Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:dzień dobry, ale pogoda za oknemlubie słoneczko, nawet jak praży niemiłosiernie
![]()
opowiem wam ciocie co dziś zrobiłam mamie, mama chciała sobie zrobić sniadanie, wyciagnela rybke z lodówki, chciała sobie na wodę rzucić i dla mnie kawalek mieska z kurczaka, które wlozyla do miseczki i zalała wrzątkiem, tak ponoć musi być *zawsze mówi ze mam być cierpliwa ze miesko musi tak chwile leżakować* poszla się myć i wiecie co? zjadłam rybkę cała i fileta też sobie pozwoliłam zjeść, a duza teraz musi jeść jogurt naturalny, bo dziś dopiero na zakupy idzienawet nie wiecie jak się smiałam z niej jak kładła się na kafelkach i szukała rybki i fileta
może myślała ze schowam na później? śmieszna jest ta duża, wrembałam wszystko i się tylko oblizałam
![]()
Moli25 pisze:Siedzimy dzis z mężem i rozmawiamy sobie o głupotach, co trzeba kupic co wymienić jeszcze w mieszkaniu, nagle zebraliśmy sie do Wrocławia i pojechaliśmy do jednej z galerii. Idealna pora - ludzi garstka, bo była 19:30a do 21 otwarte
![]()
Lecieliśmy przez galerie i zobaczyłam buty na wystawie, to sie omal nie zabiłam o stojący na środku bankomat![]()
![]()
a ze było 20% taniej to musiałam je kupic
tzn maż mi kupił
a moze inaczej, zapłacił
bo ponoć butów sie nie kupuje bo sie odchodzi, zabobony jakies ale człowiek pamięta o głupotach
![]()
A w ogóle, jakie kłamstwo, powieszone kartki 20% dla nowych klientów i 40% dla stałych klientów zniżki na buty. No to ja byłam dzis pierwszy raz, bo z reguły jak kupuje cos to nie loguje sie na te strony, nie zakładam kart. Ale dzis musiałam mieć ten rabat. Podchodzę do kasy odliczyłam rabat juz 20% maż płaci, a pani czyta cenę z butówto ja myślałam ze z wrażenia wyskoczę ze starych laczkow
![]()
Mowie dlaczego? Jestem nowym klientem proszę rabat 20%.ale to trzeba sie zalogować na strone, przyjdzie SMS kod i takie tam... Mowie proszę 1 minutę. Wzięłam telefon, raz raz wpisałam wszystko. Podałam pani kod i rabat dostałam dopiero...
Maż mowi ze ja zrobię wszystko dla rabatu, ale dla mnie ten dzisiejszy rabat to juz bedzie np na opłacenie autostrady do Fuksika![]()
![]()
Moli Ty obżartuchu (to już wiem skąd ksywa: brzuch na nogachMoli25 pisze:nawet nie wiecie jak się smiałam z niej jak kładła się na kafelkach i szukała rybki i filetamoże myślała ze schowam na później? śmieszna jest ta duża, wrembałam wszystko i się tylko oblizałam
[/i]
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Siedzimy dzis z mężem i rozmawiamy sobie o głupotach, co trzeba kupic co wymienić jeszcze w mieszkaniu, nagle zebraliśmy sie do Wrocławia i pojechaliśmy do jednej z galerii. Idealna pora - ludzi garstka, bo była 19:30a do 21 otwarte
![]()
Lecieliśmy przez galerie i zobaczyłam buty na wystawie, to sie omal nie zabiłam o stojący na środku bankomat![]()
![]()
tzn maż mi kupił
a moze inaczej, zapłacił
bo ponoć butów sie nie kupuje bo sie odchodzi, zabobony jakies ale człowiek pamięta o głupotach
![]()
A w ogóle, jakie kłamstwo, powieszone kartki 20% dla nowych klientów i 40% dla stałych klientów zniżki na buty. No to ja byłam dzis pierwszy raz, bo z reguły jak kupuje cos to nie loguje sie na te strony, nie zakładam kart. Ale dzis musiałam mieć ten rabat. Podchodzę do kasy odliczyłam rabat juz 20% maż płaci, a pani czyta cenę z butówto ja myślałam ze z wrażenia wyskoczę ze starych laczkow
![]()
Mowie dlaczego? Jestem nowym klientem proszę rabat 20%.ale to trzeba sie zalogować na strone, przyjdzie SMS kod i takie tam... Mowie proszę 1 minutę. Wzięłam telefon, raz raz wpisałam wszystko. Podałam pani kod i rabat dostałam dopiero...
Maż mowi ze ja zrobię wszystko dla rabatu, ale dla mnie ten dzisiejszy rabat to juz bedzie np na opłacenie autostrady do Fuksika![]()
![]()
a na nową wędkę z piórkami jeszcze wystarczy?
bo niestety ta którą Fuksik miał dostać zaczęła wczoraj tracić piórka
MonikaMroz pisze:Marta a może spróbuj Barfa jak Moli tylko miesko lubi??
Mogę dać Ci link do Magdy (Spillett). Ona ma koty na Barfie, we Wrocku mieszka i może by Ci użyczyła jednej porcji na spróbunek albo suplementów jakbyś chciała sama robic.
edit: widzę ze u Magdy bywasz
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Siedzimy dzis z mężem i rozmawiamy sobie o głupotach, co trzeba kupic co wymienić jeszcze w mieszkaniu, nagle zebraliśmy sie do Wrocławia i pojechaliśmy do jednej z galerii. Idealna pora - ludzi garstka, bo była 19:30a do 21 otwarte
![]()
![]()
tzn maż mi kupił
a moze inaczej, zapłacił
![]()
![]()
![]()
a na nową wędkę z piórkami jeszcze wystarczy?
bo niestety ta którą Fuksik miał dostać zaczęła wczoraj tracić piórka
Mirka ja sama wędki robie z piórkami, przecież maż sie śmieje ze ja robie z domu kurnik, gdzie widzę piórko to zbieram. W torebce mam chyba z 6 sztuk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1243 gości