Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika_Wolska pisze:Jak to mówią - co ma wisieć nie utonieAle nie stresuj się tak bardzo
![]()
Ale akurat zębolog to lekarz całkowicie mi obojętny. Szczególnie odkąd mam aparat, wszystko miałam prześwietlone i nic nas nie zaskoczyZa to jakieś półgodziny temu widziałam się już na sali operacyjnej z kolankiem
Klęczałam myjąc podłogę i poczułam że coś się tam przemieszcza, powrót tego czegoś na swoje miejsce jak chciałam wstać był bolesny i hałaśliwy. Kurza stopa-chyba mi zaczęła wyskakiwać rzepka
MaryLux pisze:Miauuu, ja nie mam choinki, tylko dwie zielone gałązki
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Miauuu, ja nie mam choinki, tylko dwie zielone gałązki
Inka
Ineczko. A pachnią te gałązki? Bo nasza choinku nie pachni wcale ale to wcale. U Dziatka i Bapci były gałązki co pachniły, niuchałyśmy je obiedwie.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Monika_Wolska pisze:Moje problemy są zdiagnozowanePękła mi w maju łąkotka, ale nim to wybadano to zdążyła się zrosnąć (zrasta się przez 6 tygodni, ja wyżebrałam skierowanie na rezonans po 2 miesiącach - chodząc co 2 tyg do ortopedy). Teraz mam z tym żyć, ale może pęknąć nagle i wtedy operacja od ręki. No i już dzisiaj miałam taką wizję
Monika_Wolska pisze:Moje problemy są zdiagnozowanePękła mi w maju łąkotka, ale nim to wybadano to zdążyła się zrosnąć (zrasta się przez 6 tygodni, ja wyżebrałam skierowanie na rezonans po 2 miesiącach - chodząc co 2 tyg do ortopedy). Teraz mam z tym żyć, ale może pęknąć nagle i wtedy operacja od ręki. No i już dzisiaj miałam taką wizję
MaryLux pisze:Monika_Wolska pisze:Moje problemy są zdiagnozowanePękła mi w maju łąkotka, ale nim to wybadano to zdążyła się zrosnąć (zrasta się przez 6 tygodni, ja wyżebrałam skierowanie na rezonans po 2 miesiącach - chodząc co 2 tyg do ortopedy). Teraz mam z tym żyć, ale może pęknąć nagle i wtedy operacja od ręki. No i już dzisiaj miałam taką wizję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 50 gości