Gosia od rana piękne karteczki rozsyła. Dziękuje bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Jak zawsze bywa, z każdego wyjazdu przywożę koty, tym razem trzy sztuki
Tego w środku, kupiłam w Bolesławcu w sklepie z ceramiką gdzie rezydentką jest taka kotka .
To ona zwabiła mnie do środka sklepu, bo siedziała na wystawie, a ponieważ nie była na sprzedaż to zadowoliłam się innym kotemJak widać nieźle jej się powodzi, bo jada na takiej ładnej zastawie.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Jak zawsze bywa, z każdego wyjazdu przywożę koty, tym razem trzy sztuki
Tego w środku, kupiłam w Bolesławcu w sklepie z ceramiką gdzie rezydentką jest taka kotka .
To ona zwabiła mnie do środka sklepu, bo siedziała na wystawie, a ponieważ nie była na sprzedaż to zadowoliłam się innym kotemJak widać nieźle jej się powodzi, bo jada na takiej ładnej zastawie.
Lubię takie sklepy gdzie szanuje się zwierzęta![]()
Ja dziś kupując bułeczki w osiedlowym sklepiku w Kajetanach zobaczyłam przechadzającego się buraska.
To też ich rezydent, przyszedł do nich pi pomóc i został.
ewkkrem pisze:Koty, to wiadomo, piękne i te żywe i te ... łatwiejsze w obsłudzeMnie zachwyciła kolekcja Chmielewskiej. Mam sporo ale jeszcze więcej brakuje. Nie będziesz wystawiać na bazarku?
![]()
![]()
Duża MaCiusia.
mir.ka pisze:Chmielewskiej mam prawie wszystkie książki, ale ich się nie pozbędę, bo lubię do nich wracać, tak więc nie masz na co liczyć.
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:Chmielewskiej mam prawie wszystkie książki, ale ich się nie pozbędę, bo lubię do nich wracać, tak więc nie masz na co liczyć.
Nie znalazłem takiej ikonki co pokazuje język![]()
mir.ka pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:Chmielewskiej mam prawie wszystkie książki, ale ich się nie pozbędę, bo lubię do nich wracać, tak więc nie masz na co liczyć.
Nie znalazłem takiej ikonki co pokazuje język![]()
a ta?
mir.ka pisze:Jak zawsze bywa, z każdego wyjazdu przywożę koty, tym razem trzy sztuki
mir.ka pisze:ewkkrem pisze:Koty, to wiadomo, piękne i te żywe i te ... łatwiejsze w obsłudzeMnie zachwyciła kolekcja Chmielewskiej. Mam sporo ale jeszcze więcej brakuje. Nie będziesz wystawiać na bazarku?
![]()
![]()
Duża MaCiusia.
Chmielewskiej mam prawie wszystkie książki, ale ich się nie pozbędę, bo lubię do nich wracać, tak więc nie masz na co liczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 41 gości