Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 26, 2015 13:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:na noc muszą mieć jedzenie wymienione, bo to co zostało to dla nich za "stare" :) , więc wsypuję jedzenie z misek do pudełka (m in .tego co na zdjęciu), mieszam i wsypuję nowego do misek, wtedy jest dobre :)

No ładnie :ryk: :ryk: Ale koty takie są :D moja Kitusia też :) Chociaż odkąd karma jej smakuje wybitnie to zjada do ostatniej kulki :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 26, 2015 13:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:
agusialublin pisze:Koty to cwane bestie, wiedzą gdzie pawia puszczać :ryk: :ryk: :ryk:
U mnie Rysia zazwyczaj z parapetu puszcza, wtedy ma większe pole rażenia :mrgreen:
Ostatnio któreś na posłanko kocie pawia puściło

przecież trzeba było nowość zaznaczyć :mrgreen:
a jak na nią krzyknęłam to przemieściła się na skórzaną kanapę i tam chciała dokończyć lobuziara jedna :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Powinno się napisać kotom kartkę i umieścić w dobrze widocznym miejscu : DROGIE KOTY, PAWIA PUSZCZAMY W ŚCIŚLE OKREŚLONYM MIEJSCU :mrgreen:

Tak jest - jak się zbliża paw to kot leci czym prędzej przebierając nogami co by zdążyć na dywan :twisted: Przecież nie chce narobić na podłogę ;)

klaudiafj

Post » Czw lut 26, 2015 15:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:na noc muszą mieć jedzenie wymienione, bo to co zostało to dla nich za "stare" :) , więc wsypuję jedzenie z misek do pudełka (m in .tego co na zdjęciu), mieszam i wsypuję nowego do misek, wtedy jest dobre :)

No ładnie :ryk: :ryk: Ale koty takie są :D moja Kitusia też :) Chociaż odkąd karma jej smakuje wybitnie to zjada do ostatniej kulki :)

ja muszę na bieżąco pilnować i nie dopuszczać ,żeby miseczki z suchym były puste :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 26, 2015 15:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

klaudiafj pisze:
agusialublin pisze:
mir.ka pisze:
agusialublin pisze:Koty to cwane bestie, wiedzą gdzie pawia puszczać :ryk: :ryk: :ryk:
U mnie Rysia zazwyczaj z parapetu puszcza, wtedy ma większe pole rażenia :mrgreen:
Ostatnio któreś na posłanko kocie pawia puściło

przecież trzeba było nowość zaznaczyć :mrgreen:
a jak na nią krzyknęłam to przemieściła się na skórzaną kanapę i tam chciała dokończyć lobuziara jedna :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Powinno się napisać kotom kartkę i umieścić w dobrze widocznym miejscu : DROGIE KOTY, PAWIA PUSZCZAMY W ŚCIŚLE OKREŚLONYM MIEJSCU :mrgreen:

Tak jest - jak się zbliża paw to kot leci czym prędzej przebierając nogami co by zdążyć na dywan :twisted: Przecież nie chce narobić na podłogę ;)

dobrze ,że nie mam dywanów :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lut 26, 2015 15:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

U mnie alarm głodowy jest podnoszony gdy w misce widać dno :D Chociaż np jeszcze jest dużo po bokach chrupek, ale jak już prześwituje dno to koniec - czerwony alarm :D

klaudiafj

Post » Czw lut 26, 2015 16:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

klaudiafj pisze:U mnie alarm głodowy jest podnoszony gdy w misce widać dno :D Chociaż np jeszcze jest dużo po bokach chrupek, ale jak już prześwituje dno to koniec - czerwony alarm :D

dlatego ja wchodząc do kuchni zerkam na kocie miski z suchym, stoją na kocim stoliku z Ikei zaraz przy wejściu i jak są w połowie puste to muszę dosypać świeżego :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lut 26, 2015 16:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Dzień dobry...
Trochę nie na bieżąco jestem... Coś o kocich pawiach piszecie :) Mireczko kotki wymiotują ?? U mojej Amy to standard bo ona czasem żre bez opamiętania szczególnie jak coś nowego w misce :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw lut 26, 2015 16:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Cześć Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Toficzku Kochanie spóźnione Wszystkiego Najlepszego :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: dużo zdrówka, samych smakołyków do jedzenia i spranej obsługi :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw lut 26, 2015 19:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

MonikaMroz pisze:Dzień dobry...
Trochę nie na bieżąco jestem... Coś o kocich pawiach piszecie :) Mireczko kotki wymiotują ?? U mojej Amy to standard bo ona czasem żre bez opamiętania szczególnie jak coś nowego w misce :)

Moniś u mnie rude ciągle pawiują :( , ale one mają inne futerko niż Elenka, jej się to nie przytrafia :)
Dostają chrupki, pastę i jeszcze sprawdzam czy w suchym jest coś odkłaczającego, niech im futro wychodzi niż miałoby zatkać jelitka.
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lut 26, 2015 19:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 26, 2015 19:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lut 26, 2015 19:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 26, 2015 19:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Miraclle pisze:Cześć Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Toficzku Kochanie spóźnione Wszystkiego Najlepszego :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: dużo zdrówka, samych smakołyków do jedzenia i spranej obsługi :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Toficzek dziękuje :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lut 26, 2015 19:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Obrazek
rozpiętki robi :lol: :lol: :lol: czad :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lut 26, 2015 19:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Moli25 pisze:Obrazek
rozpiętki robi :lol: :lol: :lol: czad :lol:

Obrazek
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]