Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Kobity, co wy wiecie o chmurach! U nas przez prawie cały dzień niebo ciemnogranatowe i co jakiś czas pada. Jeszcze trochę i mi zaleje na amen uprawy balkonowe. Ale może choć grzyby w lesie urosną...
Gratuluję zdobycia brzuchola. I zazdroszczę. Jakbym tak spróbowała z Ofelkowym brzusiem, to bym miała szwy na łapie
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Kobity, co wy wiecie o chmurach! U nas przez prawie cały dzień niebo ciemnogranatowe i co jakiś czas pada. Jeszcze trochę i mi zaleje na amen uprawy balkonowe. Ale może choć grzyby w lesie urosną...
Gratuluję zdobycia brzuchola. I zazdroszczę. Jakbym tak spróbowała z Ofelkowym brzusiem, to bym miała szwy na łapie
Ja się właśnie cieszę bo za zwyczaj mam sznyty przy próbie ddobycia brzuchola d miziania.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Kobity, co wy wiecie o chmurach! U nas przez prawie cały dzień niebo ciemnogranatowe i co jakiś czas pada. Jeszcze trochę i mi zaleje na amen uprawy balkonowe. Ale może choć grzyby w lesie urosną...
Ja się właśnie cieszę bo za zwyczaj mam sznyty przy próbie ddobycia brzuchola d miziania.
chyba nawet na jednej fotce ci widać
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:witajcie dziewczyny![]()
![]()
Cześć Miruś !
Jak dzisiaj Kaja ?
Sihaja pisze:Dobry
U nas niebo wczoraj podobnie wyglądało
Buziaczki w brzusio przesyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości