Aniu odpisałam u Ciebie

Czekam na kuriera z karmą Naturea i na pana od kablówki - będziemy znowu mieli kablówkę. Koty w tym czasie urządziły sobie zebranie:
Tosia zaczęła jeść karmę dla dorosłych Ooo wczoraj dosypałam do jej pudełka w którym ma resztki Rc i większość Granata pet, Concept for life dla kociąt i Applaws dla dorosłych. I do drugiej miseczki tylko Applaws, żeby MArysi podawać i w nocy dałam tą drugą miseczkę na łóżko, tam gdzie zawsze stoi miseczka Tosi (a Tosiowej zapomniałam) i Tosia zaczęła to jeść. A przed chwilą Tosia przyszła na stół i zaczęła jeść z innej jeszcze miseczki Concept for life dla dorosłych kotów

Kitusia w 2008 r. - to było przed Maciusiem:

Patrzę na nią, na moje szczęście i mam ogromne wyrzuty sumienia, że kiedyś nie miałam pojęcia o kotach - teraz jej wynagradzam ile mogę.
Mój Maciuś u mojej mamy:

A to mój Maciuś u mnie na rękach

Maciuś, Kitusia i jakiś koń - nie wiem o co chodziło

15 kilogramów temu na starym mieszkaniu wrzesień 2010

Marysieńka z dziś

A to Kitusia sprzed chwili - zdjęcie pod tytułem "ratuj się kto może"

Piękna moja:

Przyszła karma - żadna nie chciała jej skosztować :/ Ale w sumie była zmrożona, to może jak odtaje to skosztują

Z tabelki jeszcze wynika potas - o ile dobrze pamiętam to wetka mówiła, że dobrze jak dla Kitusi potasu będzie więcej (ale jeszcze się upewnię) a ten warunek spełnia tylko Naturnea.
Martuś ja nie wiem jak policzyć czy w diecie tauryny jest dobrze czy za mało

Smutno mi