Macie superbabcie!
Mru,
Łatek jest nowy i pewnie boi sie, ze Duza mu ucieknie.
Badz cierpliwy!
Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:U nas tez teraz juz wyszlo. Duza byla gdzies z Mniejszym Starszym. Na jakiejs probie. MY zostalismy z Mniejszym Mlodszym i Babcia. Babcia jest fajna, daje sobie podjadac z talerza, chociaz Duza powiedziala, ze nie wolno!
Mru
jolabuk5 pisze:Baaaardzo się cieszę - nie, Kasiu, to nie jest chwilowe, po prostu szybkie dokocenie z dobrym skutkiemTeraz powinno być tylko lepiej
![]()
MaryLux pisze:maciejowa pisze:U nas tez teraz juz wyszlo. Duza byla gdzies z Mniejszym Starszym. Na jakiejs probie. MY zostalismy z Mniejszym Mlodszym i Babcia. Babcia jest fajna, daje sobie podjadac z talerza, chociaz Duza powiedziala, ze nie wolno!
Mru
Mru, jak nie wolno podjadać z taleza, to znacy, ze tseba to robić sypko
A nase słonecko jus się schowałoooooooooo
Inka
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:U nas tez teraz juz wyszlo. Duza byla gdzies z Mniejszym Starszym. Na jakiejs probie. MY zostalismy z Mniejszym Mlodszym i Babcia. Babcia jest fajna, daje sobie podjadac z talerza, chociaz Duza powiedziala, ze nie wolno!
Mru
Mru, jak nie wolno podjadać z taleza, to znacy, ze tseba to robić sypko
A nase słonecko jus się schowałoooooooooo
Inka
Inusiu, nasze sloneczko tez juz sobie poszlo
Mru smutny
maciejowa pisze:Duza gdzies poszla. Jak wychodzila to miala normalne pazurki, a wrocila z takimi dlugasnymi i blyszczacymi. Kto jej to zrobił??? Czy to przystoi, zeby Duza miala dluzsze pazurki niz ja?
Mru
maciejowa pisze:Dobra! Zaraz bede!
Mru
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Dobra! Zaraz bede!
Mru
Dlacego Cię jesce nie ma? Zgubiłeś się?
Inka zaniepokojona
Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza gdzies poszla. Jak wychodzila to miala normalne pazurki, a wrocila z takimi dlugasnymi i blyszczacymi. Kto jej to zrobił??? Czy to przystoi, zeby Duza miala dluzsze pazurki niz ja?
Mru
Duze maja protezy pazurkow![]()
Mru
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Duza gdzies poszla. Jak wychodzila to miala normalne pazurki, a wrocila z takimi dlugasnymi i blyszczacymi. Kto jej to zrobił??? Czy to przystoi, zeby Duza miala dluzsze pazurki niz ja?
Mru
Duze maja protezy pazurkow![]()
Mru
Mru, a po co im to?![]()
Mru ciekawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości