Frędzel Wędrowniczek. Zapraszamy do drugiej części wątku :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 03, 2008 17:11

redaf pisze:To zdjęcie jest z piątku.
W poniedziałek już był wyeksmitowany do Ranka. 8)
gazety ni mo 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Śro wrz 03, 2008 17:13

jeśli Rankin jest choć w połowie taki przystojnias jak Lord de Vrendzell, to zrzekam sie praw do niewdzięcznego TŻ-ta, co to się na mnie wydarł, że koty zmarnowałam :evil: , i stawam do wyścigu o żywczyka kratę... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro wrz 03, 2008 17:17

Fri pisze:jeśli Rankin jest choć w połowie taki przystojnias jak Lord de Vrendzell, to zrzekam sie praw do niewdzięcznego TŻ-ta, co to się na mnie wydarł, że koty zmarnowałam :evil: , i stawam do wyścigu o żywczyka kratę... :twisted:
poka fote, to sie moze zamienim 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Śro wrz 03, 2008 17:18

Fri pisze: i stawam do wyścigu o żywczyka kratę... :twisted:

Do żywczyka to jak najbardziej możesz :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro wrz 03, 2008 17:20

pluszak pisze:
Fri pisze:jeśli Rankin jest choć w połowie taki przystojnias jak Lord de Vrendzell, to zrzekam sie praw do niewdzięcznego TŻ-ta, co to się na mnie wydarł, że koty zmarnowałam :evil: , i stawam do wyścigu o żywczyka kratę... :twisted:

prosz:
Obrazek
:mrgreen:
Obrazek

Fri

Post » Śro wrz 03, 2008 17:21

Fri pisze:
pluszak pisze:

prosz:
Obrazek
:mrgreen:
inne foty widziałam 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Śro wrz 03, 2008 17:22

Fri - no wiesz, co prawda o gustach sie nie dyskutuje... :roll: ale nie podejrzewałam Cie o taką perwersję :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro wrz 03, 2008 17:23

skaskaNH pisze:Fri - no wiesz, co prawda o gustach sie nie dyskutuje... :roll: ale nie podejrzewałam Cie o taką perwersję :twisted:

ważne są zalety charakteru... :mrgreen: no nie dla gęby na niego poleciałam, jeno dla duszy szlechetnej i piękna umysłu... :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Śro wrz 03, 2008 17:24

Fri pisze:
skaskaNH pisze:Fri - no wiesz, co prawda o gustach sie nie dyskutuje... :roll: ale nie podejrzewałam Cie o taką perwersję :twisted:

ważne są zalety charakteru... :mrgreen: no nie dla gęby na niego poleciałam, jeno dla duszy szlechetnej i piękna umysłu... :twisted:
to to sie dusza nazywa? :roll:
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Śro wrz 03, 2008 17:29

pluszak pisze:
Fri pisze:

tesz... :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Śro wrz 03, 2008 17:30

Fri pisze:
pluszak pisze:
Fri pisze:

tesz... :twisted:
"duszatesz, ojczyźnie miłej służ..." 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Śro wrz 03, 2008 22:56

sibia pisze:Sluchajcie, mogę prywatę w tym wątku uskutecznić?
Bo czytając wytrwale i obserwując walki w kisielu, pozostałam w przeświadczeniu, że Rankin te nocki zarywał jakoś w związku z Olimpiadą.
I mam pytanie/prośbę/nie wiem co. Do Tych, co na TV się znają. Bo ja nie posiadam.

Otóż. Na paraolimpiadzie, teraz, na dniach, startuje moja przyjaciółka. Jedyna Polka w swojej dyscyplinie - ujeżdżenie, na koniu Romeo.
Czy to jakaś TV nasza w ogóle transmituje? Czy gdzieś jej występ będzie można nagrać? Ja to muszę zobaczyć, aaaa....

Taaaa, się wykazać mogę - skąinąd wiem nawet która to dama konia zasiądzie i byłem nawet jej trening kiedyś poobserwować. Relacje z całej paraolimpiady będą codziennie na TVP Sport w Kronice Paraolimpijskiej, o 22.30, start w niedzielę, 7 września. O, a może nawet za niewielką kratę żywczyka ( co będę biegał, młody nie młody, zgodnie z epikurejską tradycją rzeczy nieprzyjemnych unikać trzeba) dla sympatycznych starszych pań, co taki błyskotliwy dyskurs tu prowadzą, uda mi się oryginał taśmy z jej występem wyciągnąć...A Hippoland nie taki biedny, na żywczyka ma...Redaf, ja wiem, że to lśni korupcją, ale tak publicznie ogłoszona, to chyba jednak nie przekepustwo, tylko dobrowolna wymiana usług (i towarów).
Ja żyję. Tłusty kot też. Zdjęć nie pokazuję, bo to wymaga skomplikowanego procesu przerzucania ich z telefonu co ma super nowoczesne wymagania w tym zakresie na kompa, a ja po powrocie do domu zazwyczaj mam sił nakarmić zwierza, chwilę posymulować zabawę a następnie zasypiam pod prysznicem i tylko rozpaczliwe drapanie do drzwi (kuwety żarłokowi się zachciewa) przywraca mnie do rzeczywistości na tyle, żeby się do łoża przetransportować. :wink: Ale trochę nowych fotek powstało i wierzę, że chwila nadejdzie, kiedy będę mógł je wrzucić.
Co do spożywania zaś żywczyka, to wbrew płonnym nadziejom Redaf tak łatwo załatwić się nie mnie nie da, a Pluszon niechaj pisze, bo pustkę emocjonalną nawet takie samce jak ja, co uważają, że serce to raczej samotny myśliwy, czasem miłych słów posłuchać (poczytać) lubieją.
Pozdrawiamy. Rozpaczliwie nieprzytomny Rank i Frędzel de kocham Żarcie.
Obrazek

Rankin79

Od: Pon lip 21, 2008 18:50

Post » Śro wrz 03, 2008 23:05

Rankin79 pisze:
sibia pisze:Sluchajcie, mogę prywatę w tym wątku uskutecznić?
Bo czytając wytrwale i obserwując walki w kisielu, pozostałam w przeświadczeniu, że Rankin te nocki zarywał jakoś w związku z Olimpiadą.
I mam pytanie/prośbę/nie wiem co. Do Tych, co na TV się znają. Bo ja nie posiadam.

Otóż. Na paraolimpiadzie, teraz, na dniach, startuje moja przyjaciółka. Jedyna Polka w swojej dyscyplinie - ujeżdżenie, na koniu Romeo.
Czy to jakaś TV nasza w ogóle transmituje? Czy gdzieś jej występ będzie można nagrać? Ja to muszę zobaczyć, aaaa....

Taaaa, się wykazać mogę - skąinąd wiem nawet która to dama konia zasiądzie i byłem nawet jej trening kiedyś poobserwować. Relacje z całej paraolimpiady będą codziennie na TVP Sport w Kronice Paraolimpijskiej, o 22.30, start w niedzielę, 7 września. O, a może nawet za niewielką kratę żywczyka ( co będę biegał, młody nie młody, zgodnie z epikurejską tradycją rzeczy nieprzyjemnych unikać trzeba) dla sympatycznych starszych pań, co taki błyskotliwy dyskurs tu prowadzą, uda mi się oryginał taśmy z jej występem wyciągnąć...A Hippoland nie taki biedny, na żywczyka ma...Redaf, ja wiem, że to lśni korupcją, ale tak publicznie ogłoszona, to chyba jednak nie przekepustwo, tylko dobrowolna wymiana usług (i towarów).

Rankin :mrgreen:
Żywca masz jak w banku, nawet może w towarzystwie rzeczonej Olimpijki, jakbyś pragnął. Nagrasz mi? Proszę, proszę, proszę. Koleżanki wybaczą, ale się powinnam chyba dla motywacji zareklamować, mam metr osiemdziesiąt i jestem blondynką :twisted: Uczciwie mówiąc, to chyba wszystkie z moich zalet. I nie jestem z Hippolandu :evil: Jestem całkiem prywatnym fanklubem Patrycji, jeszcze z kursu instruktorskiego.
Ja nie obejrzę na pewno, bo, jak wspomniałam, tv u mnie brak i nawet nie wiem, gdzie to się załatwia takie, żeby były kanały, bo aparat jeden jest, ale służy do oglądania dvd.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Śro wrz 03, 2008 23:43

....młody nie młody, zgodnie z epikurejską tradycją rzeczy nieprzyjemnych unikać trzeba)

Tia?
Na przykład się pod wahadło na studni nie kładąc nastepnym tekstem?

...dla sympatycznych starszych pań, co taki błyskotliwy dyskurs tu prowadzą,

Oj, grabisz sobie grabisz jak nie przymierzając ogrodnik u Radziwiwłłów :roll:
Sibia nie jest stara.
Ale ma 180 cm wzrostu. 8)

...Hippoland nie taki biedny, na żywczyka ma...

Się mnie podoba już hipoland ten. :mrgreen:

...Redaf, ja wiem, że to lśni korupcją, ale tak publicznie ogłoszona, to chyba jednak nie przekepustwo, tylko dobrowolna wymiana usług (i towarów).

Askont.
Przekepustwo nie jest w rejestrze działań nagannych 8)

...Ja żyję. Tłusty kot też. Zdjęć nie pokazuję, bo to wymaga skomplikowanego procesu przerzucania ich z telefonu...

Bla bla bla...
Tłumaczę: Rank ma gadżeciarski telefon, którego nie potrafi obsługiwaźć. Ale zdjęcia Frędzla ma pod małym paluchem :mrgreen:

a Pluszon niechaj pisze, bo pustkę emocjonalną nawet takie samce jak ja, co uważają, że serce to raczej samotny myśliwy, czasem miłych słów posłuchać (poczytać) lubieją. [quote]

Ożesz wy!
Ja wam popiszę z Pluszonem!

Moze o pluszaku myślałeś?
Ale on jest przereklamowany.
I ma opryszczkę w trzech miejscach, którą nawet po zaleczeniu skutecznie da się wytłuc dopiero 24ema bolesnymi zastrzykami w podbrzusze.
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Czw wrz 04, 2008 9:41

Rankin79 pisze:Ja żyję. Tłusty kot też. Zdjęć nie pokazuję, bo to wymaga skomplikowanego procesu przerzucania ich z telefonu co ma super nowoczesne wymagania w tym zakresie na kompa,

Było se śliwki kupić zamiast jabłuszka :mrgreen:

Sibia - dlaczego jesteś blądyną? Ja się pytam. Jako nieblądyna się mi bardziej podobałaś. (wiem, wiem, że ta autoreklama to nie do mnie skierowana była i nie mnie masz się podobać fsumie...)
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

[poprzednia][następna]