Sonia i Otis - cz. V - świątecznie str 97

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 05, 2009 22:01

Hipcia ruszaj na łowy zakonne.
Ja tam też dużych wymagań nie mam, my kempingowcy - przeważnie jeździliśmy z przyczepom. Takie lepsze hotele itp to ma jak jeżdżę z mim na konferencjach jako osoba towarzysząca.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon lip 06, 2009 8:39

Hipciu, nie musi być zakonnik, choć to dodaje smaczku, moim zdaniem wystarczy po prostu facet :lol:

A tak na poważnie. Piotrek chrapie po alkoholu, w większych ilościach :wink: i gdy jest bardzo zmęczony. Kiedyś chrapał notorycznie, ale od kiedy dużo więcej się rusza, to jakoś przeszło.

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto lip 07, 2009 11:46

...bry..
Spakowana już? :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto lip 07, 2009 15:05

Nie, ale mam pomalowane paznokcie pod kolor kostiumu :twisted: W końcu człowiek na takich wakacjach spędza cały czas w kostiumie :lol: A cóż tam pakować...klapki i okulary przeciwsłoneczne :wink:

izaA

Post » Wto lip 07, 2009 16:32

izaA pisze:Nie, ale mam pomalowane paznokcie pod kolor kostiumu :twisted: :

Włosy i paznokcie to podstawa, tak jest! :D
A na jaki znaczy kolorek?

izaA pisze:W końcu człowiek na takich wakacjach spędza cały czas w kostiumie :lol: A cóż tam pakować...klapki i okulary przeciwsłoneczne :wink:

Masz rację :lol: Faktycznie.
Łe ale masz fajowo.

Ale ja też pojadę. Muszę kiedyś w końcu. Nabieram coraz większej ochoty, a zgodnie z jednym z moich ulubionych cytatów, ponieważ:
"Jesli czegoś chcemy- szukamy sposobów, jesli nie - wymówek"
to zaczynam szukać sposobu :D
Egipt mi się marzy.
Ale tam trzeba zabrać też dugie spodnie i długi rękaw bo tak trzeba się ubrać do zwiedzania - Jerozolimy?

W każdym razie życzę Ci raz jeszcze serdecznie wspaniałego pobytu :D

Nelly

Post » Wto lip 07, 2009 16:42

W każdym przybytku sakralnym stoją kosze z chustami, można zawiązać w pasie i przykryć ramiona :-)

Choć w przypadku uzbierania pieniędzy to nie jest tak łatwo - chcieć to móc...ale jednak, jak ktoś bardzo chce, to odmawiając sobie małych przyjemności - słabości, sporo można odłożyć...

Kolorek kostiumu fiolet z różem taki dwustronny, po jednej róż, po drugiej fiolet, można nosić w 4 wersjach 8) Na nogach fiolet, na rękach lekki róż z fioletowym zdobieniem...czuję się jak księżniczka...

Trzymajcie kciuki za dobry hotel, poczytałam opinie, są dwa, w których nie chciałabym wylądować :?

izaA

Post » Wto lip 07, 2009 17:39

izaA pisze:Choć w przypadku uzbierania pieniędzy to nie jest tak łatwo - chcieć to móc...ale jednak, jak ktoś bardzo chce, to odmawiając sobie małych przyjemności - słabości, sporo można odłożyć...:?

No nie jest tak łatwo :( Ale będziemy myśleć :D To znaczy będę.
izaA pisze:Kolorek kostiumu fiolet z różem taki dwustronny, po jednej róż, po drugiej fiolet, można nosić w 4 wersjach 8) Na nogach fiolet, na rękach lekki róż z fioletowym zdobieniem...czuję się jak księżniczka...:?

To ładnie :D Byłaś zrobić? Czy sama?Obrazek

izaA pisze:Trzymajcie kciuki za dobry hotel, poczytałam opinie, są dwa, w których nie chciałabym wylądować :?

Obrazek

Nelly

Post » Wto lip 07, 2009 17:43

izaA pisze:Nie, ale mam pomalowane paznokcie pod kolor kostiumu :twisted: W końcu człowiek na takich wakacjach spędza cały czas w kostiumie :lol: A cóż tam pakować...klapki i okulary przeciwsłoneczne :wink:

bry, ja mam wszystko pod kostium, klapki, czapeczke z daszkiem, pareo i torebke na plaze...tak troszke leci obciachem nie? :oops:
paznokci nie maluje :twisted:
acha- kostium rozowy a pareo fioletowe :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 07, 2009 20:02

Mam dużą chustkę zamiast pareo, bo ją się tak śmiesznie wiąże na szyi i masz jakby sukienkę, nikt w restauracji krzywo nie patrzy. Chustka ma kolory tęczowe, w tym różowy oczywiście.

Nie używam torebki na plaży :-) Klapki mam pod kolor też.

Paznokcie kosztowały, ale Pani pochwaliła, bo udało mi się całkiem ładnie wyhodować :lol:

Nadal nie jestem spakowana, ale kupka rośnie, rzeczy biegowych kupka rośnie 8)

izaA

Post » Czw lip 09, 2009 23:18

No to Iza używa życia :D

Nelly

Post » Sob lip 11, 2009 21:01

Izo, wspaniałego wypoczynku życzymy!
A będziesz miała w pokoju wejście laptopowe?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96599&start=30 :roll:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon lip 13, 2009 10:50

Obrazek
zaglądam co u was.
Cisza.
Koteczki! Jak wam tam bez Dużej?
Otis!!! Ty wiesz co. Ani się waż :twisted:

Nelly

Post » Śro lip 15, 2009 20:44

Dziewczyny, dopiero siadłam przy kompie, Długo by opowiadać. Opalenizna pierwsza klasa, BEZ WYCHODZENIA NA SŁOŃCE!!! tylko leżenie w cieniu takich specjalnych daszków na plaży. To była fantastyczna podróż poślubna. Słońce, słodkie lenistwo, wspaniałe jedzenie i jeszcze wspanialszy seks. Jeszcze nie wierzę, że się skończyło :-) Zdjęcia wkrótce...na razie mi za gorąco :lol:
Bilans Otisowy - jedno siknięcie w kuchni, wszystkie pokoje były zamknięte 8)

izaA

Post » Śro lip 15, 2009 23:27

izaA pisze:, wspaniałe jedzenie i jeszcze wspanialszy seks. Jeszcze nie wierzę, że się skończyło )

Ho ho ho! :D
Ja już co prawda przedkładam wspaniałe jedzenie ponad seks, ale może na obcej ziemi inaczej jest? :lol:

A tak poważnie, to miło czytać, że było tak bosko. Opalenizna bez słońca? Brzmi ciekawie. :D

Nelly

Post » Czw lip 16, 2009 9:11

Kto powiedział bez słońca? Słońce było, ale za specjalnym daszkiem z takiej siatki, czyli pozorny cień. Ludzie mówią, że śliczna opalenizna :-)

izaA

[poprzednia][następna]