Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 16:54 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Witaj Kasienko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nawet nie chce mi sie wchodzić na forum,trzy tymczasy, zero zapytan na ogłoszenia, znikąd pomocy :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 15, 2012 17:01 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasiulek.. Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 15, 2012 17:55 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasiu, witam :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon paź 15, 2012 19:53 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Witam poniedziałkowo.
Kasiu w końcu się coś ruszy z adopcjami. Wiesz jak to jest zawsze u Ciebie, cisza, parę durnych telefonów, znowu cisza i nagle gdy już tracisz nadzieję znajduje się domek :)
Teraz też tak będzie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto paź 16, 2012 8:04 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasieńko, pozdrawiam cieplutko i kciuki za domki trzymam :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto paź 16, 2012 8:07 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Cześć Kasiu..Ja Cię znam...Na głowie staniesz,a domki znajdziesz...,tym bardziej,że tymczasy naprawdę urodziwe i charakterki mają fajne... :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto paź 16, 2012 8:29 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

phantasmagori pisze: Wiesz jak to jest zawsze u Ciebie, cisza, parę durnych telefonów, znowu cisza i nagle gdy już tracisz nadzieję znajduje się domek :)

Phanta,wyciągłaś mi to spod paluchów :piwa: :piwa:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto paź 16, 2012 11:01 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto paź 16, 2012 9:02 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

phantasmagori pisze:Kasiu w końcu się coś ruszy z adopcjami. Wiesz jak to jest zawsze u Ciebie, cisza, parę durnych telefonów, znowu cisza i nagle gdy już tracisz nadzieję znajduje się domek :)

Podpisuję się obiema ręcami. :ok:

Jesli mogę w czymś pomóc, to wiesz, że zawsze jestem do Twojej dyspozycji.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto paź 16, 2012 9:15 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto paź 16, 2012 16:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dziewczyny -cudotwórcą nie jestem-skąd mam te domki wytrzasnąć????? 8O 8O 8O

Beatko kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: -nie możesz pomóc, choc serce masz złote!-tu domy potrzebne! :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro paź 17, 2012 7:22 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

No niestety, z domkami wszędzie wielki problem. Podaż dużo większa, niż popyt :( Mam nadzieję, że jednak Twoim tymczaskom uda się znaleźć domki, cudowne domki :ok: :ok: :ok: Buziaczki Kochana i miłego dnia :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 17, 2012 11:26 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Cześć Kasiu.Jak tam sobie radzicie?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro paź 17, 2012 17:04 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Własnie wrociliśmy od wetki-Maciuś pomimo odrobaczanie zwymiotował żywa glistę, A Timurek kaszle i ma biegunkę-obstawiamy,że też nie dobite glisty-advocate nie wytłukł wszystkiego-Timuś nie utył nic, a urósł-więc jest chudziutki i nie ma apetytu.Jutro powtórka i za dwa tygodnie dobitka-mam nadzieję,z eteraz juz wybijemy paskudy do szczętu!
Maluch za to przybrał przez tydzięn 200 gram!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 17, 2012 17:09 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Ojoj, biedne kociaczki... :(
Ale u Ciebie, Kasiu, na pewno wyzdrowieją :ok: :ok: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro paź 17, 2012 18:07 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Monia-mam nadzieję,że Timurek wyzdrowieje, bo Macius nie przejawia żadnych oznak złego samopoczucia-pierwszy przy misce, bawi sie ze wszystkimi kotami, mruczy jak najęty i zachwycił dzisiaj wetki-bo on ma kryze jak SIB-pewnie ma jakiegoś kosmatego przodka.Jest naprawdę uroczy-czego zdjęcia absolutnie nie oddaja-nie widać na nich tej jego puchatości :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]