PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 19, 2011 21:35 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Z Łukaszkiem źle...

Za to w szkole fajnie było, nie dość, że babka zapomniała, że ma zajęcia, to 3 raz zrobiła ćwiczenia z tego samego...
najszczesliwsza

Post » Sob lis 19, 2011 21:38 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Z Łukaszkiem źle...

Za to w szkole fajnie było, nie dość, że babka zapomniała, że ma zajęcia, to 3 raz zrobiła ćwiczenia z tego samego...

O rany, a co się z Młodym dzieje 8O ?
Z tym przeziębieniem gorzej?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lis 19, 2011 22:41 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

W związku ze straszliwym przeludnieniem na wątku ja sie usuwam i idę jeść :ryk: .
Wszystkim cioteczkom mówię ładnie " Dobranoc :1luvu: ".
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lis 19, 2011 22:48 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:W związku ze straszliwym przeludnieniem na wątku ja sie usuwam i idę jeść :ryk: .

zauważyłam, że ostatnio chodzisz spać zawsze wtedy, kiedy ja wchodzę na forum :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lis 19, 2011 22:50 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Wręcz przeciwnie, Marysiu, to Ty wchodzisz na forum, kiedy ja już idę :ryk: .

vip

Post » Sob lis 19, 2011 22:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A ja nie idę jednak spać.
Idę utrzymywać dziecko w pozycji pionowej podczas snu.

Dobranoc
najszczesliwsza

Post » Sob lis 19, 2011 22:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:
vip0 pisze:W związku ze straszliwym przeludnieniem na wątku ja sie usuwam i idę jeść :ryk: .

zauważyłam, że ostatnio chodzisz spać zawsze wtedy, kiedy ja wchodzę na forum :mrgreen:

Ona tak specjalnie, wchodzi, jak nas nie ma, a jak my wchodzimy , to znika :ryk: :ryk: .

Małgos, czy do bazarku cos jeszcze dodasz?

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lis 19, 2011 22:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Wręcz przeciwnie, Marysiu, to Ty wchodzisz na forum, kiedy ja już idę :ryk: .

Rzeczywiście, można na to i tak spojrzeć :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lis 19, 2011 22:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A pewno, że dodane będzie, musowo :D .
W poniedziałek dopiero...miałam sobie cos jutro porobić, ale bratanek mnie odwiedza.

vip

Post » Sob lis 19, 2011 23:13 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Kod: Zaznacz cały
Jakie tam za mało białego, minę taką zrobił i tyle!
Jej, piękny jest facecik :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dołączam do grona fanek.
Ilgatto, dzięki za fotkę, naprawdę dużą przyjemność mi sprawiłaś :D !
Szkoda, że nie było nam dane poznać się osobiście, Agata to na szczęście, ona zna wszystkich :D !

Witam cioteczki i stryja :D .
Po wczorajszych ekscesach sprzątaniowych i po dzisiejszej czterogodzinnej nocy jakoś tak mi się przysnęło i spałam trzy godziny :oops: .
Wstałam niedawno... :oops:

Vip0, ja myślę, że poznamy się kiedyś osobiście(może nawet już niedługo).
Jeśli chodzi o Severina to niestety wszystkie jego fanki,łącznie z piszącą te słowa, odpadają w przedbiegach do jego serca odkąd pojawiła się Mania:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowano Sob lis 19, 2011 23:51 przez ilgatto, łącznie edytowano 1 raz
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Sob lis 19, 2011 23:44 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

I jeszcze jeden dowód na moją tezę i przestaję wrzucać zdjęcia, bo to przecież wątek Vip0.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Sob lis 19, 2011 23:50 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jaki piękny widoczek :1luvu:
Jak ja bym chciała cos takiego kiedys u siebie zobaczyć :mrgreen:

izka53

Post » Sob lis 19, 2011 23:51 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Zaspałam!

:oops: :oops: :oops: ...no mówiłam...skleroza...

Albo ja mam sklerozę, albo chyba sklerozą chwaliła się wczoraj Gosia, a dzisiaj dostała jej Agata :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lis 20, 2011 0:00 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:
vip0 pisze:

Albo ja mam sklerozę, albo chyba sklerozą chwaliła się wczoraj Gosia, a dzisiaj dostała jej Agata :?:

No nie, Agata zaspała, bo Małgosia przez sklerozę jej nie obudziła, a nie usłyszała / Agata oczywiście / , że mamaGiny ją budzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Post » Nie lis 20, 2011 0:04 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:

No nie, Agata zaspała, bo Małgosia przez sklerozę jej nie obudziła, a nie usłyszała / Agata oczywiście / , że mamaGiny ją budzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Aaaa... jak tylko głuchy śpioch, to w porządku :ok: bo już się zmartwiłam :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]