Cynamonowo-Waniliowy świat... nowe fotki str 94 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 29, 2013 11:15 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

zrobiłam sobie mikołajkowy prezencior i kupiłam tutaj na miau śliczny czerwony portfelik Avon :d i jestem bardzo, bardzo szczęśliwa, bo jest dokładnie taki, jak lubię: nie za duży, z dużą ilością "kieszonek" i przede wszystkim jest czerwony :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt lis 29, 2013 11:21 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Cieszę się że się cieszysz :1luvu:
A dobry portfelik nie jest zły ;)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt lis 29, 2013 12:59 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

doszłam do wniosku, że mnie też się coś od życia należy i zakupiłam portfelik...

a tak z innej beczki.
właśnie sobie pomyślałam, jak ja bym bardzo wiele dała za to, żeby moje koty przestały się na siebie boczyć. nawet wczoraj z mężem rozmawiałam na ten temat i wyszło nam, że w najgorszym razie za jakiś czas pójdziemy na żywioł, bo na dłuższą metę dla Cymka życie w uwiązaniu jest cholernie niewygodne. Wanilka jest coraz bardziej śmiała. co prawda nadal się boi i ucieka przed kocurem, ale potrafi mu też łapą przyłożyć. myślę, że już niedługo dojrzeje do tego, by się zmierzyć ze swoimi lękami.

Sarah DeMonique

Post » Pt lis 29, 2013 13:15 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

A myślisz, że nie za wcześnie jeszcze na "pójście na żywioł"? Chociaż sama pewnie lepiej znasz swoje koty.

A tak przy okazji - dostałam dzisiaj przesyłkę od Ani, w przyszłym tygodniu jakbyś chciała to mogę Ci podrzucić :) Będę pracować od 8 do 16:30 to się jakoś zgadamy :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt lis 29, 2013 13:35 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Ale ja nie mówię, że teraz, już. Może nawet okaże się, ze "na żywioł" nie trzeba, bo wszystko się unormuje samo z siebie, a do tej pory idzie przecież do przodu ;) W każdym razie dziś spróbuję jeszcze raz z pyszkami (tym razem ustawię sobie nagrywanie w aparacie) i same zobaczycie, jak kociaste się ładnie zachowują :D

Milena będę robić zamówienie z Z00+ jakbyś coś chciała, to wrzucę do koszyka i od razu bym Ci wtedy też dała.

Sarah DeMonique

Post » Pt lis 29, 2013 13:40 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Ooo super, ja właśnie przeglądałam ich stronkę i chciałabym to:

http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_tunele_kota/catit/140171 - sam tunel, bez piłeczek wymiennych póki co.

A kiedy będziesz składać?

Milena_MK

Post » Pt lis 29, 2013 13:44 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Przepraszam, że się wtrącę odnośnie tego tunelu - poluję na niego na Allegro, ale wystawiane są używane i ceny do 30 paru złotych wychodzą jak nie więcej, do tego przesyłka oczywiście, a tutaj widzę, że nowy tunel jest za 29,80 zł - czy dobrze rozumiem, że do tunelu dokupić piłeczki trzeba, nie ma ich w zestawie? :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lis 29, 2013 13:51 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Zalety Catit Design Senses Tor do zabawy w skrócie:

Kształt litery S
Wymiary: dł. x szer. x wys.: 110 x 6,5 x 5 cm
1 duży otwór ok. 23 cm, mały otwór przód/koniec ok. 6,5 cm
Łatwy do zmontowania dzięki systemowi "Click"
Szarozielona piłka
Możliwość rozbudowy o dodatkowe elementy
Zwiększa zręczność
Zaspokaja naturalny instykt łowcy

Chyba jedna jest w zestawie

Milena_MK

Post » Pt lis 29, 2013 13:52 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Milena_MK pisze:Ooo super, ja właśnie przeglądałam ich stronkę i chciałabym to:

http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_tunele_kota/catit/140171 - sam tunel, bez piłeczek wymiennych póki co.

A kiedy będziesz składać?

W poniedziałek złożę z opcją płatności na FV.

Ktoś jeszcze coś? :mrgreen:

Sarah DeMonique

Post » Pt lis 29, 2013 13:52 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Super, dzięki Ania! Pieniądze przelać czy przy odbiorze?

Milena_MK

Post » Pt lis 29, 2013 13:53 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

No tak, nie przeczytałam opisu, dziękuję :oops:

Aniu Ja bym tunelik ten wzięła dla Karmela. Za książkę dzisiaj będę płaciła, więc może dołożyłabym po prostu więcej za wysyłkę i poszłoby jedną paczką? Książka + tunel?. Co Ty na to? :) Czy nie? :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 29, 2013 14:01 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

aannee99 pisze:No tak, nie przeczytałam opisu, dziękuję :oops:

Aniu Ja bym tunelik ten wzięła dla Karmela. Za książkę dzisiaj będę płaciła, więc może dołożyłabym po prostu więcej za wysyłkę i poszłoby jedną paczką? Książka + tunel?. Co Ty na to? :) Czy nie? :mrgreen:

Dobrze. No problemos :D

Milena_MK pisze:Super, dzięki Ania! Pieniądze przelać czy przy odbiorze?

Możesz mi przelać, tylko się chwilę wstrzymaj, bo jesteśmy nierozliczone za poprzednie zamówienie, bo Ty mi za dużo dałaś "na okrągło" z tego, co pamiętam :D

Sarah DeMonique

Post » Pt lis 29, 2013 14:02 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Super, to ja poproszę ten tunelik, bez piłeczek dodatkowych :) Tylko mi napisz ile mam do książki doliczyć dokładnie :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 29, 2013 14:03 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Ania, to jak będziesz znać kwotę to daj znać, najlepiej wyślij pw z numerem konta i od razu Ci wpłacę.

Milena_MK

Post » Pt lis 29, 2013 17:02 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Dzieńdobrynawieczór :) :1luvu:

Za całokształt :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]