Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś. cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 12, 2013 14:04 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Padalec się pojawił i już jestem po wymianie :D
Udobruchał mnie tym że jest zwierzolubem. Pola właziła mu nawet do torby z narzędziami. Powiedział mi coś co poprawiło mi humor - po wejściu do mieszkania bardzo się zdziwił że zobaczył kota. Stwierdził że gdyby jej nie widział nie pomyślałby że mam koty bo ich w ogóle nie czuć.Był wczoraj na wymianie u jednej pani co miała kotka w domu. Mówi że wszedł , szybko zrobił swoje i wyszedł bo brakowało mu świeżego powietrza :mrgreen: U mnie kotów nie czuć tylko widać :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro cze 12, 2013 16:47 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Oddam, oddam :mrgreen: (...)

Jakoś mi się wierzyć nie chce :twisted:

Buziaczki Żuczusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro cze 12, 2013 20:37 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Witaj Basiu:)
Masz rację :ok:
Takiego "orginała" to ze świecą szukać a i tak się nie znajdzie :ryk:
Właśnie jestem w połowie drogi do ukończenia remontu jamnisiowej kanapy...
A Kropcię dopadłam i obcięłam pozostałe dwa :mrgreen:
Położyła się koło mnie i niczego się nie spodziewając zasnęła, a wtedy ja podstępnie ciachnęłam oba :wink:
Siem zdziwiła, ale była taka zaspana, że nawet nie zaprotestowała...nie zdążyła...byłam szybsza :mrgreen:

Ewo:)
Jak się dba o dom to można mieć i z 10 kotów i nie będzie ich czuć, co najwyżej ma się więcej roboty :wink:
Widać, dbasz i o dom i o swoje pannice, skoro usłyszałaś taki komplement :1luvu:
Miły facet:)

Moniko:)
Uwierz, uwierz :mrgreen:
Jeszcze raz.....jak tylko popruje po raz kolejny......to.......znowu mu wybaczę :ryk: :ryk:
Buziaczki przekazane :ok:

Dzisiaj całe popołudnie sprzątaliśmy apartament, Cudaczka:)
Pomieszczenie jest już po remoncie, wszystko pomyte, wstawione pierwsze graty...
Jutro planuję dokończenie urządzania wnętrza i jutro wstawię fotki, zobaczycie jaki piękny kolor ścian ma Ramboliński :mrgreen:
Trochę się narobiłam...
Zaraz prysznic i do łóżeczka...ale z laptopikiem :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro cze 12, 2013 20:47 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

To świetnie Zuziu - do końca coraz bliżej :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 12, 2013 22:25 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Witaj Basiu:)
Masz rację :ok:
Takiego "orginała" to ze świecą szukać a i tak się nie znajdzie :ryk:
Właśnie jestem w połowie drogi do ukończenia remontu jamnisiowej kanapy...
A Kropcię dopadłam i obcięłam pozostałe dwa :mrgreen:
Położyła się koło mnie i niczego się nie spodziewając zasnęła, a wtedy ja podstępnie ciachnęłam oba :wink:
Siem zdziwiła, ale była taka zaspana, że nawet nie zaprotestowała...nie zdążyła...byłam szybsza :mrgreen:

Ewo:)
Jak się dba o dom to można mieć i z 10 kotów i nie będzie ich czuć, co najwyżej ma się więcej roboty :wink:
Widać, dbasz i o dom i o swoje pannice, skoro usłyszałaś taki komplement :1luvu:
Miły facet:)

Moniko:)
Uwierz, uwierz :mrgreen:
Jeszcze raz.....jak tylko popruje po raz kolejny......to.......znowu mu wybaczę :ryk: :ryk:
Buziaczki przekazane :ok:

Dzisiaj całe popołudnie sprzątaliśmy apartament, Cudaczka:)
Pomieszczenie jest już po remoncie, wszystko pomyte, wstawione pierwsze graty...
Jutro planuję dokończenie urządzania wnętrza i jutro wstawię fotki, zobaczycie jaki piękny kolor ścian ma Ramboliński :mrgreen:
Trochę się narobiłam...
Zaraz prysznic i do łóżeczka...ale z laptopikiem :mrgreen: :mrgreen:

Już sie nie mogę doczekać zdjęć tego apartamenta :mrgreen: Teraz do Rambulka trzeba będzie przez Pan mówić :ryk: Nie byle kto ma swój własny, prywatny apartament :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro cze 12, 2013 22:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Witaj Zuziu :1luvu: Też się nie mogę doczekac zdjęć apartamentu . :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro cze 12, 2013 22:38 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

A parapetówa będzie :lol: :?:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 12, 2013 23:04 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ewuś, nie do końca :mrgreen:
To jest dopiero początek remontu... :mrgreen: jeszcze dokończenie przeróbki kotłowni, dobudowa kawałka chałupki, wymiana podłóg na piętrze, nowe tapety...mam nadzieję, że wytrzymamObrazek

Halinko:)
Pan Ramboliński miał swój apartament od początku, (kuchnia na parterze z osobnym wejściem) :lol: tylko, że instalujemy gaz więc było trochę prucia ścian no i okazja do zrobienia remontu
Teraz będziemy tam urzędowali razem, bo to będzie również i moje lokum :mrgreen: w dzień ja tam będę malowała, a w nocy Ramboliński będzie tam spał w nowym koszu :ok:

Basiu:)
Fotki będą :)

Ewa, nie wiem czy parapetówka będzie, nie zdążyłam ustalić z Cudaczkiem, ale jutro go podpytam :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro cze 12, 2013 23:06 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: A parapetówę zrobimy forumową :ok:

barbarados

Post » Śro cze 12, 2013 23:13 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Możemy :1luvu: :1luvu:
Tylko muszę zdążyć dokończyć sprzątanie, umycie okna i parapetu też :wink: :mrgreen: :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro cze 12, 2013 23:19 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dasz radę . :ok:

barbarados

Post » Śro cze 12, 2013 23:28 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Muszę :ryk: :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro cze 12, 2013 23:33 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

No , w końcu nie każdy mieszka w apartamencie . I nie każdy może być na forumowej parapetówce z widokiem na fotki apartamentu :D

barbarados

Post » Śro cze 12, 2013 23:37 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ale się ganiamy po własnych wątkach, dopiero byłam u Ciebie :ryk:
No to do jutra!
Spotkamy się na parapetówce :piwa:
Dobrej nocki:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro cze 12, 2013 23:46 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Do jutra :1luvu:
Trochę ruchu nie zaszkodzi :ok:

barbarados

[poprzednia][następna]