Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Tak czytam i czytam i niezbyt kumam.![]()
Jeżynka żre ślimaki.
Jeżynka bałagani w jadalnio-sypialni.
Femka, oczekiwałaś, że jeżynka będzie jadać jedynie serwowane jej w miseczce posiłki? Najlepiej myjąc łapki przed jedzeniem i używając sztućców? Że będzie codziennie zamiatać w budce i ścielić łóżko z sianka?
A to peszek.
Femka pisze:Wieczorem rozpoczęłam akcję ratunkową: wszystkie napotkanie ślimaki przenosiłam na co się da, żeby nie pozostawały w zasięgu mordercy. Będę walczyć z eksterminacją winniczków.
Nie zapomnij o dżdżownicach, pędrakach, gąsienicach, żuczkach, pasikonikach i innym drobiazgu stanowiącym menu jeżynki. Też mają prawo do życia.
Femka pisze:Konflikt z Edzią się pogłębia.
[...] mimo moich wysiłków, żeby zapewnić Edzi urozmaicone menu i pod dostatkiem jedzenia, jeżyna nie waha się mordować.
Wieczorem rozpoczęłam akcję ratunkową: wszystkie napotkanie ślimaki przenosiłam na co się da, żeby nie pozostawały w zasięgu mordercy. Będę walczyć z eksterminacją winniczków.
anulka111 pisze::ryk: Ciekawe co teraz zrobi Femka
Olat pisze:Femka, nie żebym tu mowę nienawiści chciała uprawiać, ale nie wiem, czy na Twoim miejscu bym się cieszyła![]()
Wygląda na to, że Nero uznał, że stanowisz zagrożenie dla reszty stada i że trzeba bronić przed Tobą kocicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości