mir.ka pisze:a szczególnie na Twoim
Też nie przeczę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Taaaa. Futrzak nie je ? To mu ci innego do miski . I jeszcze trochę i z łyżeczką bedziemy za nimi chodzić .
AnnAArczyK pisze:przepraszam, wbijam się
barbarados pisze:Taaaa. Futrzak nie je ? To mu ci innego do miski . I jeszcze trochę i z łyżeczką bedziemy za nimi chodzić .
Ja tam latam....z łyżeczkami...z talerzykami...za Lunką, a ona potrafi szybko biegaćwięc latamy sobie to tu, to tam...ja z żarełkiem do salonu, a ona już w sypialni...
AnnAArczyK pisze:moja się obraża jak na czas nie dolecę:)
mir.ka pisze:AnnAArczyK pisze:moja się obraża jak na czas nie dolecę:)
![]()
co za kot
barbarados pisze:Dzięki .Staram się być
Tyle szarości wokoło , ze czasem trzeba
![]()
Zuziu , ona się obraża , bo chce mieć służbe na 100 % . I taką co każde zyczenie w mig zgadnie .![]()
U mnie tak Czesio ma . Pierwszy kocur , rozpuszczony . Chce zjeść w pokoju ? To miseczka pod pachę i do pokoju . Chce z ręki ? To się go karmi z reki . Saszetka nie rozdrobniona ? To łyzeczkę i sie drobi . Nie chce takiej saszetki ? To drugą , piątą się otwiera .![]()
Kajtuś to zarobiony jest . Przed każdą sunią musi się odpowiednio zaprezentować . Jakie kroczki robi , jak tą chudą klatę wypina . A jak pipiskuje ! Widowisko normalnieI jak mnie w .... robi , ze natychmiast musi na dwór .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Meteorolog1, zuza i 26 gości