❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 15, 2014 13:30 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:
O 60 8O to bardzo dużo.Nie pamiętam dokładnie czy od 50 czy od 100 jest transport gratis.
Ale fakt, że niektóre ceny są niższe niż na rynku :roll:

wiele cen zaokrąglałam,to może i ciut na wyrost mogło wyjść,ale niech będzie dla równego 50 zeta ,to i tak
aannee99 pisze:Hej

Ja w Almie byłam dwa razy, ale ceny jak dla mnie były jednak wysokie, może nie na wszystkim, ale wiele produktów droższych niż np. w Carrefourze, a tam wiele rzeczy kupujemy :)

My też dużo rzeczy w carrefourze kupujemy.W sumie niby wszystkie carfury powinny mieć te same ceny,ale jednak jest różnica,bo w Łodzi są inne ceny i np w Gdańsku jak kiedyś byliśmy też inne
Nie są to jakieś extra wielkie różnice cenowe,ale przy większych zakupach da się odczuć
Ja muszę się kiedy bryknąć do tej Almy,może w tym tygodniu uderzę tam.Jest szansa,ze w końcu jak normalny człowiek,po 8 godzinach z pracy wyjdę ,to wtedy czas znajdę

Siemanko ZIomecki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 15, 2014 14:36 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Myszolandia pisze:
Annaa pisze:
O 60 8O to bardzo dużo.Nie pamiętam dokładnie czy od 50 czy od 100 jest transport gratis.
Ale fakt, że niektóre ceny są niższe niż na rynku :roll:

wiele cen zaokrąglałam,to może i ciut na wyrost mogło wyjść,ale niech będzie dla równego 50 zeta ,to i tak
aannee99 pisze:Hej

Ja w Almie byłam dwa razy, ale ceny jak dla mnie były jednak wysokie, może nie na wszystkim, ale wiele produktów droższych niż np. w Carrefourze, a tam wiele rzeczy kupujemy :)

My też dużo rzeczy w carrefourze kupujemy.W sumie niby wszystkie carfury powinny mieć te same ceny,ale jednak jest różnica,bo w Łodzi są inne ceny i np w Gdańsku jak kiedyś byliśmy też inne
Nie są to jakieś extra wielkie różnice cenowe,ale przy większych zakupach da się odczuć
Ja muszę się kiedy bryknąć do tej Almy,może w tym tygodniu uderzę tam.Jest szansa,ze w końcu jak normalny człowiek,po 8 godzinach z pracy wyjdę ,to wtedy czas znajdę

Siemanko ZIomecki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a po co masz chodzić jak możesz usiąść sobie wygodnie przed komputerem i wybrać co chcesz
mozesz to zrobić nawet o północy jak nie idziesz rano do pracy :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon wrz 15, 2014 18:33 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Hej hej :1luvu: :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon wrz 15, 2014 21:59 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Hej :1luvu: :1luvu:

Mamy dalszy ciąg pięknego cieplutkiego lata co bardzo mnie cieszy :)
Koty od dłuższego czasu rozrabiają, najbardziej rozszalał się Kastor
co chwilę widzę go pędzącego przez pokój a chwilami w podskokach biegnie za nim Orion
Bawią się w ganianego :roll:
Lubię jak tak szaleją :D oczywiście o normalnej porze :wink:

A tu Oskar z Karmelkiem :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon wrz 15, 2014 22:31 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Cześć :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Oby ta pogoda jeszcze troszkę potrwała, nikomu nie śpieszno do zimy ;)
Podczas zabawy w ganianego też u Was słychać taki łomot jakby stado bawołów biegło przez mieszkanie? :ryk:
Uwielbiam też obserwować takie zabawy w ciągu dnia, gorzej jak mnie budzą w środku nocy :D

Annaa pisze:
Obrazek

Ale rudaśne przystojniaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto wrz 16, 2014 7:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Piękne rudości, oj piękne :1luvu: :1luvu: :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto wrz 16, 2014 10:06 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:Hej :1luvu: :1luvu:

Mamy dalszy ciąg pięknego cieplutkiego lata co bardzo mnie cieszy :)
Koty od dłuższego czasu rozrabiają, najbardziej rozszalał się Kastor
co chwilę widzę go pędzącego przez pokój a chwilami w podskokach biegnie za nim Orion
Bawią się w ganianego :roll:
Lubię jak tak szaleją :D oczywiście o normalnej porze :wink:

Obrazek

kociaki słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

u mnie to najgłośniejszy tupot dochodzi z zamkniętego pokoju, jakby stado koni tam biegało, a to tylko kotek-Psotek :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto wrz 16, 2014 19:42 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

barbarados pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=164767
Chodźcie :1luvu:

Dzięki za zaproszenie :1luvu:
Widziałam u Mirki i już byłam :D
Obrazek

Annaa

Post » Wto wrz 16, 2014 20:57 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

mir.ka pisze:
Myszolandia pisze:Ja muszę się kiedy bryknąć do tej Almy,może w tym tygodniu uderzę tam.Jest szansa,ze w końcu jak normalny człowiek,po 8 godzinach z pracy wyjdę ,to wtedy czas znajdę

a po co masz chodzić jak możesz usiąść sobie wygodnie przed komputerem i wybrać co chcesz
mozesz to zrobić nawet o północy jak nie idziesz rano do pracy :mrgreen:

No właśnie, po co masz jechać taki kawał :roll:
Zamów sobie przez internet i zobaczysz jak Ci się spodoba wygoda :)
mir.ka pisze:u mnie to najgłośniejszy tupot dochodzi z zamkniętego pokoju, jakby stado koni tam biegało, a to tylko kotek-Psotek :mrgreen:

Nie na darmo mały ma na imię Psotek :) imię zobowiązuje :smokin:
U mnie wykładziny wygłuszają trochę tupanie, ale i tak słychać.
Sąsiedzi jeszcze nie narzekali :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Wto wrz 16, 2014 21:01 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Moi też nie :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto wrz 16, 2014 21:34 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

barbarados pisze:Moi też nie :twisted:

Może są wyrozumiali :lol:

A tymczasem zauważyłam dziś, że Kastor zamiast miauczeć skrzeczy.
Chyba przeziębił się, albo wczoraj podczas szaleńczej zabawy za bardzo krzyczał i szczekał.
Boli go gardło, ale w jedzeniu mu to wcale nie przeszkadza :mrgreen:
No nic dam mu dziś rutinoscorbin i zobaczymy co dalej.
Obrazek

Annaa

Post » Wto wrz 16, 2014 21:37 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Twardy zawodnik :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]