Strasznie mi tego brakuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zunia pisze:No cóż odnośnie specyfiku to Ci nic nie doradzę, ale cieszę się że Pączuś lepiej. A kot w pościeli to największe szczęście jakie jest na tym świecie.
pixie65 pisze:zunia pisze:No cóż odnośnie specyfiku to Ci nic nie doradzę, ale cieszę się że Pączuś lepiej. A kot w pościeli to największe szczęście jakie jest na tym świecie.
JEDEN kot w pościeli to szczęście ale CZTERY koty to...karimata na podłodze![]()
gattara pisze:A sześć i jeden pies?
zunia pisze:Pixie, wiesz, mój mąż Cie lubi więc chyba mu nie przekaże Twojego pomysłu![]()
zunia pisze:Chociaż zdarzało się już, że spał na ziemi jak jakiś kot był po operacji. Oczywiście buziaki dla Grzywusia, Pączusia i całego kociego towarzystwa.
zunia pisze:Tego supermena to też nie wiem czy mu przekaże, bo jeszcze za bardzo Cię polubi
charm pisze:(choć przyznam się, że zdarza nam się wypraszać chłopaków z sypialni jak za bardzo domagają się zainteresowania "w trakcie")
pixie65 pisze:charm pisze:(choć przyznam się, że zdarza nam się wypraszać chłopaków z sypialni jak za bardzo domagają się zainteresowania "w trakcie")
Jest gdzieś na koci łapci wątek na ten temat ...![]()
zunia pisze:pixie65 pisze:charm pisze:(choć przyznam się, że zdarza nam się wypraszać chłopaków z sypialni jak za bardzo domagają się zainteresowania "w trakcie")
Jest gdzieś na koci łapci wątek na ten temat ...![]()
A my nawet wtedy nie wypraszamynauczyły się siedzieć cicho i obserwować
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, włóczka i 38 gości