Caragh pisze:Cudowne Paczłorki moje kochane
U nas jest piękna pogoda!13°C, deszczowo! AhhBalkon mam otwarty od rana, w reszcie pomieszczeń okna pootwierane, jak przyjemnie! Tylko przez chwilę wentylator leciał
Wyluzuj Babo!

Dobry Ciociu!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Cudowne Paczłorki moje kochane
U nas jest piękna pogoda!13°C, deszczowo! AhhBalkon mam otwarty od rana, w reszcie pomieszczeń okna pootwierane, jak przyjemnie! Tylko przez chwilę wentylator leciał
klaudiafj pisze:Hej Śliczne |;) Faktycznie - szafa bardzo kocia - z półkami odpowiednimi. Super!
A w Bytomiu nie ma burzyKocham burzę i czekam zawsze na nią
Wydaje mi się, że w Bytomiu jest mniej burzy niż w moich poprzednich Siemianowicach - tam były burze stulecia, a tu są rzadko, ciekawe czemu
klaudiafj pisze:Bożenko u nas świeci właśnie piękne słońceBardzo łagodna jest pogoda w tym Bytomiu
Jednak ja kocham i proszę - burze przyjdźcie
![]()
Ja mam teraz okno w łazience i raz się kąpałam i była burza, miałam uchylone okno i to było coś niesamowitego, jakby się kąpała na dworze
klaudiafj pisze:Papierowe i magazyny i książki uwielbiam
aha nie zrozumiałam ejooooo a ja wiem co to za książka!!! Już ją polecałam u siebie a sama nie kupiłam ;p tak, też chcę ją przeczytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości