Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) zdjęcia str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2015 13:39 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Ja bym owinęła nawet kocem 2x2 metry. Niech sie patrzą, niech myślą co chcą, generalnie miałabym to pod ogonem :x

Bardzo mocno trzymam kciuki za wizyty, Klaudia musi byc dobrze.

Ściskam mocno Twoje panienki :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lis 25, 2015 17:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

dokładnie,agrafkami pospinała gdzie się da,zeby się trzymało i heja baja
Czytając po kolei miałam zapytać,z czym w końcu połąćzyłaś to masło orzechowe,ale już się dowiedziałam :ryk: :ryk: :ryk:
Powiedziałaś smacznego chociaż ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 25, 2015 17:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

My kciuki też trzymamy i czekamy na dobre wiadomości. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lis 25, 2015 17:12 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

a i kciuki właśnie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 25, 2015 17:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

klaudiafj pisze:Dziś mamy wizytę na 18 na usg. Boję się, że Kitusie mi przewieje, bo jest zimno. Może jakoś uda mi się transporterek owinąć kocem, choć będzie to wyglądać głupio. Nie mam pojęcia w jakim stanie jest jej pęcherz. A jutro wizyta u naszego weta z wynikami.

My raz szliśmy w zimie, Transporter poowijany, trudno. 8)
Witajcie Kochane! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lis 25, 2015 18:03 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Myślimy o Was ciepło :201461
Obrazek

Moli25

Post » Śro lis 25, 2015 18:31 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Jesteśmy! Transporter owinięty w koc jak chochoł :D

I SUKCES!!! PO KAMIENIU NIE MA ŚLADU :d !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Nie do uwierzenia 8O

Tak się cieszę :dance: :201419 :201419 :201419 :201413

Jeszcze udało nam się załapać do wetki - Kitusia może zjeść rybkę!!! Ma wprawdzie tkliwy pęcherz lekko, ale kto wie, może to z nerwów. Zakupiłam jej RC urinary i już na legalu mogę podawać dodatkową normalną karmę. Kitusia może mieć jeszcze kryształki. Ale to wszystko to już pikuś. Grunt, że nie ma najgorszego :) Kupiłam Kitusi tą karmę mokrą, którą poleciłaś Martuś z zooplus urinary 3 smaki to będzie sobie dalej jadła. A suche ma to urinary, więc do tego może jeść już co chce. Oczywiście, żeby nie przegiąć ale tak jak do tej pory.

Jeszcze musimy zrobić badanie moczu kontrolne i w końcu badania krwi, żeby skontrolować nerki, ale to już na spokojnie :)

Kurde :/ zapomniałam spytać czy pozostałe koty mogą jeść tą weterynaryjną od Kitusi tego Royal Canina :/ Bo Hills'a mogła jeść nawet Tosia, tak był skomponowany. A właśnie Tosia go jadła a teraz Marysia, Coś w ogóle RC bardzo kotom smakuje, bardziej niż Hills. Tylko, że ja bym chciała żeby moje koty jadły Purizon :( Bo po nim miały idealną sierść, taką miękką jak włosy. Może wetka za miesiąc pozwoli wymieszać np RC z Purizonem Kitusi. Zobaczymy :) Najważniejsze, że najgorsze zażegnane :) Wet powiedział, że Kitusia nie wygląda na swój wiek, wcale a wcale nie wygląda na 14 lat :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lis 25, 2015 18:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

O jak dobrze !!
Macie chorobę z głowy ! Przydało się tyle kciuków i łapek trzymanych za zdrówko Kitusi.
Buziaczki
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lis 25, 2015 18:54 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Kitusiu, przytuptalismy z Fuksem powiedzieć Ci na uszko ze bardzo sie cieszymy ze juz jestes zdrowa i wyglądasz jak młoda bogini a nie tylu letnia koteczka, to dobrze o Tobie świadczy. Trzymasz Linie a przy tym masz cerę piękna, włoski i pazurki!
Chyba musimy wyslac swoja duza do Twojej na nauki, bo my juz sie nudzimy tym jedzonkiem co mamy, a u Ciebie karta jak w restauracj pewnie jest
Zazdrosna Moli, tez biało czarna, albo czarno biała jak kto woli
Obrazek

Moli25

Post » Śro lis 25, 2015 19:03 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Hehe no ja już nie wiem co moje mają w miskach :) Kitusia ma RC+Hills+Eukanumbe Tosia ma RC, Applowes, Animondę i coś jeszcze już nie pamiętam - może Hills :D A Marysia ma RC, Hills, Eukanumbę, i jeszcze chyba dwa inne smaki. Oczywiście każda ma dostosowaną do swojego wieku i potrzeb mieszankę :D ale ostatnio na pierwszy plan wychodzi RC. Wolałabym Purizon :(
A z mokrego to mają - prawie wszystkie marki, które są w zooplusie :) Kupiłam teraz jeszcze raz Bozzitę jedną, ale o normalnym smaku kurczaka. Tosia jedną wrąbała dla kociąt i nic jej nie było, a potem miała jakiś dziwny smak i pojawiła się biegunka. Może teraz na kurczakowej nic jej nie będzie. A jadła aż jej się uszy trzęsły obie :) Ona mogła zjeść nawet pół kartonika na raz - tak jej to smakowało :)

Kitusia nie jest całkiem zdrowa. Wciąż ma na pewno kryształy, ale to już mam nadzieję do zwalczenia. I zobaczymy co z nerkami - w obrazie usg są "zatarte" wet mówi, że to normalne dla jej wieku. Ale najważniejsze, że kamienia nie ma, nie trzeba ciąć i może Kitusia jeść bardziej różnorodnie :)

klaudiafj

Post » Śro lis 25, 2015 19:06 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Smacznej rybki, Kitusiu :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro lis 25, 2015 19:08 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

wiesz Kitula, ostatnio duza przyniosła pystrąga z pracy, mówiła ze to jakis tęczowy czy cos, ciekawe dlaczego tęczowy? Chyba go na koncu tęczy złowiła, dziwne bo tam to sa kociołki ze złotem a nie pysrtągi, no ale siadłam i łapka jadłam razem z nia, bo ja lubie rypki! Bym całego zjadła, ale duza sie w głowę popukała na moj pomysł. Chyba pokazała mi ze jest gupia, bo ja bym napewno zjadła ta cała rypke
Moli rypkożerca
Obrazek

Moli25

Post » Śro lis 25, 2015 19:14 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Jeszcze nie ma rybki :( Muszę kupić.

Dziś już podałam kolacje nr 1 - prócz suchego - animondę indyk z pomidorami w sosie z gurmeta :D A na kolacje nr 2 będzie surowy kurczak, za jakieś parę godzin, bo teraz koty poszły spać po kolacji nr 1.
:mrgreen:

Moli u mnie nie ma rybek w domu, bo byłam chora, a duzi nie jedzom miensa ;( Musę cekać do jutra jak kupiom moją ulubioną w Biednornce dobrej jakości mintaja w kostce. Tylko takom lubię, a najbardziej takom gorącom jescze w rosołku z tego mintaja, Tak jem, że aż mlaszczem :D :kotek:

klaudiafj

Post » Śro lis 25, 2015 19:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Bardzo się cieszymy z wyniku!!! :ok: :ok: :ok: Buziaki Kitulku, tak trzymaj! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]