Ale musieliście mieć miny...
Pewnie pan, przez jakiś czas, będzie Ci się uważniej przyglądał w pracy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Marta a to sie kurierowi trafilo![]()
Moli25 pisze:Dziekuje za uznanie![]()
Kurier jest o tyle uprzejmy ze zawsze paczki 40 kg tacha mi na 2 piętro i dzis jak mnie zobaczył w drzwiach spytał "jak kotki?"![]()
Ma szczęście ze nie zapytał "jak gatki?"
Moli25 pisze:Wstałam jak zadzwonił o 17 domofon, myślałam ze to moj małżonek kroczy na gore, dzwonek do drzwi i ja z Gracja otwieram w majtkach drzwi i w fryzurze jaki mnie piorun przeleciał KURIEROWI
KatS pisze: tata mi potem bardzo dowcipnie powiedział, że jak mi się chłopak tak spodobał to mogłam dać mu o tym znać jakos subtelniej a nie takimi końskimi zalotami
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Marta a to sie kurierowi trafilo![]()
Fuksa miał
Mam i ja!
Moli25 pisze:Dzis w ogóle sie nie wyspalam. Fuks chyba szaleju sie najadł wieczorem, bo w nocy wyszedł z niego prawdziwy diabełganiał pol nocy, drapał w pościel, drapał w materac od spodu w lozku, koniecznie chciał mi przeszkodzić w śnie, udało mu sie. Jak sie przestał kokosić, położył sie w nogach, a ja głupia zamiast spac w koncu budziłam sie co chwile i przykrywałam dupke kotku coby czasem nie zmarzł. Czynność powtarzałam 5 razu, po czym o 5 rano zadzwonił budzik i ja poczułam sie jakbym zmartwychwstała
![]()
wrocilam z pracy, wyrobiłam ciasto i poszłam spac
![]()
Wstałam jak zadzwonił o 17 domofon, myślałam ze to moj małżonek kroczy na gore, dzwonek do drzwi i ja z Gracja otwieram w majtkach drzwi i w fryzurze jaki mnie piorun przeleciał KURIEROWI![]()
![]()
![]()
![]()
Wstyd na cała wieś, kuriera widze codziennie u siebie w firmie.
Jak na złość moj maż dzis wyszedł z pracy 10 minut pozniej!
Ale dokładnie taka sama procedura jest z moim mezem. 17 domofon, nawet słuchawki nie podnoszę bo to przecież o 17 maż, otwieram tylko drzwikolejno otwieram drzwi od mieszkania i witam męża uroczyście
dobrze ze "GO" chlebem i sola kuźwa nie przywitałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości