Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:mi w 1kalsie na praktykach kazali zabic 6 karpi jak sie z 4ma umordowalam to 2 ostatnie nie dawaly znaku zycia - chyba ze strachu a i tak jeden mając głowe na nitce jeszcze mi ogonem chlasnal w pysk
a i szefowa w miedzy czasie przybiegla slyszac moje wyzwiska bo myslała, że kolege bije, a on akurat w ten dzien nie mial ze mna praktyk.
nawet dwaj panowie z policji co zajechali na obiad nasłuchiwali w pełnej gotowosci co sie tam w kuchni dzieje -a tam tylko Karolinka próbowała ubic deska do chleba biedne rybki
joszko89 pisze:Dziewczyny przecież Was podziwiam za taką odwagę![]()
Ja nie jadam karpi dlatego nie mam potrzeby ich zabijania
Jakbym lubiła to może bym i zabiła, któż to wie
Karolek(ona) pisze:Vailet jakby to ując - ja Łukasza nawet często lałam stąd strach szefowej
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:mi w 1kalsie na praktykach kazali zabic 6 karpi jak sie z 4ma umordowalam to 2 ostatnie nie dawaly znaku zycia - chyba ze strachu a i tak jeden mając głowe na nitce jeszcze mi ogonem chlasnal w pysk
a i szefowa w miedzy czasie przybiegla slyszac moje wyzwiska bo myslała, że kolege bije, a on akurat w ten dzien nie mial ze mna praktyk.
nawet dwaj panowie z policji co zajechali na obiad nasłuchiwali w pełnej gotowosci co sie tam w kuchni dzieje -a tam tylko Karolinka próbowała ubic deska do chleba biedne rybki
Scenka super KarolaPodejrzenia że kolegę bijesz
![]()
![]()
to musiało być ciekawe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1002 gości