gazety ni moredaf pisze:To zdjęcie jest z piątku.
W poniedziałek już był wyeksmitowany do Ranka.
Moderator: Estraven
gazety ni moredaf pisze:To zdjęcie jest z piątku.
W poniedziałek już był wyeksmitowany do Ranka.
poka fote, to sie moze zamienimFri pisze:jeśli Rankin jest choć w połowie taki przystojnias jak Lord de Vrendzell, to zrzekam sie praw do niewdzięcznego TŻ-ta, co to się na mnie wydarł, że koty zmarnowałam, i stawam do wyścigu o żywczyka kratę...
pluszak pisze:poka fote, to sie moze zamienimFri pisze:jeśli Rankin jest choć w połowie taki przystojnias jak Lord de Vrendzell, to zrzekam sie praw do niewdzięcznego TŻ-ta, co to się na mnie wydarł, że koty zmarnowałam, i stawam do wyścigu o żywczyka kratę...
inne foty widziałamFri pisze:pluszak pisze:poka fote, to sie moze zamienimFri pisze:jeśli Rankin jest choć w połowie taki przystojnias jak Lord de Vrendzell, to zrzekam sie praw do niewdzięcznego TŻ-ta, co to się na mnie wydarł, że koty zmarnowałam, i stawam do wyścigu o żywczyka kratę...
prosz:
skaskaNH pisze:Fri - no wiesz, co prawda o gustach sie nie dyskutuje...ale nie podejrzewałam Cie o taką perwersję
to to sie dusza nazywa?Fri pisze:skaskaNH pisze:Fri - no wiesz, co prawda o gustach sie nie dyskutuje...ale nie podejrzewałam Cie o taką perwersję
ważne są zalety charakteru...no nie dla gęby na niego poleciałam, jeno dla duszy szlechetnej i piękna umysłu...
pluszak pisze:to to sie dusza nazywa?Fri pisze:skaskaNH pisze:Fri - no wiesz, co prawda o gustach sie nie dyskutuje...ale nie podejrzewałam Cie o taką perwersję
ważne są zalety charakteru...no nie dla gęby na niego poleciałam, jeno dla duszy szlechetnej i piękna umysłu...
"duszatesz, ojczyźnie miłej służ..."Fri pisze:pluszak pisze:to to sie dusza nazywa?Fri pisze:skaskaNH pisze:Fri - no wiesz, co prawda o gustach sie nie dyskutuje...ale nie podejrzewałam Cie o taką perwersję
tesz...
sibia pisze:Sluchajcie, mogę prywatę w tym wątku uskutecznić?
Bo czytając wytrwale i obserwując walki w kisielu, pozostałam w przeświadczeniu, że Rankin te nocki zarywał jakoś w związku z Olimpiadą.
I mam pytanie/prośbę/nie wiem co. Do Tych, co na TV się znają. Bo ja nie posiadam.
Otóż. Na paraolimpiadzie, teraz, na dniach, startuje moja przyjaciółka. Jedyna Polka w swojej dyscyplinie - ujeżdżenie, na koniu Romeo.
Czy to jakaś TV nasza w ogóle transmituje? Czy gdzieś jej występ będzie można nagrać? Ja to muszę zobaczyć, aaaa....
Rankin79 pisze:sibia pisze:Sluchajcie, mogę prywatę w tym wątku uskutecznić?
Bo czytając wytrwale i obserwując walki w kisielu, pozostałam w przeświadczeniu, że Rankin te nocki zarywał jakoś w związku z Olimpiadą.
I mam pytanie/prośbę/nie wiem co. Do Tych, co na TV się znają. Bo ja nie posiadam.
Otóż. Na paraolimpiadzie, teraz, na dniach, startuje moja przyjaciółka. Jedyna Polka w swojej dyscyplinie - ujeżdżenie, na koniu Romeo.
Czy to jakaś TV nasza w ogóle transmituje? Czy gdzieś jej występ będzie można nagrać? Ja to muszę zobaczyć, aaaa....
Taaaa, się wykazać mogę - skąinąd wiem nawet która to dama konia zasiądzie i byłem nawet jej trening kiedyś poobserwować. Relacje z całej paraolimpiady będą codziennie na TVP Sport w Kronice Paraolimpijskiej, o 22.30, start w niedzielę, 7 września. O, a może nawet za niewielką kratę żywczyka ( co będę biegał, młody nie młody, zgodnie z epikurejską tradycją rzeczy nieprzyjemnych unikać trzeba) dla sympatycznych starszych pań, co taki błyskotliwy dyskurs tu prowadzą, uda mi się oryginał taśmy z jej występem wyciągnąć...A Hippoland nie taki biedny, na żywczyka ma...Redaf, ja wiem, że to lśni korupcją, ale tak publicznie ogłoszona, to chyba jednak nie przekepustwo, tylko dobrowolna wymiana usług (i towarów).

Rankin79 pisze:Ja żyję. Tłusty kot też. Zdjęć nie pokazuję, bo to wymaga skomplikowanego procesu przerzucania ich z telefonu co ma super nowoczesne wymagania w tym zakresie na kompa,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 28 gości