Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 44 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 27, 2018 23:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 27, 2018 23:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Pół butelki płynu się wylało ale na szczęście żwirek nie był uszkodzony. Dobrze ,że to nie żarełko dziewczyn bo bym mu kazała samemu zeżreć z tym płynem do kuwet. :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lut 28, 2018 0:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Złożyłam reklamację w zoo+.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lut 28, 2018 1:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewa L. pisze:Obrazek

Łoo cię kręce! Cos im paczkę nadżarło. Tam nawet kod przesyłki, jakiś taki ..nadgryziony :evil: Wyślij do zoo+ te zdjęcia,niech im doopy pourywają. Daaawno,dawno temu też mi dpd dostarczał i zadowolony z siebie kurier chciał mi wcisnąć rozpapraną paczkę, która totalnie formy nie trzymała (w Twojej widać przynajmniej wszystkie ścianki). Obcykałam przesyłkę na klatce, nawet pana ujęłam przypadkiem, a na rządanie zapłaty odparłam: Chyba pan żartuje! i zamknęłam drzwi przed nosem :twisted: Jeśli myślał,że uwierzę w tak fatalne pakowanie przez sklep firmowy to się pomylił :P

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro lut 28, 2018 5:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Dziewczyny, do mnie też przyjeżdża bardzo często porwany karton.
Przyczyną jest to, że zooplus daje za słabe kartony, na kg które do nich wkłada.
Za każdym razem jak odbieram paczkę to mam pianę na ustach.
Zooplus ma szczęście, że jeszcze żaden towar nie został uszkodzony.

Ewa powinnaś złożyć skargę do zooplusa i oczywiście reklamację, bo towar niepełnowartościowy oraz do firmy kurierskiej, bo pan się chyba pomylił z powołaniem.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro lut 28, 2018 6:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewa L. pisze:Obrazek

Ooooo kuźwa... Michał by rozwalił typa na atomy :| :| :| :evil:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Śro lut 28, 2018 7:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Zmiencie sobie na GLS
Jejku mi w zyciu taka paczka nie przyjechala :strach:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro lut 28, 2018 9:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Jak do tej pory nie miałam powodu do narzekań na DPD. Kurierzy mili, zawsze wyrabiali się w wyznaczonym czasie a jak mieli poślizg to dzwonili i uprzedzali ,że będą o tej czy o tamtej godz. i nigdy paczka nie przychodziła w takim stanie do grudnia zeszłego roku kiedy na święta zamówiłam paczkę dla znajomej i dostała ja w takim stanie.
Zoo+ dobrze pakuje i ich kartony są naprawdę wytrzymałe .Od kilku lat zamawiam u nich i nie są to lekkie paczki a jak do tej pory z kartonami nic się nie działo. Wina leży po stronie firmy kurierskiej bo rzucają paczkami jak pies flakiem często doprowadzając do uszkodzeń ich zawartości i mimo ,że paczka jest mokra i coś z niej cieknie dostarczają klientowi. Gdybym ja odbierała tę paczkę to z pewnością otworzyłabym przy kurierze i nie przyjęła jej ale prosiłam by zostawił u sąsiada więc wykorzystał to i zostawił w takim stanie.
Napisałam do zoo+ i czekam na odpowiedz.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lut 28, 2018 9:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Dostałam odpowiedź z zoo+

Szanowna Pani,

serdecznie dziękujemy za skontaktowanie się z nami.

Bardzo nam przykro, że płyn z zamówienia 105250521 uległ uszkodzeniu.
Zwrot wadliwych artykułów nie jest konieczny. W przypadku uszkodzeń
drobnych lub estetycznych, prosimy rozważyć przekazanie niechcianych
artykułów do lokalnego schroniska. Alternatywnie, prosimy rozporządzić
niechcianym towarem według Pani uznania.

Na Pani koncie klienta widnieje nadpłata w wysokości 17,28 PLN. Jest to
wartość artykułu pomniejszona o wykorzystane w zamówieniu kupony
rabatowe i zniżki.

Bardzo prosimy o przekazanie kodu SWIFT oraz numeru IBAN Pani konta
bankowego, na które możemy zlecić przelew zwrotny.

Ze względu na ochronę danych osobowych prosimy o nieprzesyłanie poufnych
danych bankowych w wiadomości email. Bardzo prosimy o kontakt z naszą
infolinią.

Zooplus stara się ulepszać rozwiązania dotyczące opakowania i
przesyłek, by chronić towar przed ewentualnymi zniszczeniami w czasie
transportu. Pani uwaga jest dla nas bardzo cenna.

W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości jesteśmy do Pani dyspozycji.

Serdeczne pozdrowienia,

Sylwia Sdiri

Serwis Obsługi Klienta zooplus.pl.

Tel: +48 22 116 86 90 (Pn do Pt 08:00 - 18:00)
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lut 28, 2018 9:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Hmmm czyli oddadzą Ci 17 zł? Nie jest to chyba to czego bym oczekiwała...

Ziemosław

Post » Śro lut 28, 2018 9:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ziemosław pisze:Hmmm czyli oddadzą Ci 17 zł? Nie jest to chyba to czego bym oczekiwała...

Tylko to zostało uszkodzone a płyn tyle właśnie kosztuje.http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... ety/189885 żwirek przyjechał cały.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lut 28, 2018 10:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Do mnie też przyjechała paczka z krakvetu w kartonie z nieco naderwanymi rogami, ale z zawartością w stanie nienaruszonym. Rozumiem, że brzeg kartonu może o coś zahaczyć i się poszarpać, ale jak towar w środku jest uszkodzony, to szlaczek może trafić.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lut 28, 2018 11:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

MB&Ofelia pisze:Do mnie też przyjechała paczka z krakvetu w kartonie z nieco naderwanymi rogami, ale z zawartością w stanie nienaruszonym. Rozumiem, że brzeg kartonu może o coś zahaczyć i się poszarpać, ale jak towar w środku jest uszkodzony, to szlaczek może trafić.

Naderwany karton to zupełnie co innego . Jak karton jest mokry to powinno zmusić do myślenia. Na dworze sucho, śnieg ani deszcz nie pada to znaczy ,że z zawartością jest coś nie tak ale co tam się będą przejmować przecież taśmą się obklei i będzie git. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lut 28, 2018 11:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Eh ci kurierzy. Mnie tak za tydzień czeka zamówienie kociej karmy, już się boję co tym razem będzie. :roll:

Ziemosław

Post » Śro lut 28, 2018 11:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ja wiem już na pewno ,że to była ostatnia paczka dostarczona przez DPD. Kończę współpracę z nimi.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]