jedną, a podzielic nie umiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 95 gości