♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2014 12:32 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

W sobotę dostałam info od zoo+ że paczka została wysłana i przekazana do GLS - a. Podano nr paczki i okazuje się że nie mogę sprawdzić gdzie jest aktualnie paczka bo nr paczki jest nie prawidłowy .
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon gru 01, 2014 12:45 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Ewa L. pisze:
aannee99 pisze:Marcelowi pasuje, ale Tośce nie :( Zaraz zrobię zamówienie z silikonem.

To tak jak Zuzia miała problem z silikonem. Może za bardzo jej pod łapkami chrzęścił albo za gruby i za ostry był na delikatne Zuziowe łaputki ? :roll:

Całkiem możliwe Ewcia, bo kiedyś na forum spotkałam się właśnie z podobnym przypadkiem, silikon nie każdemu kotkowi pasuje, tak jak i inne żwirki innym kotełom :( Myślałam, że ten będzie ok i że zmiana się uda, ale niestety. Zamówię silikon, a jedną paczkę małą M. dzisiaj kupi w zoologu :)

Hmm, czyli zły numer Ci podali?
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 01, 2014 12:47 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Na to wygląda i nawet nie mam jak sprawdzić paczki kiedy przyjdzie. A zoo+ fakturę już mi wystawił i przysłał.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon gru 01, 2014 12:49 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Dziwne :roll:

Ja wczoraj robiłam na 'szybko' przelew, bo wczoraj był 13 dzień po odebraniu przesyłki,a jest 14 dni na zapłatę :oops: :oops: Zapomniałam, serio. A mówiłam M. żebyśmy tylko pamiętali o tym, że mamy 14 dni na zapłatę, no i zapomnieliśmy :oops: :oops:

"Gratisy w kalendarzu adwentowym Zooplus" - kliknęłam i do koszyka dodałam "Lillebro kuleczka dla dzikich ptaków" 6-pak :)
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 01, 2014 15:10 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Aniu kotki to mają tylko jedną kuwetę? u mnie chwilowo mają w jednej silikonowy , bo niedawno był dołączony Teregrino (?) do Feliksów, a to w trzech ten drewniany
on moim pasuje , nawet mały, była taka sytuacja z Mruczkiem, że w nowym domku jak dostał silikonowy to omijał kuwetę, musieli jechać do sklepu do CBE+ :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon gru 01, 2014 15:12 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Tak, jest jedna kuweta :) Dwie były wtedy kiedy M. przywiózł Tosię do domu, ta mała kuwetka była wtedy w dużym pokoju,bo tu Tosia się zamelinowala pod narożnikiem. Z czasem jednak zaczęła korzystać z kuwety Marcela, dlatego zlikwidowałam tą małą kuwetę. Wg. mnie ten żwir jej po prostu nie pasuje, silikon natomiast tak,dlatego kupię go :)
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 01, 2014 16:56 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Hej Aniu :D
Jakie wybredne te nasze koty :lol: a my im tak dogadzamy :roll:
Moje na szczęście nie marudzą i wszystkie załatwiają się do drewnianego.

Przesyłam miziaki dla koteczków :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon gru 01, 2014 17:05 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Za miziaki baaaardzo dziękujemy :)

Tak to właśnie z tymi naszymi koteczkami czasem jeść, ale.. tak je kochamy,że wszystko wybaczamy,prawda? :) :1luvu:

Zimno, zimno... wtorek i środa wolne, fajnie :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 01, 2014 18:17 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

na dwa koty powinnaś mieć trzy kuwety i to najlepiej w każdej inny żwir :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon gru 01, 2014 20:47 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Aż trzy? :wink: Jak był silikon, to było ok, a więc wracamy póki co do silikonu po prostu :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 02, 2014 10:08 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Dzień dobry

Zimno..wietrznie...mroźno... :strach:
Ptaszki nadal nie odwiedzają karmnika, wczoraj podleciała sikorka,ale podeszłam do okna akurat i zwiała..

Troszkę zdjęć :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 02, 2014 10:19 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

aannee99 pisze:Aż trzy? :wink: Jak był silikon, to było ok, a więc wracamy póki co do silikonu po prostu :ok:

podobno powinno być o jedną więcej niż kotów :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto gru 02, 2014 10:20 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Kiedyś też o tym czytałam gdzieś, ale czy ja wiem :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 02, 2014 10:22 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

jeszcze trzeba mieć miejsce w domu, żeby tyle ustawić
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]