Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
po_prostu_kaska pisze:Tyleeeeeeeeeeee ciałka i tyleeeeeeeeee energii
ewexoxo pisze:po_prostu_kaska pisze:Tyleeeeeeeeeeee ciałka i tyleeeeeeeeee energii
ciałka jest 5,7kg bo dzisiaj ważylismy sięa najfajniejszy jest brzusio - mięciutki i z dyndającą fałdką sadełka
Morris wyszczuplał wizualnie i nie wygląda już jak piłka, bo brzuch nie jest już taki wydęty jak wcześniej. Myślę że to efekt podawania Lakcidu. Energii ma tyle co ja po kilku kawach
no ale jakbym spała 20 godzin na dobę to też bym była rześka przez pozostałe cztery
po_prostu_kaska pisze:Wiesz, że nigdy tak nie pomyślałam?To już wiem skąd te skubańce mają tę energię
![]()
Mój Bunio też ma taką dyndającą fałdkęJa to kiedyś myślałam, że coś mu jest, że narządy wewnętrzne mu się "przesunęły"
Nawet do weta z nim poszłam ... Tam mnie uświadomiono, że to tłuszczyk...
Swoja drogą musieli mieć ze mnie ubaw
ewexoxo pisze:po_prostu_kaska pisze:Wiesz, że nigdy tak nie pomyślałam?To już wiem skąd te skubańce mają tę energię
![]()
Mój Bunio też ma taką dyndającą fałdkęJa to kiedyś myślałam, że coś mu jest, że narządy wewnętrzne mu się "przesunęły"
Nawet do weta z nim poszłam ... Tam mnie uświadomiono, że to tłuszczyk...
Swoja drogą musieli mieć ze mnie ubaw
chyba większość kastrowanych kocurów ma takie dyndające sadełkoale nasz pan doktor powiedział, że pod tą fałdką Morris to taki koci Schwarzenegger
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 4 gości