Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 15, 2015 8:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

dawno mnie duża nie pokazywała to sama sie wstawię
Obrazek
Obrazek

Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon cze 15, 2015 9:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

No tak, pojadłam to może leżeć. Przecież już za późno na reakcje, już się zjadło, w brzuszku siedzi, przeca mi nie wyjmą tej ryby - pisałam Molisia najedzona kradzioną rybą, a kradzione nie tuczy! :ryk: :ryk: :ryk:

Hej Martuś, a to Ci huncwot z tej Moli, dobrze, że nie jem mięsa i ryb, bo kto wie czy bym nie straciła moich nadprogramowych kilogramów gdyby mi koty kradły jedzenie, a tak moje oponki mają się świetnie :D

Śliczna Dziewczynka :D :1luvu: :1luvu: Ona jeszcze nie wie ... hihihi

I dobrze, że wzięłaś ten rabat, nie ma nic gorszego niż napalić się jak łysy na grzebień a potem się okazuje, że guzik a nie rabat :)

Ciekawe czy przyjdzie do Was taka burza stulecia jak u nas była - u nas upały to już historia ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon cze 15, 2015 10:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Molinko śliczna! :1luvu: Witanko! :D

U nas też upały już przeszłością, i to na cały tydień jak pokazują prognozy. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 15, 2015 11:12 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:dzień dobry, ale pogoda za oknem :| lubie słoneczko, nawet jak praży niemiłosiernie :mrgreen:

opowiem wam ciocie co dziś zrobiłam mamie, mama chciała sobie zrobić sniadanie, wyciagnela rybke z lodówki, chciała sobie na wodę rzucić i dla mnie kawalek mieska z kurczaka, które wlozyla do miseczki i zalała wrzątkiem, tak ponoć musi być *zawsze mówi ze mam być cierpliwa ze miesko musi tak chwile leżakować* poszla się myć i wiecie co? zjadłam rybkę cała i fileta też sobie pozwoliłam zjeść, a duza teraz musi jeść jogurt naturalny, bo dziś dopiero na zakupy idzie :mrgreen: nawet nie wiecie jak się smiałam z niej jak kładła się na kafelkach i szukała rybki i fileta :20145 może myślała ze schowam na później? śmieszna jest ta duża, wrembałam wszystko i się tylko oblizałam :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

o ty łobuziaro :lol:
a mama twierdzi że jesteś niejadek :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 15, 2015 11:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:dawno mnie duża nie pokazywała to sama sie wstawię
Obrazek
Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
śliczne zielone oczka :1luvu:
moze braciszek też będzie miał takie :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon cze 15, 2015 11:15 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Siedzimy dzis z mężem i rozmawiamy sobie o głupotach, co trzeba kupic co wymienić jeszcze w mieszkaniu, nagle zebraliśmy sie do Wrocławia i pojechaliśmy do jednej z galerii. Idealna pora - ludzi garstka, bo była 19:30 :lol: a do 21 otwarte :lol:
Lecieliśmy przez galerie i zobaczyłam buty na wystawie, to sie omal nie zabiłam o stojący na środku bankomat :lol: :lol: :lol: a ze było 20% taniej to musiałam je kupic :lol: tzn maż mi kupił :lol: a moze inaczej, zapłacił :lol: bo ponoć butów sie nie kupuje bo sie odchodzi, zabobony jakies ale człowiek pamięta o głupotach :wink:
A w ogóle, jakie kłamstwo, powieszone kartki 20% dla nowych klientów i 40% dla stałych klientów zniżki na buty. No to ja byłam dzis pierwszy raz, bo z reguły jak kupuje cos to nie loguje sie na te strony, nie zakładam kart. Ale dzis musiałam mieć ten rabat. Podchodzę do kasy odliczyłam rabat juz 20% maż płaci, a pani czyta cenę z butów 8O to ja myślałam ze z wrażenia wyskoczę ze starych laczkow 8O
Mowie dlaczego? Jestem nowym klientem proszę rabat 20%.ale to trzeba sie zalogować na strone, przyjdzie SMS kod i takie tam... Mowie proszę 1 minutę. Wzięłam telefon, raz raz wpisałam wszystko. Podałam pani kod i rabat dostałam dopiero...
Maż mowi ze ja zrobię wszystko dla rabatu, ale dla mnie ten dzisiejszy rabat to juz bedzie np na opłacenie autostrady do Fuksika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a na nową wędkę z piórkami jeszcze wystarczy?
bo niestety ta którą Fuksik miał dostać zaczęła wczoraj tracić piórka :placz:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon cze 15, 2015 13:11 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:nawet nie wiecie jak się smiałam z niej jak kładła się na kafelkach i szukała rybki i fileta :20145 może myślała ze schowam na później? śmieszna jest ta duża, wrembałam wszystko i się tylko oblizałam :mrgreen: [/i]
Moli Ty obżartuchu (to już wiem skąd ksywa: brzuch na nogach :twisted: ) Ale numer wycięłaś brawo (Y)
Dopiero teraz nadrobiłam zaległości :oops: i doczytałam, że Moli już nie będzie jedynaczką: GRATULACJE oby wszystko poszło bezproblemowo :mrgreen: chociaż Molka młoda to powinna szybko zaskoczyć że nowe to nie konkurencja a kompan do latania i zabawy, trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:

chat_noir

Od: Pon paź 06, 2014 13:11

Post » Pon cze 15, 2015 13:29 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Nie moge sie doczekac wiesci z dokocenia :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon cze 15, 2015 13:38 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Molka niezła żartownisia jesteś. Tak mamusie śniadanka pozbawić, no wiesz .... :ok:
Hej Martuś :)
Jeszcze 4 dni i Fuksik będzie u Was :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon cze 15, 2015 13:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:Siedzimy dzis z mężem i rozmawiamy sobie o głupotach, co trzeba kupic co wymienić jeszcze w mieszkaniu, nagle zebraliśmy sie do Wrocławia i pojechaliśmy do jednej z galerii. Idealna pora - ludzi garstka, bo była 19:30 :lol: a do 21 otwarte :lol:
Lecieliśmy przez galerie i zobaczyłam buty na wystawie, to sie omal nie zabiłam o stojący na środku bankomat :lol: :lol: :lol: a ze było 20% taniej to musiałam je kupic :lol: tzn maż mi kupił :lol: a moze inaczej, zapłacił :lol: bo ponoć butów sie nie kupuje bo sie odchodzi, zabobony jakies ale człowiek pamięta o głupotach :wink:
A w ogóle, jakie kłamstwo, powieszone kartki 20% dla nowych klientów i 40% dla stałych klientów zniżki na buty. No to ja byłam dzis pierwszy raz, bo z reguły jak kupuje cos to nie loguje sie na te strony, nie zakładam kart. Ale dzis musiałam mieć ten rabat. Podchodzę do kasy odliczyłam rabat juz 20% maż płaci, a pani czyta cenę z butów 8O to ja myślałam ze z wrażenia wyskoczę ze starych laczkow 8O
Mowie dlaczego? Jestem nowym klientem proszę rabat 20%.ale to trzeba sie zalogować na strone, przyjdzie SMS kod i takie tam... Mowie proszę 1 minutę. Wzięłam telefon, raz raz wpisałam wszystko. Podałam pani kod i rabat dostałam dopiero...
Maż mowi ze ja zrobię wszystko dla rabatu, ale dla mnie ten dzisiejszy rabat to juz bedzie np na opłacenie autostrady do Fuksika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mirka ja sama wędki robie z piórkami, przecież maż sie śmieje ze ja robie z domu kurnik, gdzie widzę piórko to zbieram. W torebce mam chyba z 6 sztuk :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Pon cze 15, 2015 13:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Marta a może spróbuj Barfa jak Moli tylko miesko lubi??
Mogę dać Ci link do Magdy (Spillett). Ona ma koty na Barfie, we Wrocku mieszka i może by Ci użyczyła jednej porcji na spróbunek albo suplementów jakbyś chciała sama robic.
edit: widzę ze u Magdy bywasz ;)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon cze 15, 2015 14:22 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

MonikaMroz pisze:Marta a może spróbuj Barfa jak Moli tylko miesko lubi??
Mogę dać Ci link do Magdy (Spillett). Ona ma koty na Barfie, we Wrocku mieszka i może by Ci użyczyła jednej porcji na spróbunek albo suplementów jakbyś chciała sama robic.
edit: widzę ze u Magdy bywasz ;)

Dziekuje Monika za podpowiedz. Myślałam o Barfie ale jakoś tak nigdy chyba na poważnie.
Odezwę sie do Magdy i zobaczę w jaki sposób moze mi ona pomoc?
Obrazek

Moli25

Post » Pon cze 15, 2015 14:35 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

A tu jest wszystko o BARF-ie :arrow: http://www.barfnyswiat.org/
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 15, 2015 17:53 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik niebawem u Nas ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

Mirka ja sama wędki robie z piórkami, przecież maż sie śmieje ze ja robie z domu kurnik, gdzie widzę piórko to zbieram. W torebce mam chyba z 6 sztuk :lol:

to mu wędkę naprawisz jak ją zabierze?
piórka widziałam, ze zbierasz, ale nie wiedziałam , ze w tym celu, zdolna jesteś :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]