Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 10, 2015 12:02 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

jou pisze:
mir.ka pisze:wczoraj byłam w jednym Rossmanie w Sosnowcu i tam juz nie było muszek, szukalismy bo też chcielismy taką nabyc

Asiu, ja tez mam pomaranczowa lazienke :placz: :placz: :placz:

oesuuuu, łączę się w bólu. To jedyna oryginalna rzecz, którą zostawiłam wprowadzając się do mojego mieszkania, bo była w dobrym stanie i w miarę nowa... Że tak powiem, nici z relaksujących kąpieli, chyba że z zamkniętymi oczami :roll: Paskudztwo!
I zastanawiam się, jak pokazać ją ładnie na zdjęciach do ogłoszeń :roll: Mission imposible.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob paź 10, 2015 12:09 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

wolałabym mieć pomaranczowa łazienkę niż różowa :ryk: na szczęście w przyszłym roku robimy remont łazienki :mrgreen:
cudowne zdjęcie w kokardce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cieszę się ze kupki wszystkie dobrej konsystencji :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob paź 10, 2015 12:12 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Sob paź 10, 2015 12:15 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

cześć Śliczne kotki, jesteście takie ładne, ciekawe jakie będą wasze losy. FUKSIK
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob paź 10, 2015 12:19 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

Moli moja Babcia miała różową, pastelowy brudny róż. Wierz mi, że bym się zamieniła. Na prawdę pomarańczowego nie lubię, drażni mnie, do niczego nie pasuje (jak ja się nagimnastykowałam by coś fajnego z kuchni zrobić... ale jest to bardzo żywy, "oczojebny" wystrój :wink: z chęcią następną kuchnię miałabym bardziej stonowaną :mrgreen: )

Jou, myślicie już nad imionami dla brzdąców?
Głośnie westchnienie rozczulenia wywołał we mnie krówek opierający bródkę o brata :1luvu: ale chyba własnie buro-biały braciszek jest najbardziej w moim typie :mrgreen:

Aia

Post » Sob paź 10, 2015 12:37 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

Bialo-bure sa dwa :D Wydaje mi sie, ze najmniejszy z miotu jest ten caly bury. Jest najbardziej spiacy i taki stonowany. Obserwuje go bacznie zawsze jak jedza, zeby go gdzies dopchac do miski albo dac mu osobno. Ale jak juz je to z duzym apetytem. Czarno-bialy natomiast urzadza tance w kuwecie dla zabawy :D
Imiona sa juz przygotowane, natomiast podobne wsrod chlopakow jest jedna dziewczynka (nie mam pojecia ktora to!). Imiona beda slowianskie:
Tadek, Antek, Zenek i Franek (lub Frania).Jak beda rozrabiac, to bedziemy mogli mowic "Antoni, alez przestan bic Tadeusza!" :D:D:D Na razie ich nie przyporzadkowalismy, bo nie wiem gdzie ta panna sie chowa :D
Obrazek

jou

Post » Sob paź 10, 2015 12:42 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

Racja. Z większą ilością burego :wink: To taki mój ideał (jeden z wielu :mrgreen: )
Masz wagę kuchenną? Dobrze było by je codziennie ważyć i sprawdzać ile przybierają na wadze, dzięki temu można szybciej wyłapać czy coś złego sie dzieje.
U mojej Babci na osiedlu jest york - Tobi. Jak nie chce przyjść to jest: "Tobiaszu!" Kaj też był Kajetanem, ale to akurat zdrobnienie :mrgreen:

Aia

Post » Sob paź 10, 2015 12:49 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

jou pisze:Bialo-bure sa dwa :D Wydaje mi sie, ze najmniejszy z miotu jest ten caly bury. Jest najbardziej spiacy i taki stonowany. Obserwuje go bacznie zawsze jak jedza, zeby go gdzies dopchac do miski albo dac mu osobno. Ale jak juz je to z duzym apetytem. Czarno-bialy natomiast urzadza tance w kuwecie dla zabawy :D
Imiona sa juz przygotowane, natomiast podobne wsrod chlopakow jest jedna dziewczynka (nie mam pojecia ktora to!). Imiona beda slowianskie:
Tadek, Antek, Zenek i Franek (lub Frania).Jak beda rozrabiac, to bedziemy mogli mowic "Antoni, alez przestan bic Tadeusza!" :D:D:D Na razie ich nie przyporzadkowalismy, bo nie wiem gdzie ta panna sie chowa :D

Super!!! Też uwielbiam takie imiona :D Sliczne brzdące, ale mam nieodparte wrażenie, że one nie rozumieją dlaczego mają siedzieć w klatce i chyba by chętnie wypełzły na salony :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob paź 10, 2015 13:25 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

Klaudia masz racje. Szczegolnie ten z przewazajaca iloscia bialego. Jak tylko moze, to wyczlapuje z klatki a ja potem musze podloge po nim myc :D
Martwie sie troche o tego calego buraska. On jest taki spokojny. Nie moge powiedziec, zeby byl apatyczny bo ma apetyt, krzyczy przed jedzeniem i po jedzeniu, a teraz jak go troche pomizialam palcem to zaczal mi lizac reke. W ogole o wszystkie sie martwie...
Aia, nie mamy wlasnie takiej wagi. Musimy gdzies kupic. Najblizej mamy tesco, ale ceny tam co makabrycznie wysokie
Obrazek

jou

Post » Sob paź 10, 2015 13:36 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

Tylko nie nadużywaj środków odkazajacych na.podłogę a.najlepiej wcale ich nie stosuj, albo rzadko, bo opary mogłyby kotusiom zaszkodzić :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob paź 10, 2015 13:44 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

To kup przez Allegro. Są za ok 15 zł, z przesyłka będzie ponad 20zł

Aia

Post » Sob paź 10, 2015 13:47 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

klaudiafj pisze:Tylko nie nadużywaj środków odkazajacych na.podłogę a.najlepiej wcale ich nie stosuj, albo rzadko, bo opary mogłyby kotusiom zaszkodzić :)

Jedyne co robie to przecieram podloge szmatka z tym mydlem antybakteryjnym. Zapobiegawczo bo maluchy nie chodza raczej po plytkach :)
Obrazek

jou

Post » Sob paź 10, 2015 14:50 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

ja miałam zamiar kupić taka wagę do ważenia małych
http://www.euro.com.pl/wagi-kuchenne/lu ... onki.bhtml
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob paź 10, 2015 15:01 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

W limonki :D Wesoła waga :D
Wieczorkiem skoczymy do tesco, bo przypomniało mi się, że oni też mają swoje firmowe produkty AGD i zobaczymy.
W razie czego jest tam też Saturn.
Dzieciaki rozrabiały, że hej :D Frania (ta cała bura, bo to ona chyba jest pannicą w tym stadzie) na początku była taka wycofana, ale dałam jej pluszową piłeczkę i zaczęła harce. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Najlepsza zabawa to wskakiwania i wyskakiwanie z kuwety
Obrazek

jou

Post » Sob paź 10, 2015 15:03 Re: Rysiu odszedl, teraz jest Batman&Nixon + DT dla 4 kociak

można tez piłkę zamoczyc w wodzie i wrzucic do kuwety :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]