skaskaNH pisze:Lemoniada pisze:kalair pisze:Też mi się coś wiosennego zachciało. Ale to jeszczenie to.![]()
![]()
Masz na myśli marcowanie?
No w sumie marzec tuż tuż, a koleżanka chyba nie ciachnięta
Jak nie ciachnięta?!
Moderator: Estraven
skaskaNH pisze:Lemoniada pisze:kalair pisze:Też mi się coś wiosennego zachciało. Ale to jeszczenie to.![]()
![]()
Masz na myśli marcowanie?
No w sumie marzec tuż tuż, a koleżanka chyba nie ciachnięta
kalair pisze:Antypatyczna pisze:Niestety ciasto się okazało niejadalne.
Fcaleafcale!?
Antypatyczna pisze:Tu skaska - ciasto jak najbardziej jadalne, o ile nie jest to bomba z odroczonym zapłonem
Koty cudne
A gospodyni już mi próbuje kotecka wcisnąć![]()
Nie, nie, nie ma takiej ilości piwa, po której bym była skłonna wziąć 8 kota

Antypatyczna pisze:kalair pisze:Antypatyczna pisze:Niestety ciasto się okazało niejadalne.
Fcaleafcale!?
Częściowo.
kalair pisze:Antypatyczna pisze:kalair pisze:Antypatyczna pisze:Niestety ciasto się okazało niejadalne.
Fcaleafcale!?
Częściowo.
No właśnie widzę,że jednak!![]()
Miłość niejedno ma imięLemoniada pisze:Ani ja nie wciskam moich Tanich Drani nikomu, za bardzo ich kocham
Lemoniada pisze:kalair pisze:Antypatyczna pisze:kalair pisze:Antypatyczna pisze:Niestety ciasto się okazało niejadalne.
Fcaleafcale!?
Częściowo.
Ale patrz, jak zzieleniała
Antypatyczna pisze:Miłość niejedno ma imięLemoniada pisze:Ani ja nie wciskam moich Tanich Drani nikomu, za bardzo ich kocham![]()
Jest też coś takiego jak miłość toksyczna
kalair pisze:Lemoniada pisze:kalair pisze:Antypatyczna pisze:kalair pisze:Antypatyczna pisze:Niestety ciasto się okazało niejadalne.
Fcaleafcale!?
Częściowo.
Ale patrz, jak zzieleniała
Po tym skosztowaniu!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości