mir.ka pisze:na noc muszą mieć jedzenie wymienione, bo to co zostało to dla nich za "stare", więc wsypuję jedzenie z misek do pudełka (m in .tego co na zdjęciu), mieszam i wsypuję nowego do misek, wtedy jest dobre
No ładnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:na noc muszą mieć jedzenie wymienione, bo to co zostało to dla nich za "stare", więc wsypuję jedzenie z misek do pudełka (m in .tego co na zdjęciu), mieszam i wsypuję nowego do misek, wtedy jest dobre
agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Koty to cwane bestie, wiedzą gdzie pawia puszczać![]()
![]()
![]()
U mnie Rysia zazwyczaj z parapetu puszcza, wtedy ma większe pole rażenia
Ostatnio któreś na posłanko kocie pawia puściło
przecież trzeba było nowość zaznaczyć![]()
a jak na nią krzyknęłam to przemieściła się na skórzaną kanapę i tam chciała dokończyć lobuziara jedna
![]()
![]()
![]()
![]()
Powinno się napisać kotom kartkę i umieścić w dobrze widocznym miejscu : DROGIE KOTY, PAWIA PUSZCZAMY W ŚCIŚLE OKREŚLONYM MIEJSCU
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:na noc muszą mieć jedzenie wymienione, bo to co zostało to dla nich za "stare", więc wsypuję jedzenie z misek do pudełka (m in .tego co na zdjęciu), mieszam i wsypuję nowego do misek, wtedy jest dobre
No ładnie![]()
Ale koty takie są
moja Kitusia też
Chociaż odkąd karma jej smakuje wybitnie to zjada do ostatniej kulki
klaudiafj pisze:agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Koty to cwane bestie, wiedzą gdzie pawia puszczać![]()
![]()
![]()
U mnie Rysia zazwyczaj z parapetu puszcza, wtedy ma większe pole rażenia
Ostatnio któreś na posłanko kocie pawia puściło
przecież trzeba było nowość zaznaczyć![]()
a jak na nią krzyknęłam to przemieściła się na skórzaną kanapę i tam chciała dokończyć lobuziara jedna
![]()
![]()
![]()
![]()
Powinno się napisać kotom kartkę i umieścić w dobrze widocznym miejscu : DROGIE KOTY, PAWIA PUSZCZAMY W ŚCIŚLE OKREŚLONYM MIEJSCU
Tak jest - jak się zbliża paw to kot leci czym prędzej przebierając nogami co by zdążyć na dywanPrzecież nie chce narobić na podłogę
klaudiafj pisze:U mnie alarm głodowy jest podnoszony gdy w misce widać dnoChociaż np jeszcze jest dużo po bokach chrupek, ale jak już prześwituje dno to koniec - czerwony alarm
MonikaMroz pisze:Dzień dobry...
Trochę nie na bieżąco jestem... Coś o kocich pawiach piszecieMireczko kotki wymiotują ?? U mojej Amy to standard bo ona czasem żre bez opamiętania szczególnie jak coś nowego w misce
Miraclle pisze:Cześć Mireczko![]()
![]()
![]()
Toficzku Kochanie spóźnione Wszystkiego Najlepszego![]()
![]()
![]()
dużo zdrówka, samych smakołyków do jedzenia i spranej obsługi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka, zuza i 46 gości