„Dla kota wszystko”…

Śliczna Nolisia!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Nolinka przytulona do doniczki jest the Best
MB&Ofelia pisze:Ile trawy dla kotka! I jaka dorodna! Moje pannice zamiast leżeć w cieniu raczej by obgryzały tą trawę.
jolabuk5 pisze:Wysiewasz tę trawę, czy kupujesz gotową?
ewkkrem pisze:Trawy raczej nie da się "przezimować" w donicy. Sieję corocznie na wiosnę i wyrzucam poprzednią. Po sezonie ziemia jest tak przerośnięta korzeniami, że trawka nie miałaby skąd czerpać pożywienia. Niestety, wszystko chce żreć. Na wiosnę - nowa ziemia, nowe nasiona, nowe posłanka
.
Pożalę się, że teraz, w upały, na koci trawnik, wylewam 11 litrów wody dziennieKoty kochają trawkę. Jest dobra na wszystko. Do jedzenia i do spania
. Oprócz trawy wysiewam też owies, pszenicę i oczywiście kocimiętkę
. Czytałam, że koty też lubią perz ale nie wiem jak go zdobyć.
\\
Duża Dropsa.
Nolinko, pozdrawiam Cię![]()
Drops
madrugada pisze:ewkkrem pisze:Trawy raczej nie da się "przezimować" w donicy. Sieję corocznie na wiosnę i wyrzucam poprzednią. Po sezonie ziemia jest tak przerośnięta korzeniami, że trawka nie miałaby skąd czerpać pożywienia. Niestety, wszystko chce żreć. Na wiosnę - nowa ziemia, nowe nasiona, nowe posłanka
.
Pożalę się, że teraz, w upały, na koci trawnik, wylewam 11 litrów wody dziennieKoty kochają trawkę. Jest dobra na wszystko. Do jedzenia i do spania
\\
Duża Dropsa.
Drops
Ewo, Dropsie, pozdrawiamy.
Tak, trawki są dobre na wszystkoNolina jest ich fanką.
Nigdy nie miałam kocimiętki, muszę wypróbować. A czy perz nie jest trujący dla kotów? Bo dla ludzi chyba jest.
ewkkrem pisze:madrugada pisze:ewkkrem pisze:Trawy raczej nie da się "przezimować" w donicy. Sieję corocznie na wiosnę i wyrzucam poprzednią. Po sezonie ziemia jest tak przerośnięta korzeniami, że trawka nie miałaby skąd czerpać pożywienia. Niestety, wszystko chce żreć. Na wiosnę - nowa ziemia, nowe nasiona, nowe posłanka
.
\\
Duża Dropsa.
Drops
Ewo, Dropsie, pozdrawiamy.
Tak, trawki są dobre na wszystkoNolina jest ich fanką.
Nigdy nie miałam kocimiętki, muszę wypróbować. A czy perz nie jest trujący dla kotów? Bo dla ludzi chyba jest.
Perz jest dobry dla kotów. Kocimiętkę mamy po raz pierwszy w tym roku. Wysiana z nasion i dłuuugo wschodziła. Drops się narkotyzuje nią a dodatkowo, doczytałam się, że komary jej nie lubią. Mam 2 w 1 : marychę dla kotów i odstraszacz komarów
![]()
Duża Dropsa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości