Hipcia ruszaj na łowy zakonne.
Ja tam też dużych wymagań nie mam, my kempingowcy - przeważnie jeździliśmy z przyczepom. Takie lepsze hotele itp to ma jak jeżdżę z mim na konferencjach jako osoba towarzysząca.
Moderator: Estraven
izaA pisze:Nie, ale mam pomalowane paznokcie pod kolor kostiumu:
izaA pisze:W końcu człowiek na takich wakacjach spędza cały czas w kostiumieA cóż tam pakować...klapki i okulary przeciwsłoneczne
izaA pisze:Choć w przypadku uzbierania pieniędzy to nie jest tak łatwo - chcieć to móc...ale jednak, jak ktoś bardzo chce, to odmawiając sobie małych przyjemności - słabości, sporo można odłożyć...
izaA pisze:Kolorek kostiumu fiolet z różem taki dwustronny, po jednej róż, po drugiej fiolet, można nosić w 4 wersjachNa nogach fiolet, na rękach lekki róż z fioletowym zdobieniem...czuję się jak księżniczka...
izaA pisze:Trzymajcie kciuki za dobry hotel, poczytałam opinie, są dwa, w których nie chciałabym wylądować
izaA pisze:Nie, ale mam pomalowane paznokcie pod kolor kostiumuW końcu człowiek na takich wakacjach spędza cały czas w kostiumie
A cóż tam pakować...klapki i okulary przeciwsłoneczne
izaA pisze:, wspaniałe jedzenie i jeszcze wspanialszy seks. Jeszcze nie wierzę, że się skończyło )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue, pibon i 243 gości