Jesteśmy! Transporter owinięty w koc jak chochoł

I SUKCES!!!
PO KAMIENIU NIE MA ŚLADU :d !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Nie do uwierzenia
Tak się cieszę
Jeszcze udało nam się załapać do wetki - Kitusia może zjeść rybkę!!! Ma wprawdzie tkliwy pęcherz lekko, ale kto wie, może to z nerwów. Zakupiłam jej RC urinary i już na legalu mogę podawać dodatkową normalną karmę. Kitusia może mieć jeszcze kryształki. Ale to wszystko to już pikuś. Grunt, że nie ma najgorszego

Kupiłam Kitusi tą karmę mokrą, którą poleciłaś Martuś z zooplus urinary 3 smaki to będzie sobie dalej jadła. A suche ma to urinary, więc do tego może jeść już co chce. Oczywiście, żeby nie przegiąć ale tak jak do tej pory.
Jeszcze musimy zrobić badanie moczu kontrolne i w końcu badania krwi, żeby skontrolować nerki, ale to już na spokojnie

Kurde :/ zapomniałam spytać czy pozostałe koty mogą jeść tą weterynaryjną od Kitusi tego Royal Canina :/ Bo Hills'a mogła jeść nawet Tosia, tak był skomponowany. A właśnie Tosia go jadła a teraz Marysia, Coś w ogóle RC bardzo kotom smakuje, bardziej niż Hills. Tylko, że ja bym chciała żeby moje koty jadły Purizon

Bo po nim miały idealną sierść, taką miękką jak włosy. Może wetka za miesiąc pozwoli wymieszać np RC z Purizonem Kitusi. Zobaczymy

Najważniejsze, że najgorsze zażegnane

Wet powiedział, że Kitusia nie wygląda na swój wiek, wcale a wcale nie wygląda na 14 lat