Moderator: Estraven
Patmol pisze:muszę kupić kuwetę krytą i postawić w mieszkaniu -dorosłe grzecznie chodzą na strych
ale te maluchy-nie maluchy![]()
kupie tą, co mi poleciła Józefina (bardzo dziękuję) i 3 kg Smilli - bo Brit się kończy
no i żeby nie płacić za przesyłkę
i tak jeszcze przed świętami, pewnie w przyszłym tygodniu, muszę kupić 10 kg jakiejś karmy
tylko nie wiem jeszcze jakiej
popatrzę i pomyślę

AgaPap pisze:Ja też mam tę kuwetkę dla swoich dziadów, uważaj na te "rączki" co idą bezpośrednio do zamykania góry - tam jest taki suwaczek co niby powoduje, że góra trzyma się dołu. To jest dosyć słabe i ja prawie od razu toto złamałam i teraz mi z jednej strony dobrze nie trzyma![]()
Punkty zooplus dolicza jak zaksięgują kasę
jozefina1970 pisze:AgaPap pisze:Ja też mam tę kuwetkę dla swoich dziadów, uważaj na te "rączki" co idą bezpośrednio do zamykania góry - tam jest taki suwaczek co niby powoduje, że góra trzyma się dołu. To jest dosyć słabe i ja prawie od razu toto złamałam i teraz mi z jednej strony dobrze nie trzyma![]()
Punkty zooplus dolicza jak zaksięgują kasę
Prawda - z tym suwaczkiem, mam tak samo, jedna strona słabiej trzyma, ja nie podnoszę tylko przesuwam po podłodze.To mam od dawna, nawet o tym zapomniałam.
Patmol pisze:jak sprawdzić do kiedy ta promocja?
bo powinnam jeszcze dostać 300 punków bonusowych - chętnie bym je wykorzystała od razu
bo już w grudniu nie będę zamawiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 22 gości