Oglądam Leona na FB Jest taki podobny do mojego Pingwina Słodki kotełek. Ja mam wiekowy problem z psami. Dogaduja się ale Fredi by sie bawił, a Dagmara to stateczna starsza pani. Temperuje go. Ma to dobre strony, ale czasem wolałabym aby sie razem wybiegały. On zatacza wielkie kregi i szczeka aona stoi wmiejscu i czasem cos odpowie. Choc zachecam ja do zabawy.
Wczoraj Leonek miał wizytę osoby, dzięki której do mnie trafił Został pysznościami napasiony tak, że jak zaległ, to lezy do tej pory. Nawet sniadania dziś nie chce Normalnie będzie trawił jak wąż, przez najbliższe pół roku
Nawet sie nie zainteresował sniadaniem jedzonym przez Szara, która spożywała dzis po cesarsku, jak w starożytnym Rzymie...
Ooooo, myślałam, że to ja rozpieszczam koty A tu widzę mam konkurencję Ale co tam, w koncu koty są po to aby je rozpieszczac ... szczególnie te których los nie rozpieszczał
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Hle, hle. No tak, chore koty sa rozpieszczane. To zreszta glupie strasznie, Szara cale zycie byla kluska, wazyla nawet 6 kilo i wciaz miqalam ja odchudzac, z czego gucio wychodzilo. A teraz wazy 3700... Cieszylysmy sie, jak wazyla kolo 4 kilo. Niestety po przybyciu Leonka schudla.
A Leoncino sie naprawił wczoraj wieczorem. Zażądał kolacji, a potem brykał sobie radośnie polując na myszki i piłeczki. Po jakichś 10 minutach zabawy (z przerwami oczywiście) łaskawośc okazał, bo przyszedł do mnie spać