Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 17, 2012 22:33 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Chłopiec kamery nie lubi. :mrgreen: Swoją drogą to ma chłopak zapał do zabawy u mnie tylko białaski tak szaleją a reszta nie bardzo.Jest szczęśliwy z Wami bardzo.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob mar 17, 2012 22:41 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Tyleeeeeeeeeeee ciałka i tyleeeeeeeeee energii :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 17, 2012 22:51 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

po_prostu_kaska pisze:Tyleeeeeeeeeeee ciałka i tyleeeeeeeeee energii :mrgreen:

ciałka jest 5,7kg bo dzisiaj ważylismy się :) a najfajniejszy jest brzusio - mięciutki i z dyndającą fałdką sadełka :wink: Morris wyszczuplał wizualnie i nie wygląda już jak piłka, bo brzuch nie jest już taki wydęty jak wcześniej. Myślę że to efekt podawania Lakcidu. Energii ma tyle co ja po kilku kawach :roll: no ale jakbym spała 20 godzin na dobę to też bym była rześka przez pozostałe cztery :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Sob mar 17, 2012 23:05 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:
po_prostu_kaska pisze:Tyleeeeeeeeeeee ciałka i tyleeeeeeeeee energii :mrgreen:

ciałka jest 5,7kg bo dzisiaj ważylismy się :) a najfajniejszy jest brzusio - mięciutki i z dyndającą fałdką sadełka :wink: Morris wyszczuplał wizualnie i nie wygląda już jak piłka, bo brzuch nie jest już taki wydęty jak wcześniej. Myślę że to efekt podawania Lakcidu. Energii ma tyle co ja po kilku kawach :roll: no ale jakbym spała 20 godzin na dobę to też bym była rześka przez pozostałe cztery :wink:

Wiesz, że nigdy tak nie pomyślałam? :mrgreen: To już wiem skąd te skubańce mają tę energię :mrgreen:

Mój Bunio też ma taką dyndającą fałdkę :roll: Ja to kiedyś myślałam, że coś mu jest, że narządy wewnętrzne mu się "przesunęły" :oops: Nawet do weta z nim poszłam ... Tam mnie uświadomiono, że to tłuszczyk... :roll: Swoja drogą musieli mieć ze mnie ubaw :wink:
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 17, 2012 23:11 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Cudny jest :). A bawi się jak małe kocię :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Sob mar 17, 2012 23:12 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

po_prostu_kaska pisze:Wiesz, że nigdy tak nie pomyślałam? :mrgreen: To już wiem skąd te skubańce mają tę energię :mrgreen:

Mój Bunio też ma taką dyndającą fałdkę :roll: Ja to kiedyś myślałam, że coś mu jest, że narządy wewnętrzne mu się "przesunęły" :oops: Nawet do weta z nim poszłam ... Tam mnie uświadomiono, że to tłuszczyk... :roll: Swoja drogą musieli mieć ze mnie ubaw :wink:

chyba większość kastrowanych kocurów ma takie dyndające sadełko :roll: ale nasz pan doktor powiedział, że pod tą fałdką Morris to taki koci Schwarzenegger :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob mar 17, 2012 23:16 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:
po_prostu_kaska pisze:Wiesz, że nigdy tak nie pomyślałam? :mrgreen: To już wiem skąd te skubańce mają tę energię :mrgreen:

chyba większość kastrowanych kocurów ma takie dyndające sadełko :roll: ale nasz pan doktor powiedział, że pod tą fałdką Morris to taki koci Schwarzenegger :wink:

Oj Schwarzenegger prawdziwy. :lol: U mnie tylko Śnieżynka nie ma fałdki.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie mar 18, 2012 9:19 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo, Ty nie byłabyś rześka przez resztę czasu, śpiąc kilkanaście godzin, bo byś się "zaspała" :lol:
A Morris ma już piękne futerko, widać na filmie
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 18, 2012 10:24 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Morris teraz wygląda biedniej niż jak przyjechał do nas, bo brzuchal mu się zapadł :) teraz jest taki chudy wyskubany kot :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie mar 18, 2012 10:33 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

poranne opalanko na parapecie 8)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie mar 18, 2012 11:27 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Ja tam na zdjęciach nie widzę zabiedzonego koteczka :twisted:
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 18, 2012 12:26 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Kasiu tu widać różnicę:
tak było
Obrazek

tak jest
Obrazek

a tutaj różowonosy prosiaczek :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie mar 18, 2012 12:58 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Oj, no dobra ;) Ale i tak jest cudowny :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 18, 2012 13:10 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

dzisiaj jest szczególnie cudowny - cały dzień śpi albo się wyleguje na parapecie :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]