Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja dziś zrobiłam zamówienie za ponad 300 zł bo nam się braki zrobiły. Suchego 5 kg różnego rodzaju , 36 saszetek Feliksa i Sheby i 12 puszeczek Gurmeta w sosie dla Poli bo ostatnio lubi różnorodność i 24 puszeczki musa Gurmeta dla Zuzi żeby nie brakło oraz worek żwirku bo dziś rozsypie ostatni worek i zostaniemy bez. Może w przyszłym tygodniu przyjdzie bo Niemcy nie obchodzą Święta Konstytucji 3 maja.
ja kupiłam ostatnio shebę w rossmanie, to te moje strasznie gryzła w ząbki, praktycznie to tylko Elenka jadła
żwirek zaczęłam od jakiegoś czasu kupować w sklepie zoologicznym Maxi zoo, jest trochę tańczy niz w zooplusie i przynajmniej mam pewność ,ze dowiozę worek w całosci do domu, bo z zooplusa przychodził nieraz rozerwany
Ja też dokupiłam Sheibe w Rossmannie bo Poli zasmakowała ale taniej wychodzi zoo+ z innymi produktami. Co do żwirku to kupuję Tigero Kanadyjski bo u nas się sprawdza i dziewczyny go lubią . Nie widziałam go w stacjonarnych sklepach. Poza tym jazda tramwajem po 12 kg paczkę żwirku średnio mi się uśmiecha a mniejsze po prostu mi się nie opłacają. Dlatego zostaje mi zoo+ i przesyłki kurierskie.
sheba była w promocji więc ją kupiłam, a musiałam coś kupić kotom z powodu opóźnienia z zooplusa

ja kupuję nadal Benka kukurydzianego, biorę na raz 2 paczki po 7l, w maxi zoo jest po 14,90
ja podjeżdżam do sklepu samochodem, a dla Ciebie zdecydowanie wygodniej jest jak kurier przyniesie paczkę do domu